Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

ROYAL BATHS

Нови продукти от колекцията Royal Baths

РОЗМАРИН, ПОЛСКИ ЦВЕТЯ, ЕВКАЛИПТ, МАТОЧИНА, МОРСКИ БРИЗ




Цена: 500 мл. 27,20 лв.

В забързаното и все по-често изтощително всекидневие, имаме нужда да открием начини за възстановяване във всяко едно отношение. Ускорените темпове на живот се отразяват както на тялото, така и на психиката ни. Започваме да търсим решения на проблема и сме склонни да се обърнем за помощ към какво ли не и към кого ли не. А всъщност имаме вариант, който винаги ни е „под ръка” и често е подценяван. Какво по-приятно и отпускащо решение след тежък ден, изпълнен със стресови ситуации и физически усиля, ако не една перфектна топла вана? Къпането е не просто едно от многото ни задължения, а необикновен ритуал, носещ наслаждение и отмора. Може би едно от най-здравословните преживявания е да се насладим на топлата и ароматна вода във ваната. Това са моментите на изключване на тялото и духа от напрежението и стреса и намиране на блаженство. Всъщност къпането дава много повече отколкото можем да усетим в тези мигове на отпускане. Когато се потопим във ваната, организмът на момента реагира положително, тъй като дишането става по-равномерно и дълбоко, мускулите се отпускат, създава се илюзията, че тялото изпада в безтегловност. Тялото поема много повече кислород, подобряват се циркулацията и обмяната на веществата. Отпускаме се изцяло и намираме едно приятно чувство, познато от най-ранно детство, от времето, когато сме били в майчината утроба.Налице е пълно психическо разтоварване.
Топлата вана има роля и за по-доброто почистване на кожата. Премахването на вроговените клетки от повърхността на кожата, отварянето на порите и изхвърлянето на вредните вещества допринася за почистване на кожата из основи. В същото време кожата поема разтворените във водата полезни вещества, съдържащи се в препарата за вана, който ползваме. И така, предлагаме на вашето внимание серия нови препарати за вана, които не просто ще оборатят „арсенала” от средства за къпане във вашата баня, а ще го заменят пълноценно.

RB-Розмарин (пяна за вана): Нежна вана от натурални етерични масла. Маслото от розмарин е известно със своя стимулиращ и активиращ ефект върху циркулацията на тялото.

RB-Полски цветя (пяна за вана): Вана с меко действие и много мехурчета за тялото и душата от натурални етерични масла. Нежно овлажнява кожата, образува богата пяна. Ценните етерични масла в RB-Полски цветя благоприятстват подобряването на кръвообращението.

RB-Евкалипт (пяна за вана): Приятна вана с натурални етерични масла. С леко и овлажняващо действие към кожата, образува красива и богата
пяна. Маслата от дървото евкалипт са известни с благотворното си влияние за тонизирането на кожата и повишаване на живителната сила. Особено се препоръчва при простудни заболявания.

RB-Маточина (пяна за вана): Отпускаща вана с много натурални етерични масла. Лека и овлажняваща кожата, образува красива и богата пяна. Етеричните масла от маточина действат балансиращо и успокояващо. Идеалната вана с много пяна след тежък работен ден.

RB-Морски бриз (душ гел): RB-Морски бриз е душ гел за чувствителна кожа, грижа и защита на кожата със свеж аромат на морски бриз. Подходящ за ежедневен душ.

Новите продукти от колекцията ROYAL BATS:
 не съдържат парабени
 биоразградими, изцяло от естествени съставки - не замърсяват околната среда
 антиалергенни - подходящи и за най-чувствителната кожа
 висококонцентрирани - пестите средства
 благоприятно действащи при простудни заболявания
 подобряващи тонуса след физически натоварвания
 подходящи за ароматерапия
 благоприятстват хидратирането
 в икономична опаковака

ДОЗИРОВКА: 40 мл за една вана = 2 мерителни капачки

ОПАКОВКА: 500 мл

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации