Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

ТИГРОВО МАСЛО

Цена: 100 мл; 20,00 лв
ТИГРОВО МАСЛО

Смес от етерични масла за масаж и освежаване на уморени крайници и стави. Облекчава ревматичните болки. След масаж тялото е обзето от приятна топлина, умората и болките изчезват. Може да се използва по няколко пъти на ден без каквито и да било странични явления. Може да се използва като масажно масло.


НЕ СЕ ПРЕДЛАГА!

• предназначено за освежаване и масаж
• при умора след напрегнат ден, дълги разходки, излет в планината или спортни занимания, при ревматични болки, болезнени мускули и кости
• след масаж с него, тялото се затопля приятно, умората и болките изчезват
• може да се използва като масажно масло

Препоръки при употреба: Тигровото масло се втрива леко на тънък слой върху болното място. Процедурата може да се повтори няколко пъти на ден, без каквито и да било странични нежелателни ефекти. Може да се използва като масажно масло при масаж на цялото тяло.

Под това название в много страни на Далечния Изток са известни различни смеси от етерични масла, с различни мастни основи. Тези препарати са предназначени предимно за освежаване и масаж на цялото тяло. Тигровото масло на RSI съдържа етерични масла от розмарин, лавандула, евкалипт, чаено дърво, хвойна и американски бръшлян в смес от мастни растителни масла. Това са етерични масла, които оказват благотворно действие при ревматични болки (в ставите и крайниците), артрит, мускулни спазми, болезнени реакции на мускулите, при физическо напрежение и натоварване на ставите и костите. Локално приложени, съставките на етеричните масла усилват кръвоснабдяването на тъканите, стимулират обмяната на веществата, което предизвиква отделянето на приятна топлина, съпроводено с чувство на приятна отпуснатост, умората и болката изчезват.

Ефектът ще бъде още по-добър ако съчетаете използването на Тигровото масло с пиенето на чай за прочистване на организма, какъвто е Royal Tea.


Силата на добрия масаж 
  
Китайско масло: Силата на масажа 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации