Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Капсули за вени

Цена: 60 к. 48,00 лв.





Капсули за вени
При разширени вени, оток и уморени крака

РСИ      намаление  30% намаление от 16.10. - 20.10.2017 г. 
48,00 лв 33,60 лв.

Препоръчва се:
- разширени вени
- оток на разширени вени
- болка при възпаление на флебит
- подобряване на тонуса при цикрулация във вените
- при синдром на уморени крака (фризьори, стоматолози, масажисти, бармани)
- отворени рани при разширени вени
- предотвратява образуването на тромби (запушване на вените)
- хемороиди
- след раждане

Състав: 
див кестен, Melilotus offisinalis (комунига)

Приема се 2 пъти по 1 капсула

За по-добър резултат при възстановяване на проблемните вени се препоръчва по-продължителен прием на продукта (до 3 месеца).
Продуктът има добър ефект и при хемороиди.

Частите на сърдечно-съдовата система са сърцето, артериите, вените и капилярите. Вените са важна част от циркулационната система, която връща в дробовете и сърцето, съответно и в бъбреците, използваните продукти и въглеродния диоксид. За разлика от артериите, които пренасят кислород и хранителни вещества до клетките, вените извършват обратното движение, като придвижват към сърцето отпадъчни продукти от клетките. По строеж венозните стени приличат на артериалните, но имат по-слабо развит мускулен слой и са по-тънки. Характерни за вените са джобовидните клапи по вътрешната им страна, които осигуряват еднопосочно движение на кръвта и я подпомагат в движението й към сърцето, въпреки земното притегляне.
Вените на краката са изключително уязвими, поради анатомично-физиологичната структура. Подложени са на разширяване, възпаления, тромбози и други подобни. Податливи са на инфекции, конвулсии, отоци, перфорации и разкъсвания. Като следствие са разширените вени, които могат да бъдат наследствени (варикозитет на вените), уморените крака и образуването на съсиреци – тромби.
Продуктът на д-р Фьорстер е истински еликсир при превенцията на заболелите вени. Благодарение на екстракт от див кестен, който се съдържа в капсулите на д-р Фьорстер, постигаме изключително добър ефект при превенцията на заболелите вени на краката. С това се премахва синдрома на уморените и отеклите крака, спомага за облекчаването на разширените вени. Предотвратяват се перфорирани вени, както и рани от пукнати вени и открити рани от разширени вени. Предотвратява образуването на тромби, които могат да бъдат фатални за циркулацията на кръвта.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации