Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

АКНОПУР

АКНОПУР

НЕ СЕ ПРЕДЛАГА!

Смес от етерични масла за поддържане на проблематична кожа, склонна към възпаления и акне. При правилна и честа употреба предотвратява действието на различните бактерии или гъбички, като по този начин предотвратява възпаленията и промените върху кожата. Успокоява и съживява раздразнената кожа.


Цена: 100 мл; 9,20 лв
Aknopur представлява козметичен препарат, предназначен за грижи за проблематична кожа, склонна към възпаления и акне. Aknopur е смес от екстракт на невен и бял синап в растителни масла, които служат като основа: етерично масло от лавандула, чаено дърво, гераниум и градински чай. Естественото съдържание на витамини А и Е в тях подпомага епителизацията на кожата, а антиоксидационното им действие запазва препарата от гранясване. Правилната и редовна употреба на Aknopur предотвратява действието на различните микроорганизми, бактерии или гъбички, и по този начин премахва възпаленията и промените по кожата.
През летните месеци Aknopur ще ви помогне да се спасите от рояците насекоми и от неприятния сърбеж след ухапване, а също така ще предотврати проблемите, предизвикани от такива ухапвания.
• грижи за проблематична кожа, склонна към възпаления и акне
• предотвратява действието на различните бактерии или гъбички, т.е възпаленията и промените по кожата
• успокоява и съживява раздразнената кожа
Препоръки при употреба: Aknopur трябва няколко пъти на ден да се нанася на тънък филм върху проблематичните кожни участъци и да се остави да действа. Още след първите няколко дни ще забележите положителните резултати от действието на Aknopur. Процедурите с етерични масла трябва да се извършват с търпение и постоянство и резултатът няма да закъснене. този препарат няма никакви нежелателни странични ефекти освен че трябва да се внимава да не влезе в директен контакт с очите, тъй като предизвиква раздразнение и зачервяване.




"ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво за всички кожни проблеми 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации