Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

РЕЛАКСИН

Не е наличен!
Смес от етерични масла за отпускане и отмора, с насочено действие върху психо-физическото състояние на организма. Препоръчва се при поява на психическо напрежение, чувство на безпокойство, главоболие, мигрена… Етеричните масла в състава на Relaxin действат успокоително и отпускащо, като същевременно повдигат жизнения тонус и настроението.
Етеричните масла в състава на Relaxin действат успокоително за безпокойство, главоболие, мигрена
Цена: 12,00 лв.
РЕЛАКСИН


Състав: етерични масла на лавандула, лимон, лимонова трева, мускатов орех и маточина в алкохолен разтвор
• ароматерапевтична помощ при поява на главоболие, психическо напрежение, пристъпи на мигрена и подобни състояния
• подобрява общото психофизическо състояние на организма – действа успокоително и отпускащо, като същевременно повдига нивото на жизнената енергия и градуса на настроението
Препоръки при употреба: Най-добре е да нанесете Relaxin с леки масажиращи движения върху слепоочията, врата и зад ушите, и да се оставите на благотворното ухание на съдържащите се в него масла. Ако втриете няколко капчици Relaxin върху врата си, ще подобрите кръвната циркулация от врата към главата, което е важно предусловие за облекчаването на нежеланите симптоми на главоболието и мигрената. Можете да повторите тази процедура по няколко пъти на ден. На цила с особено силни пристъпи на мигрена се препоръчва почивка в затъмнено и тихо помещение.

Живеем във време, изпълнено със стресови и напрегнати ситуации. Много от нас са предразположени към пристъпи на мигрена, а всички ние се нуждаем от мигове на отпускане и релаксация. Тази смес от етерични масла на лавандула, лимон, лемънграс, мускатов орех и маточина в алкохолен разтвор ще ви помогне при появата на психическо напрежение, пристъпи на мигрена и различни форми на безпокойствие, действа превантивно срещу появата на главоболие.

Етеричните масла в състава на Relaxin са грижливо подбрани за да подобрят общото психофизическо състояние на организма. Те действат успокоително и отпускащо, а от друга страна ви помагат да не бъдете подтиснати, повдигат градуса на настроението и жизнената енергия. това не е лекарство, а ароматерапевтична помощ за премахване симптомите на главоболие, състоянията на психическо напрежение, неприятните симптоми на мигрена и при лоша циркулация на кръвта във врата и главата.
Етеричните масла в състава на Relaxin действат успокоително за безпокойство, главоболие, мигрена

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации