Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово йонно-лечение
Подобрете имунитета си

Силата на добрия масаж
Ползата да сте сътрудник
Био-енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

"ЧАЕВЕЦ": Мехлем с масло от чаено дърво за всички кожни проблеми

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, за всеки кожен проблем, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Цена: 200 мл. 36,00 лв.
ЧАЕНО ДЪРВО - 'ЧАЕВЕЦ' 
цена на Масло от чаено дърво - 'ЧАЕВЕЦ 'чаевец, чаево дър
 Задължителна част от домашната аптечка за "първа помощ": Германски продукт с много високо качество и невероятно ниска цена. ку 
 цена на Масло от чаено дърво - 'ЧАЕВЕЦ 'чаевец, чаево
Всеки който е ползвал "Чаевец" е усетил чудодейно действие на маслото от чаено дърво. Чаевеца е едно от най-ефективните антисептични и бактерицидни етерични масла. Винаги го нося със себе си и е най-добрата билка за всеки кожен проблем който можете да се сетите; от наранявания, сърбежи, гъбички, ухапвания, та дори и до алергии, брадавици и рак на кожата. Хората непрестанно ни споделят нови и нови невероятни ефекти от неговото въздействие.


Чаеното дърво се знае, че подобрява цялостно имунната система. Маслото лекува брадавици, изгаряния, сърбеж, алергии... облекчава болката, предотвратява по-нататъшното развитие. Учени установиха, че маслото от Чаено дърво лекува рак на кожата. При експеримент с мишки ефекта е отбелязан още същия ден и за три дни ракът на кожата е бил напълно излекуван.

Широко приложение на Млечния конкрет с масло от чаено дърво на д-р Фьорстер, Dr. Forster: Можете да използвате чаевец за всички кожни проблеми. Хубаво е винаги да го имате под ръка.

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, за всеки кожен проблем, Млечния конкрет от д-р Фьорстер
Приложение
- за третиране на проблематична кожа (акне, ранички, абцеси, дерматит и кожни алергии)
- за третиране на гъбични заболявания по кожата
- при вагинални възпаления (за интимните части)
- за вируси и херпеси по устните, лицето и гениталите
- за премахване на малки брадавици
- при изгаряния
- при ухапвания от насекоми (или за да не те хапят)
цена на "ЧАЕВЕЦ": за всеки кожен проблем, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Чудото на 'Квантовия Нано-стик'Лечение на всякакви заболявания, за няколко сеанса с Био-енергия: За болки в кръста, гърба, врата, ставите, мускулите, ливните възли и т.н. Прочети още

45 лв. до 2000 йонизация              
55 лв. до 2500 йонизация
65 лв. до 3000 йонизация

Свойства

Маслото от чаеното дърво е силен антисептик. То е 8 пъти по-силно от карболовата киселина и 12 пъти от фенола. Има бактерицидни, противогъбични, противовирусни и имуностимулиращи свойства.

Използва се при терапия срещу патогенни микроорганизми като Staphylococcus. Активен е срещу 6 вида от този микроорганизъм, aureus, erider-midis, pneumoniae, faecalis. Действа и срещу Propionibacterium acnes, Beta haemolytic streptococcus, Klebsiella pheuraoniac, Citrobacter spp., Shigella sonnei, Proteus mirabolis, Legioneila spp., Pseudomonas aeriginosa, Candida albicans и др. То убива изброените микроорганизми и едновременно с това усилва имунната система.

Ефективно е и при простудни заболявания, заради успокоителния и отхрачващ ефект, прочиства дихателните пътища от секрети и облекчава състоянието на болния.

Чаеното масло е подходящо средство за терапия на рани, ухапвания, загноявания и изгаряния, тъй като има дезинфектиращи свойства. Спомага и бързото възстановяване на кожата и оздравяване на раните. Има ефект дори при паразити по кожата – въшки и краста.

Преди да пристъпите към употреба на маслото е необходимо да се тествате за поносимост към него. Може да капнете няколко капки на вътрешната страна на китката и да ги оставите втрити за един час. Дори в случай, че се появи леко зачервяване или парене на кожата, можете да го използвате. Алергична реакция може да се наблюдава само по изключение.

Маслото от чаено дърво се използва в лечебни препарати за всички видове заболявания на дихателната система като настинки, остри респиранторни заболявания, вирусни заболявания, ларингити и тонзилити, както и при всички заболявания на устната кухина – гингивити, пародонтоза, болка в зъбите.

Добавя се във всички видове козметични средства – кремове, лосиони, шампоани, гелове и емулсии. Маслото ефективно отстранява пърхота. Използва се за туширане на козметични дефекти по кожата като мазоли, брадавици, акне.

Действа и на психиката – успокоява, намалява напрежението и тревожността, подобрява работоспособността и благоприятства за концентрация на вниманието..чаевец, чаево дърво, Маслото от чаено дърво натурално лекарстволекува, цена, как да си набавя, купя
ЕТЕРИЧНО МАСЛО: КРЕМ ОТ ЧАЕНО ДЪРВО

 • едно от най-важните антисептични и бактерицидни етерични масла
 • със силно антибактериално действие върху три групи микроорганизми – бактерии, гъбички и вируси
 • притежава подчертани противовъзпалителни свойства (предотвратява и отстранява инфекциите, възпаленията и акнето), има широкоспектърен антимикробен ефект
 • силен имуностимулатор, подпомагащ организма в борбата срещу различни заболявания


ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ НА МЛЕЧНИЯ КОНКРЕТ С МАСЛО ОТ ЧАЕНО ДЪРВО

 • за третиране на проблематична кожа – решава проблемите с акнето, малките ранички и абсцеси
 • за третиране на различни форми на дерматит и кожни алергии
 • третиране на гъбични заболявания по кожата
 • подходящ за грижи за интимните части (при вагинални възпаления)
 • за третиране на вируса на херпеса (устните, лицето, гениталиите) – облекчава болката, предотвратява по-нататъшното му развитие
 • третиране на малки брадавици
 • облекчава последиците от изгаряния (физически източници на топлина и слънце)
 • действа отблъскващо на насекомите и облекчава последиците от техните ухапвания

Чаеното дърво
представлява австралийски храст или ниско дърво с игловидни листа и нежни белезникаво-жълти или виолетови цветове. Маслото от него е “зеленото злато” на Австралия и се получава чрез дестилация на водна пара: от около 1 тон листа се получават 10 литра масло. Етеричното масло от чаено дърво е популярно в ароматерапията и е съставна част на много и различни ароматерапевтични, съответно козметични препарати. Днес то е едно от най-важните антисептични и бактерицидни етерични масла.

Коренното население на Австралия от столетия са използвали листата на чаеното дърво за различни лечебни процедури – за лекуване на рани, ухапвания от насекоми и различни инфекции. Приложението на това ценно етерично масло в модерната медицина води
началото си от 1925 година, но едва от 1976 насам започва дестилирането му в по-големи количества за търговски цели. Благодарение на доброто му биологично действие то се използва при третирането на редица здравни проблеми.


АНТИСЕПТИЧНО ДЕЙСТВИЕ НА МЛЕЧНИЯ КОНКРЕТ С МАСЛО ОТ ЧАЕНО ДЪРВО

Д-р Фьорстер е разработил идеалната комбинация – смес от млечен конкрет и етерично масло от чаено дърво. Тя притежава характерен билков аромат, не съдържа консерванти и е подходяща за грижи и защита на всички типове кожа. Маслото е предвидено за третиране на проблематична и нечиста кожа. На първо място са проблемите с акне и малките пъпчици. Следват другите увреждания по кожата и абсцесите, съответно раничките по кожата.

Със своето антисептично действие чаеното масло предотвратява развитието на микроорганизмите и възпаленията в резултат от тяхното действие. Различните форми на дерматит – възпалителните процеси по кожата, дори и тези от типа на алергиите, реагират позитивно на чаеното масло. Това масло може да се прилага вместо антибиотични унгвенти.


Вирусите на херпеса предизвикват сериозни проблеми – става дума за неприятните малки мехурчета, появяващи се върху устните или лицето, съответно върху други кожни участъци, включително и върху гениталиите. В някои случаи третирането на различни малки брадавици с масло от чаено дърво води до успешни резултати при упорито мазане. С маслото се третират и изгаряния (от физически източници на топлина и от слънце). Моменталното намаляване на болката, както и антисептичното му действие облекчават неприятните усещания, свързани с изгарянията (болка, горене, зачервяване, поява на малки мехурчета…).

Ухапванията от насекоми, предизвикващи сърбеж и зачервяване върху кожата са друг неприятен проблем, който също се повлиява добре с маслото от чаено дърво. От една страна то действа отблъскващо – репелентно върху насекомите, а от друга страна премахва сърбежа и болката.

Сега вече и в течна форма!
Масло от "Чаено дърво" в течна форма - Оригинално австралийско масло от чаено дърво

Погледнете Крем с масло от чаено дърво и бадеми

как да закупя 4aevec, цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, за всеки кожен проблем, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Заместете химичния прах за пране: Екологично пране - без перилен препарат

Без перилен препарат? Нима е възможно? екологични топчета, без химикали, без фосфати замърсяващи околна среда зелен прах за пране, еко прах, еко пране, екологични топчета

Топчета за екологично пране

Цена за 2 топ. 30,00 лв.

Революционно откритие, заместващо перилните препарати и сапуните. Надеждно и меко средство за пране чрез уникален способ: дълготрайни топчета, които при допира си с водата започват процес на молекулярна активация. При пране топчетата освобождават естествената способност на водата да отстранява нечистотиите, прониквайки във влакната на тъканите. След прането дрехите са чисти и свежи, без увреждане на тъканите и цветовете. Тъй като не съдържат вредни химикали, значително е намалено алергичното действие, както и замърсяването на водата. Освен това топчетата имат и антибактериално действие.
 екологични топчета, без химикали, без фосфати замърсяващи околна среда

• Революционна замяна за праховете за пране и сапуните.
• надеждно и меко средство за пране на дрехи по уникален начин, събрано в дълготрайни топчета, които при допир с вода започват процес на молекулна активация
• при пране топчетата освобождават естествената способност на водата да отстранява нечистотиите като прониква във влакната на тъканите
• след изпиране дрехите са чисти и свежи, без увреждане на тъканите и цветовете
• значително е намалено и замърсяването на водата
• тези топчета притежават антибактериално действие

Забележка: Две топчета заместват около 10 кг класически перилен препарат и са достатъчни за 60 пранета.


Цена: 1 кутия с 2 топчета  30 лв 26,90 лв.
 

За поръчки:

 
lenkamarianov@gmail.com
Тел: 0878197028


Tопки за еко пране: достатъчни за над 100 изпирания. Значително по евтини от други подобни продукти. Вижте начина на употреба в това видео.Вижте още:
Масло от чесън
екологични топчета, без химикали, б

Крем за лице Q-10: Крем за РЕДУЦИРАНЕ НА БРЪЧКИТЕ В ДЪЛБОЧИНА

Крем за лице Q-10

Цена: 100 мл. 42,00 лв

Крем за лице, подхранващ крем, Q- 10,  за суха и чувствителна кожа, естесвен продукт за по-млада и изпъната кожа, натурален продукт на немска фирма д-р Фьорстер (Dr. Foster)

      15% намаление от 02.05. - 05.05.2017 г.   
142,00 лв 35,70 лв.

Крем за намаляване на бръчките в дълбочина! Ефикасните съставки – коензим Q-10, масло от върболика, масло от растението шеа и витамин E, балансират съдържанието на мазнини и влага в кожата, предотвратяват преждевременната поява на бръчки, правят кожата видимо млада и по-опъната, укрепват тъканта и я правят по-стегната. Подходящ за взискателна, суха и чувствителна кожа.


За поръчка: тел.: 0878197028, skype: lenka.marianov


Крем за РЕДУЦИРАНЕ НА БРЪЧКИТЕ В ДЪЛБОЧИНА 

• Q-10 и маслото от върболика са основните съставки на този ефикасен специален крем, който подхранва кожата и намалява видимите бръчки, стимулира дейността на клетките и регулира клетъчната обмяна
• редовната употреба на този крем ускорява обновяването на горните слоеве на кожата – тя се регенерира интензивно, повърхността и се изпъва и заглажда
• прави кожата видимо по-мека и опъната, придава нова плътност и сила на кожната тъкан
• нежно попива, подходящ за грижи за нормална, но и за взискателна, уморена, суха и чувствителна кожа
• кремът се нанася върху лицето и врата сутрин и вечер, с леки кръгообразни движения. Подходяща основа за полагане на грим.
• доказано редуцира дълбочината на бръчките
• дерматологично тестван

СЪСТАВ: 
Базиран на козметически активни и ефикасни субстанции – коензим Q-10, масло от върболика, масло от африканското дърво шеа и витамин Е – с балансирано съдържание на мазнини и влага за кожата, оказва благотворно действие срещу преждевременната поява на бръчки.

крем за лице, подхранващ крем, Q- 10,  за суха и чувствителна кожа, естесвен продукт за по-млада и изпъната кожа

Масло от чаено дърво - 'ЧАЕВЕЦ'


Капсули чесново масло на д-р Фьорстер - Замества Антибиотиците, Подобряша имунната система, Регулира кръвното налягане

Масло от чесън: Капсули чесново масло на д-р Фьорстер Масло от чесън, капсули, хранителни добавки, Бургас
Замества Антибиотиците, Подобрява имунната система, Регулира кръвното налягане
 Капrсули чесново масло, Чесънът - пазач на сърцето
Цена: 100 к. 57,00 лв.

Масло от чесън     

НЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДА!!
 Винаги държим чеснови капсули под ръка. Вместо аспирин глътваш едно още при първи симптоми и се оправяш без доктори и ходене по аптеки. Една капсула е 48 до 57 стотинки. Сами правете сметка колко спестявате. Гълтам по 1 - 2 на ден и за два дни се оправям дори и при температура и силна отпадналост. Но най-важното, знам, че е 100% естествено, и че дава тласък на имунната ми система. Затова е най-препоръчителното и при малки деца. Не ги блъскайте с химии да им съсипете имунната система.
Маслото от чесън укрепва имунитета, укрепва организма, регулира кръвното, чисти белите дробове, действа антибактериално, анти-фунгално (противо-гъбично), противо празитно. Подобрява храносмилането и се взима при спазми в стомаха.

В къщи го използваме веднага при настинки, хрема... за един два дена дори децата се оправят, без други лекарства. Вместо антибиотиците които унищожават имунната система, маслото от чесън засилва имунната им система и дори в същото време лекува редица други проблеми

Цена на Чесново масло
Опаковка
100 капсули
57,00 лв.Изпращане с Еконт

Замества Антибиотиците
Без неприятна миризма
Не дразни стомаха
Ползва се при малки деца
Регулира кръвното налягане
Подобрява имунната система

Поръчайте:
Тел. 0878-1970-28

lenkamarianov@gmail.com
skype: lenka.marianov

В Бургас може и лично


Германски продукт: Три пъти по-силен от други анти оксиданти

Капсули чесново масло на Dr. Förster – притежават специална желатинова обвивка, която е отпорна на стомашните сокове и се разтваря едва в тънкото черво, след това се абсорбира, като по този начин се избягва неприятната миризма при издишване и потене.

Чесънът принадлежи към най-древните лекарствени растения. Чесънът е изключително богатна белтъчини, мазнини, сяросъдържащи активни биологични съединения, витамини (С, Е, А, Д и група В), минерали (йод, калий, натрий, магнезий, селен, силиций, фосфор), инулин, етерни масла; съдържа голямо количество фитонциди (природи противомикробни, противогъбични, противопаразитни вещества) и др.

ЗА КАКВО ПОМАГА ЧЕСНОВОТО МАСЛО:


• активна естествена подкрепа на здравето
• допринася за превенцията на атеросклерозата и другите сърдечно-съдови заболявания (сърдечен и мозъчен удар) – предпазва кръвоносните органи и сърцето
• допринася за поддържането на кръвното налягане в нормални граници
• регулира (нормализира) нивото на холестерол в кръвта
• предпазва стените на кръвоносните съдове – предотвратява появата на съсиреци и втвърдяването на артериите и вените
• стимулира кръвната циркулация и подобрява кръвоснабдяването на организма
• притежава антибактериално, антифунгално (противогъбично) и противопаразитно действие (унищожава чревните паразити)
• подобрява храносмилането, обновява чревната флора
• помага при спазми в стомаха
• стимулира внасянето на кислород в организма
• подпомага работата на черния дроб и ендокринните жлези
• притежава антиоксидантно действие
• укрепва имунитета – препоръчва се особено в сезона на настинки и грип
• укрепва организма на възрастните хора
• допринася за поддържането на жизнения тонус и за общото здраве на организма

Как се ползва Чесновото Масло?
Препоръки при употреба: Приема се по 1 капсула до два пъти на ден с малко течност, преди или по време на ядене. Най-добре е да се приемат за по-продължителен период от време.

СЪСТАВ: 1 капсула съдържа 270 мг маслен чеснов мацерат 1 : 1 със съдържание на алицин 0.9 - 1.1 %. Модерната форма на препарата – желатинови капсули, позволява разтварянето им в тънките черва, така че да не се чувства неприятната миризма на чесън.

Вижте също: МАСЛО ОТ ЧЕСЪН

Въздействие върху организма:

- Има силно противобактериално действие, чийто диапазон може да се сравни с най-активните антибиотици с широк спектър на действие: ефикасен е срещу грамположителна и грамотрицателна флора, едноклетъчни, вируси, а също глисти.

- Чрез клинични изпитания е установено, че чесънът повишава устойчивостта на организма към настинки и други инфекциозни заболявания, ефикасен е при бронхит, грип, туберкулоза. Спомага за втечняване и отделяне на храчки, има бронхолитични свойства.

- Играе много голяма роля в обмяната на веществата благодарение на сярата, която влиза в състава на аминокиселините, в частност таурина. Тауринът поддържа постоянството на вътрешната среда на организма, управлява работата на клетъчните мембрани, като удържа извън клетката натрия, а вътре - калия и магнезия, т.е. явява се като естествен диуретичен фактор. Сярата се съдържа и в биотина, необходим за регулиране на съдържанието на захар в кръвта, на състоянието на кожата и косата, и най-вече - на нервната тъкан.

- Благодарение на дразнещото си, рефлекторно и секреторно действие чесънът повишава апетита, стимулира работата на стомаха и червата, увеличава секрецията на стомашния сок и жлъчката, потиска процесите на гниене и ферментация в червата, спомага за развитието на нормална микрофлора; явява се добър спазмолитик, което е особено добре при диарии.

- Древните лечители са отбелязали удивителната способност на чесъна да възстановява, обновява и подмладява тъканите на човека. Той регулира процеси, свързани с регенерацията на тъканите, спомага за отваряне и прочистване на кожните пори, подобрява растежа и качеството на косата.

- Прочиства гнойни рани и ускорява епителизацията на дълго незарастващи язви.

- Има антитоксични свойства и още в средновековието се е използвал като противоотрова при отравяния.

- фитонцидите на чесъна задържат активността на някои ферменти на туморите, блокират способността на химичните канцерогени да превръщат нормалните клетки в ракови. Защитава клетките на органите от свободни радикали и тежки метали.

- Чесънът предпазва съдовете от атеросклеротични изменения, разширява ги, понижава артериалното налягане, увеличава амплитудата и удържа честотата на сьрдечните съкращения. Намалява нивото на липидите с ниска плътност в кръвта. Подобрява микроциркулацията.

- Има диуретично действие.
- Има противовъзпалителен и болкоуспокояващ ефект.
- Стимулира половите функции.
- Помага при климактерична невроза, съпроводена с главоболие и безсъние.

1. Хипоимунни състояния.
2. Възпалителни заболявания на дихателните пътища: бронхит, трахеит, пневмония, бронхоектазия.
3. Чисти белите дробове при грun.
4. Бронхиална астма.
5. Намален апетит, метеоризъм, дисбактериоза, атония на стомаха и червата.
6. Гастрит с понижена киселинност, гастроентерит, колит, хроничен запек.
7. Дизентерия, амебиаза.
8. Глистна инвазия
9. Хроничен хепатит, холангит, холецистит от хипотоничен тип.
10. В комплексната терапия на чревни инфекции.
11. Предракови състояния и онкологични заболявания с различна локализация, и за профилактиката им.
12. Нарушена функция на далака.
13. Paxит.
14. Главоболие, мигрена, безсъние.
15. Трофични язви, псориазис, дерматити, екземи, акне, фурункулоза, оплешивяване, локална алопеция.
16. Намалена потенция.
17. Климактерична невроза.
18. Хронични отравяния с олово.
19. Ревматизъм, артроза, подагра.
20. Астения, синдром на хронична умора.
21. Захарен диабет.
22. Бъбречнокаменна болест, отоци на долните крайници, цистит.
23. Малария.
24. Трихомонаден колпит, кандидоза.
25. Метаболитен синдром
Масло от чесън, капсули, хранителни добавки, Капсули чесново масло, Чесънът - пазач на сърцето
Поръчайте  Тел. 0878-1970-28  -  за Бургас директно

алтернативи: 
МАСЛО ОТ ЧЕСЪН - капсули
ЧЕСЪН от Корал клуба
КАПСУЛИ С МАСЛО ОТ ЧЕСЪНЦена на Масло от чесън, капсули, хранителни добавки, Капсули чесново масло, как да закупя, Бургас Чесънът - пазач на сърцето

Билков шампоан за коса: Спрете пърхота, сърбежа и косопада

срещу появата на пърхот, сърбеж и преждевременен косопад

  Билков шампоан за коса: Спрете пърхота, сърбежа и косопада
Профилактичен комплект за коса на Д-р Вайдрих

Комплект за коса

  Билков шампоан за коса: Спрете пърхота, сърбежа и косопада

Цена: 46,00 лв.

100 мл. +  100 мл.


 Профилактичен шампоан за коса с витамини и билки 

РСИ намаление      30% намаление от 02.10. - 13.10.2017 г.   
19,00 лв 13,30 лв. за шампоана

Благодарение на концентрираните ефикасни съставки, почиства увредената от външните влияния коса внимателно и основно, предотвратява появата на пърхот, сърбежа по главата и свързания с тях косопад. Тинктурата усилва и допълва действието на шампоана от същата колекция. Благодарение на активните растителни вещества и витамини действа стимулиращо и укрепващо при масаж, усилва кръвоснабдяването на кожата на главата. Подпомага регенерирането, т.е. производството на нова и здрава коса. Тинктурата не съдържа синтетични парфюми.
 Бwивлков шампоан за коса: Спреtе п
wрхота, сърбежа и косопада, билки, Д-р Фьорстер, Д-р Вайд
Шампоан за коса
- нежно и основно почиства косата и скалпа
- предотвратява появата на пърхот
- предотвратява сърбежа и косопада
- предпазва косата и скалпа от изсушаване
-  витализира кожата на главата външно

в шампоан за коса: Спрете пърхота, сърбежа и косопада
Тинктура за коса
- допълва и усилва действието на шампоана
- стимулира кръвоснабдяването на кожата на главата
- стимулира и укрепва скалпа
- подпомага регенерирането на косъма и растежа на здрава коса
- не съдържа синтетични парфюми

Препоръки при употреба:
при стандартни грижи грижи за косата се прилага 1-2 пъти седмично. При решаване на някой от проблемите, 2-4 пъти в седмицата шампоанът се втрива върху влажната коса и кожата на главата. Измива се, процедурата се повтаря и шампоанът се остави да действа няколко минути. Измива се обилно с вода.
Всеки ден сутрин и вечер косата се навлажнява добре с една пълна или с няколко пипети от тинктурата като се масажира с пръсти.

Препоръча се да се комбинира с Капсули за жизнена коса, които подхранват и се грижат за косата и скалпа отвътре.
  
  Билков шампоан за коса: Спрете пърхота, сърбежа и косопада
Цена:
шампоан за коса 100 мл                                   19,00 лв
тинктура 100 мл.                                             27,00 лв.
комплект (шампоан + тинктура по 100 мл.)      46,00 лвЗа поръчки: Тел: 0878197028
е-mail: lenkamarianov@gmail.com
  Билков шампоан за коса: Спрете пърхота, сърбежа и косопада

СИЛАТА НА НАШИТЕ МИСЛИ

Ако някой приема всичко с радост, той ще е щастлив по всяко време! Когато истинската любов се развие в сърцата ни, слабостите естествено ще отпаднат. Още...
  

ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ ПРЕДСТАВИ

Представите в съзнанието ни, имат въздействие върху нашето здраве. Те може да ни разболеят или излекуват... разкрива Хосе Силва в Метода Силва. Още...


СИЛАТА НА ЛЮБОВТА

Обичащия и разбиращ парньор и любовта на децата, са незаменим източник на успокоение, релаксация и сила за излизане от безпокойството и стреса... Прочети

Eнергия за живот: Капсули с коензим Q-10 плюс

Eнергия за живот: Капсули с коензим Q-10 плюс 


РСИ намаление15% намаление от 19.01 - 30.01.2015 г.
57,70 лв. 


Препаратът Q-10 PLUS представлява идеална комбинация от коензим Q-10 и важните антиоксиданти витамин Е, селен, както и антистресовия минерал магнезий. Наричат Q-10 елексир на живота, защото укрепва общата имунна система, забавя износването на организма, регулира кръвното налягане и предпазва сърцето от инфаркт.
Цена на 1 опаковка
30 капсули   57,70 лв

За поръчка: тел.: 0878197028,  skype: lenka.marianov

СЪСТАВ: коензим Q-10 с изключителна чистота и високо биологично съдържание (30 мг на капсула), Витамин E, магнезий, селен


ПРИЛОЖЕНИЕ:

• при хронична умора, отпадналост и изтощение

• силен активатор на жизнената енергия

• при психо-физически изтощения

• при отслабнал имунитет

• предлага защита за сърцето и другите жизнено важни органи

• при хронични сърдечни проблеми – активира и осигурява енергия

• на лица, пиещи лекарства за намаляване на холестерола

• защита за организма чрез мощна комбинация от 4 антиоксиданта

• при диабет, хипертензия, тумори

• при неврологични смущения

• облекчава страничните реакции при хемотерапия

• при множествена склероза, болест на Алцхаймер

• отговорен за производството на клетъчна енергия

• увеличава физическата сила и устойчивост при спортистите

• за укрепване на мускулите

• при ангина пекторис, прединфарктни и слединфарктни състояния

• при изтощителни физически дейности, стресови ситуации

• при хора в напреднала възраст

• при боледуващи от невро-дегенеративни болести –високо кръвно налягане, диабет, злокачествени тумори,кожни заболявания, болести на имунната система, затлъстяване, пародонтозаПрепоръки при употреба: Приема се по 1 капсула сутрин, по време или след ядене (минимална доза) с малко течност. Препоръчва се при по-големи дози (само с лекарско разрешение) да се комбинира с витамините ACE, заедно с малко зехтин или с витамин Е (100 мг).Комплексно природолечение:

Комплексно природолечение

Защо природолечението е за предпочитане пред химическите медикаменти?

Истината е, че химичните медикаменти често повече ни увреждат отколкото помагат. В природолечението обаче, нямаме тези странични ефекти. Изборът на лечение е въпрос на лична здравна култура и на традиции на възпитание. 
Постиженията на медицината през първата половина на 20 век доведоха до ценни открития, но и към опасно увлечение по фармакологията, т.е. по използването на добитите по химически (изкуствен) път лекарствени вещества. 
Стигна се до твърде нежелани последици – устойчивост на причинителите на заболявания към отделни лекарства, свръхчувствителност към някои от тях с опасни алергични реакции, вредни натрупвания в организма и т.н.
В "Био Доктор" четем, че "Привидният триумф и благополучие на фармакологията, зад който се крият огромни интереси на фармацевтичните компании по света застраши още повече изтънялата връзка на човека с природата. За това осъзнаването на тази пагубна зависимост потърси изход в алтернативната медицина. Опирайки се на хилядолетният опит на различните култури и цивилизации тя обаче не отрича, а допълва най-доброто от модерната медицина. И за това се явява неин мощен съюзник в полза на цялото общество. Така съюзът между наука и традиция между съвременни открития и природосъобразен подход подсказва и най-правилния избор на лечение.
Това е изборът на разкрепостения от предрасъдъци и просветен човек. Според официални статистики от 80-те години на миналия век в Америка и в Европа около 40% от пациентите използват природонаучни методи на лечение. Аналогични са и данните за Австралия. Чрез анкетиране на лекари в Англия е установено, че консултациите на пациентите по алтернативното направление достигат 13 – 14 млн. годишно (почти една трета от всички консултации!). Алтернативни методи там използват над 2 500 дипломирани медици, а 80% от общопрактикуващите са изявили желание да ги изучават.
Едва ли е случайно, че публична личност като принц Чарлз взима отношение по този въпрос в качеството му на бивш президент на Британската Медицинска Асоциация. С целия си авторитет той отбелязва: „Това, което смятаме сега за неприемливо вероятно утре ще стане норма и тези допълнителни методи на лечение, които толкова дълго сме пренебрегвали трябва да се имат предвид.”
Влечението на човешката психика към нетрадиционното подхранвано от мистиката от наслоени заблуди е златна среда обаче за шарлатанията. Така „практикуването” на алтернативни методи от самозвани лечители води до не по-малки рискове от сляпото доверяване на „модерната” медицина. За това правилният избор на лечение е не просто в механичното смесване на двата подхода на терапия. Той предполага преди всичко на правилен избор на знаещ и можещ специалист, който да го прилага според всеки един конкретен случай.
Към настоящия момент много важна роля и задача за лекарите, практикуващи природонаучна медицина е не само отстояване нейните постижения, но и преди всичко използвайки съвременни технически средства, достигане до нови успехи в обосноваване на механизмите на лечебно действие на алтернативните методи. Изключително важен и на качествено много по-високо ниво етап в нейното развитие е утвърждаването на високо професионален подход за цялостен системен анализ, обединяващ природонаучните направления. Това означава много висока квалификация в различните браншове на природонаучната медицина, пречупени през една личност, през един лекар и поставени на най-високо техническо компютърно ниво.
За да обобщим накрая – кого да потърсим когато искаме да ползваме методите на алтернативната медицина? Най-напред задължително дипломиран лекар, който има достатъчно голям опит по отношение на клиничните възможности на официалната медицина и който има обширни и достатъчно високо квалифицирани задълбочени познания по отношение на всички отделни методики на природонаучната медицина.
Това е личността на лекаря – холистик, даващ основно предимство на природонаучните принципи за терапия в своята работа!
Именно в такова лекарско съсловие – обединено, силно и постоянно будно за всички най-нови достижения в научната медицина на базата на внедряване на компютърни системи, обединени в световен мащаб чрез Интернет и използването на най-модерен софтуер, е яркото бъдеще на природонаучната медицина.

Спрете антибиотиците и ходенето по доктори:

След години отчаяние с антибиотици и многобройни настинки и болести открихме, че съвременната медицина често допринася да разболява децата ни.

С капсули от чесън, природни билки за масаж и др. естествени продукти много от болестите вече се оказват много лесно преодолими. С времето имунитета на децата се засилва и те все по-рядко боледуват. Това им позволява и повече да спортуват, което допълнително подсилва имунната им система.

Продуктите описани в тези страници заместват ходенето по доктори и скъпите лекарства. Те помогнаха на нашите семейства да преодолеем огромно разнообразие от болести още в самия начален стадий. Прочети още...

КРАСОТА ОТВЪТРЕRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации