Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово йонно-лечение
Подобрете имунитета си

Силата на добрия масаж
Ползата да сте сътрудник
Био-енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Д-р ФьорстерИСТОРИЯ НА  ФИРМАТА ДОКТОР ФЬОРСТЕР

Д-р Фьорстер е знак за високо качество на лечебни продукти от природни екстракти. Създателят на фирмата Д-р Фьорстер е лауреат на нобелова награда за приложението на фитопродуктите в медицината - Д-р Уолтър Фьорстър.
Мотото на фирмата е „Природата винаги има право”. Тя държи извънредно за качествата на природните субстанции. Използва само естествени, чисти, природни съставки. В аптеките обикновено медикаментите съдържат до 15 % естествени продукти, а Д-р Фьорстер 100%. Естествените продукти се приемат много по-ефективно и пълноценно от организма, за разлика от синтетичните продавани в аптеките.
Д-р Фьорстер не използва ГМО. Дори вместо консерванти се използва Витамин Е. Фирмата прилага изключително висок контрол при отглеждането на растенията в различни точки на земното кълбо, на специални места, далече от промишлени центрове и големи градове.
Фирмата на Д-р Фьорстер е основана през 1927 г. и е реномирана фирма за производство и търговия на лечебни продукти в целия свят. Те произвеждат продукти за здравето, продукти за превантивна грижа на тялото, косата, кожата, козметика от биологичноактивни хранителни добавки и ефирни етерични масла.
Скъпоструващи научни изследвания предхождат въвеждането в производство всеки един продукт. Днес много от древните рецепти се усъвършенстват чрез съвременни технологии. Съвременните хора, които се грижат за своето здраве, се доверяват на най-новите разработки на учените, занимаващи се с проблемите на храненето. Компанията на Д-р Фоьрстер предлага най-новите рецепти за запазване на здравето.


Защо тези продукти не се разпространяват чрез магазините в търговската мрежа?


Производителите не желаят тези висококачесвени и оригинални продукти да се смесват с тяхни подобия в търговската мрежа. Това е мотивът, поради който продажбата им стават чрез мрежа от сътрудници (посредници-консултанти), които имат необходимите специализирани познания за правилното предписание на тяхната употреба. В този океан от информация за множество продукти, сътрудниците са тези, които я филтрират и предлагат на своите потребители най-полезния за тях продукт и най-ефективния начин за използването му.


Dr. Forster   -  Германия  - 80-годишен опит във фармацефтиката. Продукти само на природна основа. Мото: ”Природата  винаги има право “

Официален дистрибутор на Д-р Фьорстер е нашата фирма, Ройал Сейлс Интернейшънал.
Д-р.Фьорстер е основана през 1927 от Dr Walter Förster (Д-р Уолтър Фьорстър). Неговото име продължава да емблема за продуктите на фирмата и обозначава гаранция за тяхното високо качество.
С над 80 години опит, Dr.Förster е водеща в производството на високо качествени продукти използвайки естествени, природни екстракти.
Компанията на Д-р Фоьрстер предлага най-новите рецепти за запазване на здравето.

КРАСОТА ОТВЪТРЕ

Подобрете имунитета си и се освободете от химическите лекарства и болестите!

Продуктите на д-р Фьорстер...  витаминиминералихранителни добавки са естествени продукти, които ни помагат да се чувстваме по-добре и да живеем по-качествено... допринасят за по-доброто функциониране на организма и опазването на здравето като намаляват риска от появата на много болести. При тяхното използване скоро имунитета ви ще се подобри и няма да сте зависими от химическите лекарства.


КРАСОТА ОТВЪН

Външни продукти грижещи се за красотата и здравето ни!
Важно е да изглеждаме добре, да излъчваме здраве и естествена хубост. Това е възможно с естествените природни продукти на РСИ. Така не само се грижите за красотата си, но едновременно с това подобрявате здравето и имунитета си.


Изберете от множеството препарати, основани на естествени суровини и предназначени за грижи за кожата на лицето, тялото, ръцете и краката, косата...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации