Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово йонно-лечение
Подобрете имунитета си

Силата на добрия масаж
Ползата да сте сътрудник
Био-енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Рецепта против грип и настинка

Рецепта против грип и настинка

Рецептата е изпробвана и прилагана многократно, с изключително добър ефект, особено когато се започне на време, преди инфекцията да е слязла надолу към белите дробове.

При най-ранни симптоми, единично вземане на  Капсула чесново масло и масаж на лимфните възли със 110 билки с Алое Вера може да се окаже достатъчна превенция. Добавете и Витамин С.

Защо излиза много евтино и ефективно
Разходът е нищожен, а ефекта огромен. Една таблетка чесново масло е по-малко от 20 ст. От бутилката 110 билки ще изразходите една - две капки. Спокойно, с нищожни средства и без доктори можем да лекуваме цялото си семейство. Казахме сбогом на химическите лекарства; сбогом на губенето на време по болници; сбогом на грипа и настинките.

Допълнителен съвет за хрема
Забравих да спомена, че при хрема ползваме Чаевец. Слагаш малко в носа, стискаш билката да проникне навътре и повтаряш след час-два при нужда. При правилна употреба, много скоро хремата е спряла.ПРОМО ПАКЕТ: Чеснови капсули + Масло 110 с Алое Вера + Витамин С на прах - 60,70 лв. сега за 47,50 лв.Възможна рецепта за излизане при тежки състояния.

В Швейцарска аптека ми предписаха 8 хапчета с комбинирани етерични масла (чесън, лосос, селен, магнезий и калций) които взимах всекидневно за 5 дни. Ефектът бе невероятен - много по-силен от антибиотиците. Причината е имунния и енергиен стимул, който те дават на организма. Така не просто се справяте с грипа и настинките, но засилвате имунитета си, както и едновременно се очиствате от множество други проблеми и отрови натрупани във вас.
Рецепта против грип и настинка
1-ви и 2-ден:
Рецепта против грип и настинка
На 6 часа: 2 Капсули чесново масло , 2  Капсули с рибено масло, 2 Таблетки с магнезий и калций и 2 таблетки мая със селен.

3-ти и 4-ти ден:
Рецепта против грип и настинка
На 8 часа: 2 Капсули чесново маслоКапсули с рибено масло 2 Таблетки с магнезий и калций и 2 таблетки мая със селен.

5-ти ден:
Рецепта против грип и настинка
На 12 часа: 2 Капсули чесново маслоКапсули с рибено масло 2 Таблетки с магнезий и калций и 2 таблетки мая със селен.


Най-доброто средство за предпазване от грип и простудни заболявания е профилактика. Подходящи продукти са: Капсули с масло от чесън, Витамин С на прах, Таблетки с цинк и вит. С, капсули Спирулина и Алое вера пастили
Рецепта против грип и настинка

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации