Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово йонно-лечение
Подобрете имунитета си

Силата на добрия масаж
Ползата да сте сътрудник
Био-енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

"ЧАЕВЕЦ": Мехлем с масло от чаено дърво за всички кожни проблеми

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, за всеки кожен проблем, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Цена: 200 мл. 
ЧАЕНО ДЪРВО - 'ЧАЕВЕЦ' 
цена на Масло от чаено дърво - 'ЧАЕВЕЦ 'чаевец, чаево дър
 Задължителна част от домашната аптечка за "първа помощ": Германски продукт с много високо качество и невероятно ниска цена. ку 
 цена на Масло от чаено дърво - 'ЧАЕВЕЦ 'чаевец, чаево

Всеки който е ползвал "Чаевец" е усетил чудодейно действие на маслото от чаено дърво. Чаевеца е едно от най-ефективните антисептични и бактерицидни етерични масла. Винаги го нося със себе си и е най-добрата билка за всеки кожен проблем който можете да се сетите; от наранявания, сърбежи, гъбички, ухапвания, та дори и до алергии, брадавици и рак на кожата. Хората непрестанно ни споделят нови и нови невероятни ефекти от неговото въздействие.


Чаеното дърво се знае, че подобрява цялостно имунната система. Маслото лекува брадавици, изгаряния, сърбеж, алергии... облекчава болката, предотвратява по-нататъшното развитие. Учени установиха, че маслото от Чаено дърво лекува рак на кожата. При експеримент с мишки ефекта е отбелязан още същия ден и за три дни ракът на кожата е бил напълно излекуван.

Широко приложение на Млечния конкрет с масло от чаено дърво на д-р Фьорстер, Dr. Forster: Можете да използвате чаевец за всички кожни проблеми. Хубаво е винаги да го имате под ръка.

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, за всеки кожен проблем, Млечния конкрет от д-р Фьорстер
Приложение
- за третиране на проблематична кожа (акне, ранички, абцеси, дерматит и кожни алергии)
- за третиране на гъбични заболявания по кожата
- при вагинални възпаления (за интимните части)
- за вируси и херпеси по устните, лицето и гениталите
- за премахване на малки брадавици
- при изгаряния
- при ухапвания от насекоми (или за да не те хапят)
цена на "ЧАЕВЕЦ": за всеки кожен проблем, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Чудото на 'Квантовия Нано-стик'Лечение на всякакви заболявания, за няколко сеанса с Био-енергия: За болки в кръста, гърба, врата, ставите, мускулите, ливните възли и т.н. Прочети още

45 лв. до 2000 йонизация              
55 лв. до 2500 йонизация
65 лв. до 3000 йонизация

Свойства

Маслото от чаеното дърво е силен антисептик. То е 8 пъти по-силно от карболовата киселина и 12 пъти от фенола. Има бактерицидни, противогъбични, противовирусни и имуностимулиращи свойства.

Използва се при терапия срещу патогенни микроорганизми като Staphylococcus. Активен е срещу 6 вида от този микроорганизъм, aureus, erider-midis, pneumoniae, faecalis. Действа и срещу Propionibacterium acnes, Beta haemolytic streptococcus, Klebsiella pheuraoniac, Citrobacter spp., Shigella sonnei, Proteus mirabolis, Legioneila spp., Pseudomonas aeriginosa, Candida albicans и др. То убива изброените микроорганизми и едновременно с това усилва имунната система.

Ефективно е и при простудни заболявания, заради успокоителния и отхрачващ ефект, прочиства дихателните пътища от секрети и облекчава състоянието на болния.

Чаеното масло е подходящо средство за терапия на рани, ухапвания, загноявания и изгаряния, тъй като има дезинфектиращи свойства. Спомага и бързото възстановяване на кожата и оздравяване на раните. Има ефект дори при паразити по кожата – въшки и краста.

Преди да пристъпите към употреба на маслото е необходимо да се тествате за поносимост към него. Може да капнете няколко капки на вътрешната страна на китката и да ги оставите втрити за един час. Дори в случай, че се появи леко зачервяване или парене на кожата, можете да го използвате. Алергична реакция може да се наблюдава само по изключение.

Маслото от чаено дърво се използва в лечебни препарати за всички видове заболявания на дихателната система като настинки, остри респиранторни заболявания, вирусни заболявания, ларингити и тонзилити, както и при всички заболявания на устната кухина – гингивити, пародонтоза, болка в зъбите.

Добавя се във всички видове козметични средства – кремове, лосиони, шампоани, гелове и емулсии. Маслото ефективно отстранява пърхота. Използва се за туширане на козметични дефекти по кожата като мазоли, брадавици, акне.

Действа и на психиката – успокоява, намалява напрежението и тревожността, подобрява работоспособността и благоприятства за концентрация на вниманието..чаевец, чаево дърво, Маслото от чаено дърво натурално лекарстволекува, цена, как да си набавя, купя
ЕТЕРИЧНО МАСЛО: КРЕМ ОТ ЧАЕНО ДЪРВО

 • едно от най-важните антисептични и бактерицидни етерични масла
 • със силно антибактериално действие върху три групи микроорганизми – бактерии, гъбички и вируси
 • притежава подчертани противовъзпалителни свойства (предотвратява и отстранява инфекциите, възпаленията и акнето), има широкоспектърен антимикробен ефект
 • силен имуностимулатор, подпомагащ организма в борбата срещу различни заболявания


ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ НА МЛЕЧНИЯ КОНКРЕТ С МАСЛО ОТ ЧАЕНО ДЪРВО

 • за третиране на проблематична кожа – решава проблемите с акнето, малките ранички и абсцеси
 • за третиране на различни форми на дерматит и кожни алергии
 • третиране на гъбични заболявания по кожата
 • подходящ за грижи за интимните части (при вагинални възпаления)
 • за третиране на вируса на херпеса (устните, лицето, гениталиите) – облекчава болката, предотвратява по-нататъшното му развитие
 • третиране на малки брадавици
 • облекчава последиците от изгаряния (физически източници на топлина и слънце)
 • действа отблъскващо на насекомите и облекчава последиците от техните ухапвания

Чаеното дърво
представлява австралийски храст или ниско дърво с игловидни листа и нежни белезникаво-жълти или виолетови цветове. Маслото от него е “зеленото злато” на Австралия и се получава чрез дестилация на водна пара: от около 1 тон листа се получават 10 литра масло. Етеричното масло от чаено дърво е популярно в ароматерапията и е съставна част на много и различни ароматерапевтични, съответно козметични препарати. Днес то е едно от най-важните антисептични и бактерицидни етерични масла.

Коренното население на Австралия от столетия са използвали листата на чаеното дърво за различни лечебни процедури – за лекуване на рани, ухапвания от насекоми и различни инфекции. Приложението на това ценно етерично масло в модерната медицина води
началото си от 1925 година, но едва от 1976 насам започва дестилирането му в по-големи количества за търговски цели. Благодарение на доброто му биологично действие то се използва при третирането на редица здравни проблеми.


АНТИСЕПТИЧНО ДЕЙСТВИЕ НА МЛЕЧНИЯ КОНКРЕТ С МАСЛО ОТ ЧАЕНО ДЪРВО

Д-р Фьорстер е разработил идеалната комбинация – смес от млечен конкрет и етерично масло от чаено дърво. Тя притежава характерен билков аромат, не съдържа консерванти и е подходяща за грижи и защита на всички типове кожа. Маслото е предвидено за третиране на проблематична и нечиста кожа. На първо място са проблемите с акне и малките пъпчици. Следват другите увреждания по кожата и абсцесите, съответно раничките по кожата.

Със своето антисептично действие чаеното масло предотвратява развитието на микроорганизмите и възпаленията в резултат от тяхното действие. Различните форми на дерматит – възпалителните процеси по кожата, дори и тези от типа на алергиите, реагират позитивно на чаеното масло. Това масло може да се прилага вместо антибиотични унгвенти.


Вирусите на херпеса предизвикват сериозни проблеми – става дума за неприятните малки мехурчета, появяващи се върху устните или лицето, съответно върху други кожни участъци, включително и върху гениталиите. В някои случаи третирането на различни малки брадавици с масло от чаено дърво води до успешни резултати при упорито мазане. С маслото се третират и изгаряния (от физически източници на топлина и от слънце). Моменталното намаляване на болката, както и антисептичното му действие облекчават неприятните усещания, свързани с изгарянията (болка, горене, зачервяване, поява на малки мехурчета…).

Ухапванията от насекоми, предизвикващи сърбеж и зачервяване върху кожата са друг неприятен проблем, който също се повлиява добре с маслото от чаено дърво. От една страна то действа отблъскващо – репелентно върху насекомите, а от друга страна премахва сърбежа и болката.

Сега вече и в течна форма!
Масло от "Чаено дърво" в течна форма - Оригинално австралийско масло от чаено дърво

как да закупя 4aevec, цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, за всеки кожен проблем, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

12 коментара:

 1. Една клиентка ми скоро написа при новата си поръчка: Преди около два месеца си поръчах"Чаевец" и останах много доволна.
  Аз го ползвах предимно за проблеми с акне и наистина резултатите са много добри.

  ОтговорИзтриване
 2. Как да се снабдя с крем "Чаевец"? Как да си закупя мехлем "Чаевец"? Каква е цената на Масло от Чаено дърво? В аптеките го няма.

  Чувал съм много от хора за Чаевеца: "Използвам чаевец под формата на крем и съм много доволна.Служи за много неща и затова без него не оставам никога."

  "Във всеки дом трябва да има чаевец. Това е продукт, с който можеш да...

  Мисля,че не трябва да има дом без ЧАЕВЕЦ." "Аз с тяхен мехлем от (ЧАЕВЕЦ) СЕ ИЗЛЕКУВАХ." "чувала ли си за крем чаевец. Миналото лято имах подобен лишей. Мазах го с какви ли не лекарства и накрая започнах с чаевеца."

  "Конюктивитът е преборен с намазване на слъзния канал на окото и клепачите: сутрин и вечер с кремът от чаено дърво /чаевец/. Описание.."

  Чуваме какви ли не свидетелства за силата на Чаевеца, Крем от Чаено дърво. Можете да използвате чаевец за всички кожни проблеми. Хубаво е винаги да го имате под ръка. Чаевец - Крем от Чаено Дърво.

  ОтговорИзтриване
 3. Този мехлем звучи като някакво чудо! Ако наистина действа бързо при ухапвания от бълхи и комари значи е само за мен! Предполагам, че имам някаква форма на алергия към такива ухапвания, защото винаги много се подувам и страшно бавно ми минават независимо с какво ги мажа. Доста неща пробвах и понякога има доста бърз и добър ефект, а понякога ефекта е краткотраен, тоест трябва да се мажа поне 2-3 седмици докато напълно изчезне подуването. Според мен това е доста дълъг период и не е нормално.

  ОтговорИзтриване
 4. Може ли Чаевеца да се използва за лекуване на афти в устната кухина?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. За афти, херпеси, дори за венците го ползваме цялото семейство от години. Много сме доволни и без него не оставаме никога.

   Изтриване
 5. Да! Чаевеца или 110 Билки са доста ефективни при афти в устната кухина ;)

  ОтговорИзтриване
 6. Здравейте, имам гъбички по ноктите на краката, с които заразих и дъщеря ми ,която е на 10 г.С какво е по-ефикасно да се мажем с мехлема или с маслото?

  ОтговорИзтриване
 7. Здравейте, имам гъбички по ноктите на краката, с които заразих и дъщеря ми ,която е на 10 г.С какво е по-ефикасно да се мажем с мехлема или с маслото?

  ОтговорИзтриване
 8. Как по точно лекува влагалищни

  ОтговорИзтриване
 9. Как по точно лекува влагалищни

  ОтговорИзтриване
 10. Анонимен26 май 2017 г., 0:12

  Може ли да се използва при бебета. Колко често се прилага.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Бебета имат чувствителна кожа. На етикета пише да не се дава и на малки деца;но по принцип ако няма много чувствителна кожа... аз ползвах на моето около 7 месечно бебе за дупето.

   Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации