Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово йонно-лечение
Подобрете имунитета си

Силата на добрия масаж
Ползата да сте сътрудник
Био-енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Сътрудници

Добре дошли в света на РСИ


***
ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ROYAL SALES INTERNATIONAL, с проверения на 9 европейски пазара свят на МЛМ!
Royal Sales International е международна фирма, насочена към СЪТРУДНИЦИТЕ и КУПУВАЧИТЕ, респективно към потребителите на нейните продукти. От основаването си през 1992 г. в Хърватия, фирмата вече 15 години развива успешна дейност, завладява нови пазари, откривайки пред потребителите вратите към по-качествен начин на живот и невероятни финансови възможности.

Включването като сътрудници е насочено към подкрепа в обслужването и информирането на новите клиенти, обмяна на опит, приятелско общуване. Целта е да си помагаме и да се информираме за по-качествен и здравословен начин на живот.

Програмата на RSI е проникната от идеята за екологично съобразен живот, тя е зелената нишка и основният отличителен знак на фирмата на 9-те пазара, на които присъстваме днес: в ХърватияСловенияБосна и ХерцеговинаМакедонияСърбияЧерна гораБългарияУнгария и Турция


"РСИ-България" е член на Българската асоциация за директни продажби (БАДП).

Изгодите да станете сътрудник


Включването ви като сътрудник ви осигурява значителна отстъпка в цената без от вас да се изисква каквото и да било. Целта е по-добро сътрудничество, взаимно доверие и подкрепа. Ще можете да получавате и безплатни медицински съвети от доктори и специалисти.

Маркетингът на РСИ Ви предоставя възможност чрез работа с изключително богат, проверен асортимент да помагате на хората да подобрят качеството на живота си, като същевременно Вие подобрявате своя здравословен живот.

Едновременно с това се предлага маркетингова поддръжка, безплатни обучения, справедлива система на заработките и наградите, весели срещи, пътувания ...

Свържете се с нас за повече информация и безплатно записване, като сътрудник

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации