Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Третата водеща причина за смъртност - Лекарствата!

Смърт заради доктора
Третата водеща причина за смърт са лекарствата 

Питър Глидън, “Медицинския цар без дрехи”

Питър Глидън
 Коя е третата водеща причина за смърт в Америка? Повечето от нас биха си помислили, че тя е свързана с сърцето, рак, диабет или подобни неща. Това е като големия слон в стаята, за който никой не говори.

Третата причина за смърт, както е публикувано в списанието на Американската медицинска асоциация, е лечението от общопрактикуващи лекари. Това означава да отидеш при такъв лекар, да ти предпише някакво лечение и да умреш от него!

 Според Министерството на здравеопазването 15 хиляди медикаментозно лекувани пациенти месечно биват убивани от лечението на лекари! И никой не влиза в затвора!

   
 Шепа терористи удариха два самолета в две кули. 3500 умряха и започна война! Но 15000 на месец са убивани от лечение на общопрактикуващи лекари и на нас не ни мигва окото!

 Защо става това? Не искам да казвам, че са ни промили мозъците, не е правилния термин, но на нас за последните 100 години са ни убедили в тези грешни вярвания. Мисля, че Маркъс Ъелби започна това. Че лекарят е царят и знае всичко относно всичко! Ти трябва да мълчиш и да следваш препоръките му! Повечето хора в Америка въобще нямат идея за историята на еволюцията на медицината.

В началото на 19 век е било сравнително просто. Имало е хиропрактици, остеопати, хомеопати и доктори. През 1915, 1920 имало нещо, наречено доклада на Флекснър. Корпорацията Карнеги спонсорирала този човек, на име Ейбрахам Флекснър, който обикалял из цялата страна. Обикалял с автобуси, влакове и на кон. Отнело му 5 години да направи това.

Той обиколил навсякъде и изготвил списък с всички медицински училища, които предписвали лекарства. Дал списъка на “Карнеги”, които притежавали фармацевтичните компаниии и тогава “Карнеги” и Рокфелер дали милиони безвъзмездно на медицинските университети и болници в Америка, които предписвали лекарства! Това било началото на края.

Масло от чесън:
Замества Антибиотиците
Билков шампоан:
Спрете пърхота и косопада
 
Eнергия за живот:
Коензим Q-10 плюс
 
Комплексно природолечение:

След доклада на Флекснър вече не съществуват различни нива. Лекарите стават неумолима сила. Повечето хора приемат, че във водещата медицина лекарите командват фармацевтичната индустрия. Мислят, че тези хора са голяма работа и техните терапии са по-добри от тези на хомеопатите, натуропатите, хиропрактиката, но не са! Те са водещи, заради политическите и финансовите коалиции, които са изградили, за които повечето хора въобще си нямат представа! И това е гигантски проблем.

 Това е пълна лудост! Те са третата водеща причина за смърт. А когато правителството вдигне много шум, например за застраховките на хората, всички откачат!

И това е още един важен въпрос – какво е медицинската застраховка?

Когато плащате медицинска осигуровка, вие всъщност се обзалагате, че ще се разболеете толкова сериозно, че няма да можете да си платите! Поради това плащате добри пари, всеки месец за да имате достъп до медицинската система, която е третата основна причина за смърт. Трябва да си прегледаме мозъците, честно казано.

Хората не знаят това. Ние сме като хората по времето на Галилей. Трябва да доказваме, че “Слънцето, а не Земята, е в центъра на слънчевата система!” Имаме социален проблем тук. Хората страдат ненужно. Бог мие свидетел, няма да повярвате от какви болести хората се излекуват чрез холистичната медицина.

Способността на тялото да се самолекува е удивителна! В повечето случаи, всичко от което тялото се нуждае са необходимите му суровини. Също трябва да престанем да ядем храната, която ни трови.

 Ако сложиш дизелово гориво на бензинов двигател, дори да е ферари, ще се движи като боклук, ако въобще се движи. Нищо и няма на колата, просто сме сложили грешно гориво. Същото е и с човешкото тяло. Ако му дадеш суровините, от които се нуждае организма ти, изчистиш диетата – супермен! Или поне кръвното ти налягане ще се нормализира, артритът ще изчезне, паник атаките също и ще можеш да спиш спокойно през нощта.
 Третата водеща причина за смърт в Америка - Докторите!

Витамин Е 
Витамин В-комплекс 
Златно масло 
Спирулина 

Документалният филм 
"Нация на ваксините"

Документалният филм "Нация на ваксините" е спечелил награди на 10 международни фестивала и номиниран на още толкова. Филмът разтърси зрителите с шокиращите факти за света на ваксините.

Д-р Тревор Гън: "Инжектирайки в кръвта отрови, патогени или каквото и да е, което се съдържа в една ваксина, заобикаляме важни звена от имунната система!"
Филмът е час и половина и е със субтитри на български език.



"Нация на ваксините" (Vaccine Nation) e eдин разтърсващ документален филм за истинската същност на ваксините. Продукцията на д-р Гари Нал разкрива черният свят на ваксините в неговата истинска светлина. Разказите на родителите на пострадалите и убити от ваксините деца са покъртителни! Всички заявяват единодушно, че ако биха могли да се върнат назад, никога не биха ваксинирали децата си.
Третата водеща причина за смъртност - Лекарствата!

3 коментара:

  1. Много добър въпрос: "защо преди 100 години смъртността е била в пъти по-висока"?

    Условията на живот са били много по-тежки, войните по-чести. Това е свързано не само с развитието на медицината, а също и с развитието на техниката.

    Но е важно да разберем, че медицината не е лоша. Монопола на химическите медикаменти е често много вреден. Много от тези химически лекарства имат вредни странични ефекти. Те никак не удължават живота ви.

    Не би било правилно и да мислим, че алтернативната мецицина не се е развила през този период. Проблема е, че монопола на химията доминира докторите и здравните заведения.

    Правилното използване на естествени добавки съчетано с здравословен начин на живот може да засили имунната ви система, пречисти организма ви и буквално да направи заболяванията да изчезнат от живота ви.

    Химикалите обратното, съсипват имуната ви система и ви заробват в постоянни борби с други странични ефекти, които те са предизвикали. Направете си избора сами!

    ОтговорИзтриване
  2. Това е изключително тревожна статистика според мен.Все пак всеки един ,който се разболее търси лекар, на който да се довери и смята че пие правилните хапчета,които са му предписани.Все пак нали за това са учили и работят в тази сфера.Изключително неприятно е когато има такава смърт поради лекарска грешка, знаем че всички грешим, но при тях е фатално.Клипчето е интересно и поучително.Може би всички трябва да започнем да бъдем малко по отговорни един към друг.

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации