Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

ЖЪЛТ КАНТАРИОН


Жълтият кантарион (Hypericum perforatum) се използва от столетия при лечение на депресии и болести на централната нервна система, като намалява безпокойството (анксиозност), действа против смущения в  съня, против метаболичен, емоционален стрес, облекчава ретенцията (задържане на течности в тялото) при ПМС (предменструален синдром).

ЖЪЛТ КАНТАРИОН 


120 к. 35 лв. 

Състав: Всяка капсула съдържа 340 mg масло от жълт кантарион.

Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: нервност, свръхнапрежение, депресия, психосоматични състояния,  менструални проблеми, безсъние, неврастении, киселини ,гастрит и язва,  вътрешни инфекции. Като  съпътстващ продукт за бързо зарастване на рани и подобряване дейността на сърдечния мускул

Действие: Маслото от жълт кантарион има нервноуспокояващо, противовъзпалително, противомикробно, заздравително действие.

Допълнително действие: Маслото от жълт кантарион има чудесно дейстиве за подобряване състоянието на храносмилателната система. Има подчертан кръвоспиращ ефект, подобрява дейността на сърдечния мускул и сърдечната дейност.

Начин на употреба: 2 пъти  дневно по 1 капсула приета с вода или друга течност.
Произход : Германия
Производител : Sanct Bernhard
Вносител"ГМ"



ЖЪЛТ КАНТАРИОН  
- за нерви, лечение на депресия и смущения на съня

  Жълтият кантарион има жълти цветчета, в  средата на които са венчелистчетата, съдържащи вещество хиперицин, спомагащо облекчаването на депресията.

  Голям интерес към продуктите със съдържание на жълт кантарион има в държавите от Средна Европа и особено  в  Германия, където най-често се използва в класическите синтетични антидепресанти Прозак, Золофт.
  Резултатите от много изследвания показват, че хиперицинът успешно действа при депресии, смущения в съня, анксиозност, безпокойства. Дава се при леки и умерени депресии.

  Жълтият кантарион има положителна роля при  гореизброените депресивни състояния, безсъние (инсомния), хронична умора, главоболие, нарушения от психичен характер, безпокойство,  влошаване на паметта, намалена концентрация, при повишено телесно тегло, при наличие на стрес, при консумиране на  храна извън нормите, при многобройните проблеми,свързани с предизвикателствата на съвременния живот.

  Ако  душевната ви кондиция е разстроена, ако имате нарушения в храненето, ако изпитвате чувство на постоянен глад или имате  понижен апетит, ако желанието ви за консумация на алкохол или нужда за пушене са над обичайното,  е възможно това да са признаци на  депресия. Депресията започва със смущение в областта на мозъка, която отговаря за настроението. Основно значение за нашето настроение има хормонът серотонин. Неговото производство се стимулира от съдържащия се в жълтия кантарион хиперицин.

                                                                                                                





                                                                         

3 коментара:

  1. Аз ползвам този препарат-поръчах го за майка ми ,която е на 89 години и е с депресия и паника - страх от смъртта!Искам да питам дали мога да давам това сутрин , а на обед и вечер да давам от "Ксанакс1,5"...защото паниката продължава ,ако не го давам този антидепресант...Миналият месец давах "Ривотрил"...от който се получи привикване и вече не действаше ефикасно и за да не завишавам дозата преминах към "Ксанакс".

    ОтговорИзтриване
  2. Таблетките от ЖЪЛТ КАНТАРИОН на д-р Фьорстер успокояват нервната система, но при тежки случаи на депресия трябва да се взимат поне 2 пъти на ден. Един път е само за профилактика.

    При химическите лекарства в случая наистина се получава привикване. Те заместват естествени молекули и в резултат организма отвиква сам да ги произвежда и предизвиква щастие и самочувствие. Така човек става все по-зависим от изкуствено поддържане на самочувствието си.

    Естествените продукти действат по друг начин. При тях, в началото е необходимо да взимате по-голямо количество. След като организма се насити дори и малки дози ще имат голям ефект.

    В случая с депресията голяма роля играе начинът на мислене, вярванията и липсата на цел. Аз лично не бих препоръчал антидепресантите от аптеките. Те водят към още по-голяма отпуснатост и безцелие в живота. Вместо това в комбинация с успокояващия нервната система Жълт Кантарион,бих опитал нещо, което повишава жизнеността, енергията и желанието за активен живот.

    Например: Мака и Гуарана повишава енергията и жизнеността; отстранява умората; намалява депресивните симптоми.

    В допълнение бих препоръчал естествени добавки, които да пречистят организма от натрупаните отрови. Те също са част от проблема с депресията. Като таблетките на д-р Фьорстер от Селен, Цинк, Чесън, Овощни влакна, Лосос и др.

    И накрая, но не последно по значение, е важно да се създаде положителна атмосфера, положителни мисли, положителни действия и цели.

    ОтговорИзтриване
  3. пия чай от жълт кантарион ,но имам ниско кръвно и не зная какво да правя

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации