Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Експерти предупреждават: Спрете антибиотиците!

Спрете антибиотиците! С какво да заменим антибиотиците, природни антибиотици, естествени антибиотици
Стига антибиотици! Естествените добавки са по-силни

Злоупотребата с антибиотици при настинки и кашлици допринася за разпространението на много инфекции. Естествените добавки лекуват по-бързо и ефективно с цялостен положителен ефект на организма
Източник: в. "Дейли телеграф"
Лекарите трябва да спрат предписването на антибиотици за настинки, кашлица и болно гърло. Злоупотребата с тях допринася за разпространението на инфекции и застрашава жизненоважни лечения. Това предупреждава Европейският център за превенция и контрол на заболяванията.

Антибиотиците не борят вируси, а бактериални инфекции, че не действат срещу вируси като грипния, срещу възпаление на ухото, болно гърло, синузит, бронхит, отбелязват от центъра. Според експертите, ненужните в повечето случаи антибиотици водят до увеличаване на инфекциите, резистентни на тях.

Европейските експерти признават, че част от проблема са именно прекалено настоятелни и паникьосани родители. Друго обяснение е опитът на лекарите да "угаждат" на аптеките и фармацевтичната индустрия, изписвайки по-скъпи лекарства, които не винаги са най-правилният избор.

Преустановете употребата на антибиотици

Учените предупреждават, че модерната медицина е стигнала до точка, в която има опасност да спре да функционира, тъй като антибиотиците стават безсилни срещу опасните за живота зарази.

Това означава, че на практика трансплантациите, поставянето на изкуствени стави, химиотерапията, неонаталните грижи при преждевременни раждания и др. ще трябва да бъдат преустановени, тъй като антибиотиците, които трябва да предпазват пациентите от болнични инфекции, вече няма да са ефикасни.

Разпространението на определени инфекции, вкл. метицилин-резистентните стафилококи, е било намалено чрез употребата на строго определени антибиотици и добра хигиена.

Нови бактериални инфекции обаче (като ацинетобактер) са все по-чести. Обикновено не е опасно, но може да доведе до отравяне на кръвта и тежка пневмония с опасност за живота, предупреждават специалистите.

Много лични лекари на Острова обаче се оплакват, че настинали и хремави пациенти ги притискат и се ядосват, ако медиците не им предпишат "най-силните" лекарства.

Във Великобритания например се изписват най-много антибиотици от девет други европейски държави, вкл. скандинавските, и там резистентността към тях е най-висока. Само миналата година са били издадени 38 млн. рецепти.

Естествени заместители на антибиотиците

Спешна е необходимостта от нови методи на ефективно лечение. Хората не са информирани, че съчетания от няколко естествени добавки имат десетки пъти по-силен и бърз лечителен ефект от антибиотиците. Такива вече се продават в аптеките на много западни страни. Също така могат да се поръчат от нашата страница.

За силен ефект вместо антибиотици може да вземете няколко капсули едновременно, като чесънлососселенспирулина и други продукти на д-р Фьорстер. Първоначално те може да са малко по-скъпа инвестиция от антибиотиците, но те ще ви ползват за цяла година и в реалност не само ще спестите, но ще подсилите неимоверно защитните си сили срещу заболяванията.

Естествените добавки не само, че нямат никакви странични ефекти, но в действителност дават силен тласък на целия ни имунитет и помагат организма да изхвърли много други проблеми, които не са свързани с конкретния, който лекуваме.

След такова пречистване жизнеността на човека се повишава. Получава се ефект на подмладяване; освобождаване от умората, безсънието и мн. други. За най-добър ефект се консултирайте с нас, за да ви препоръчаме достатъчно силни комбинации от естествени добавки.
Спрете антибиотиците! С какво да заменим антибиотиците, природни антибиотици, естествени антибиотици

3 коментара:

  1. Здравейтеказвам се Радка Бонева от гр.Смядово.Искам да ви попитам за моето дете дали са подходчщи тези естествени добавки,и кои мога да използвам за неговото лечение.Благодаря

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте! Кои добавки точно ви интересуват? За колко годишно дете? Аз ги давам на децата ми. Имаме във фирма доктори, които правят и консултации. При капсулите не е подходящо, ако дете не може да ги преглътне - значи някъде след 3 годишна възраст; но повече от продуктите са подходящи при деца. При децата има други дозирания. Напишете ми на личен е-майл посочен нагоре.

      Изтриване
  2. Горещо препоръчвам един продукт за регенрация, който оправи алопецията на съпруга ми - Сириус Д. Вижте на http://dobavkite.url.bg/ - аз го вземах от тук и цените са най-добри

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации