Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово йонно-лечение
Подобрете имунитета си

Силата на добрия масаж
Ползата да сте сътрудник
Био-енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

ЦЕЛУЛИТОЛ

ЦЕЛУЛИТОЛ

Цена: 100 мл, 18,00 лв
Смес от етерични масла за антицелулитен масаж с използване на смес от етерични масла, ускоряващи циркулацията и обмяната на веществата – дава отлични резултати. Вследствие на засилената циркулация се отстраняват мастните образувания, задържането на вода и натрупаните токсични вещества. Celulitol подхранва кожата и я прави кадифено мека. И това масло може да се използва като масажно - когато желаем да се отпуснем, да отстраним болката в мускулите или за други физиотерапевтични цели.


НЕ СЕ ПРЕДЛАГА ПОВЕЧЕ!

• за козметични процедури при борба с целулита
• отпуска тялото, стимулира циркулацията и обмена на веществата
• разгражда целулита – премахва мастните натрупвания, задържаната вода и насъбраните токсични вещества
• подхранва кожата, прави я кадифено мека и сияеща
• тонизира и релаксира мускулите
• прави тялото по-красиво, леко и хармонично, изпълва с енергия
• за отпускащ масаж на тялото, за премахване на мускулните болки

Препоръки при употреба: Втрива се в чистата кожа на тялото с масажиращи кръгообразни движения в посока към сърцето.
ПРОТИВОПОСТАВЕТЕ СЕ НА ЦЕЛУЛИТА: С ПОСТОЯНСТВО, УПОРИТОСТ, ТЪРПЕНИЕ И КОМБИНИРАНИ МЕТОДИ – ФИЗИЧЕСКИ УПРАЖНЕНИЯ, ПРАВИЛНО ХРАНЕНЕ С ПОВЕЧЕ ТЕЧНОСТИ И ЦЕЛЕНАСОЧЕНИ КОЗМЕТИЧНИ ПРОЦЕДУРИ.
Масажът е козметична процедура, ускоряваща циркулацията (кръвоснабдяването) и обмена на веществата чрез използване на смеси от етерични масла. В резултат на засилената циркулация мастните натрупвания, задържаната вода и насъбраните токсични вещества се премахват. Предотвратява се лющенето на кожата, което е предизвикано от твърде често къпане, видимо се заличават вече съществуващите стрии и се предотвратява появата на нови, грубата кожа на ръцете и краката възвръща своята нежност, предотвратява се разграждането на потта и неприятните миризми, действа положително върху дихателните пътища…
Основата на препарата представлява масло, съдържащо екстрахиран невен и добавки на масла от канела, кипарис, грейпфрут, гераниум, хвойна и анасон. След къпане върху затоплената кожа енергично се втрива Celulitol. Процедурата се повтаря докато не се изразходва поне една опаковка. И в този случай е необходимо търпение и постоянство, тъй като за отстраняването на подобни
натрупвания най-често е необходимо поне толкова време, колкото е трябвало за тяхното формиране. Celulitol действа подхранващо върху кожата, особено при суха и чувствителна кожа, която го попива лесно и става еластична и копринено мека и блестяща.
Celulitol може да се използва като масажно масло при отпускащ масаж, както и за премахване на болките в мускулите или на друг физиотерапевтичен проблем.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации