Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

МОРИНГА капсули РСИ

Цена: 120 к. 56,00 лв.
МОРИНГА капсули   „Чудното Дърво”

РСИ      намаление       25% намаление от 11.03. - 15.03.2019 г.   
56,00 лв 42,00 лв.

Под името Моринга са известни род дървета, характерни за южната част на Индия и Северна Африка. Моринга е крехко, широколистно и многогодишно дърво, достигащо до височина девет метра. Някога растящо само в Индия, Африка и Хималаите, днес то се отглежда и в Централна и Южна Америка, Шри Ланка, Малайзия и Филипините. Листата, цветовете, кората, дървесината и корените на дървото моринга се използват в цял свят за разнообразни лечебни, фармакологични и хранителни цели.

 Малките зелени листа на Моринга са толкова богати на хранителни вещества, че на дървото са дадени прякори „Дървото на Безсмъртието” и „Чудното Дърво” от жителите на страните, в които се отглежда.

СЪСТАВ:
 сух екстракт от листа на моринга

ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ:
Моринга Стимулира метаболизма и чревната активност, а приета непосредствено преди лягане, помага на организма да се настрои за сън. Оказва укрепващ ефект върху имунната система и подпомага изхвърлянето на токсините. В последните години бе доказано, че именно листата от сорта моринга олейфера са изключително полезни за човешкото здраве. Като повечето суперхрани, Моринга съдържа много хранителни вещества. Това, което наистина я отличава от другите, еконцентрацията на тези хранителни вещества. Например в Моринга се съдържа три пъти повече калий от бананите, три пъти повече желязо от спанака, три пъти повече калций от млякото. Листата от моринга съдържат 30-40 процента протеини и 18 аминокиселини. Девет от тях (валин, лизин, левцин, хистидин, изолевцин, метионин, треонин, фенилаланин и триптофан) са незаменими аминокиселини. Това прави моринга „пълноценен” протеинов източник – нещо, което рядко се среща в растителния свят. Анализи показват, че изсушени и стрити на прах листа съдържат 46 вида антиоксиданти, включително и каротеноиди, цинк, селен, хром, както и всички витамини (дори витамин B и витамин K). Те съдържат също и многопротивовъзпалителни съединения, включително калций, мед, хлорофил, омега-3, омега-6, омега-9. Всички тези антиоксиданти и съединения, намиращи се естествено в растението, работят заедно за максимално усвояване.

ПРИЛОЖЕНИЕ:
- подсилва имунитета
- намалява риска от дегенеративни болести
- помага при анемия, артрит, ревматизъм
- помага за храносмилането, при запек и разстройство
- ползва се при повишено кръвно налягане
- помага при бактериални и гъбични заболявания
- ползва се за повишаване на либидото

ДОЗИРОВКА: Приемат се по две капсули дневно с достатъчно течност.

ОПАКОВКА: 120 капсули


Количествено съдържание на съставките на продукта:

Хранителни вещества                                                           За дневна доза (2 капсули)
сух екстракт от листа на моринга                                           700 mg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации