Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово йонно-лечение
Подобрете имунитета си

Силата на добрия масаж
Ползата да сте сътрудник
Био-енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

АНТИЦЕЛУЛИТЕН ГЕЛ

Цена: 250 мл. 25,00 лв.
антицелулитен гел, целулит, кожа, козметика

РСИ      намаление       15% намаление от 02.10. - 13.10.2017 г.   
25,00 лв 21,25 лв.

Иновативната комбинация, включваща маслен мацерат от бръшлян, джинджифил, азиатска центела, евкалипт, розмарин и червени водорасли, въздейства на клетките в най-дълбоката част на кожата и по естествен начин стимулира възстановяването на нормалната структура на кожата.
Мечтата на всяка жена е кожа без целулит. С този проблем се сблъскват 80-90% от жените и все повече мъже.
Целулитът се приема като естетически проблем, но много от нас трябва да се притесняват повече от факта, че той е нарушение в кръвообращението или последица от грешна диета. Това е отговорът на организма към обстоятелства, при които има хормонални промени, неправилното хранене, нарушена циркулация, стрес, тютюнопушене и липса на физическа активност.
Можете да изваете тялото си и да предотвратите натрупването на подкожни мастни „възглавнички” с помощта на освежаващ антицелулитен гел с бръшлян, който работи за разграждането на целулита и подкожната мастна тъкан, а също и за укрепване на стегнатостта на кожата.
След 30 дни употреба на АНТИЦЕЛУЛИТНИЯ ГЕЛ, кожата ви ще бъде отново гладка.

СЪСТАВ:
Азиатска центела (готу кола), Червени водорасли, Маслен мацерат от американски бръшлян,  Джинджифил, Розмарин, Евкалиптово масло

ХАРАКТЕРНО ЗА СЪСТАВКИТЕ:
Азиатска центела (готу кола) – пази проводящата тъкан. Стимулира синтеза на колаген. Има регенериращ и успокояващ ефект. Укрепва стените на капилярите, нормализира хидролипидния баланс и стимулира процеса на епителизация.
 Червени водорасли – активират метаболизма на клетките, помагат за изхвърляне на натрупаните токсични елементи. Атакуват тъканите, предразположени към задържане на течности.
 Американски бръшлян – има липолитични (разграждащи мазнините)функции, благоприятства съдовия и лимфния дренаж.
 Джинджифил – природно противовъзпалително средство, което потушава малките огнища на възпаление, причинени от целулит и помага за неговото редуциране. Съдейства за изгаряне на мазнините, задейства метаболитните процеси и намалява токсините в тялото.
 Розмарин – загрява, стимулира кръвообръщението, премахва отоците. Укрепва стените на кръвоносните съдове. Невероятно средство против задържане на течности и нарушен лимфоток. При третиране на кожата с маслото от розмарин, се облекчава нейната подпухналост и подуване. Използва се и при проблеми на кожата, свързани с акне, дерматити и екземи.
 Евкалиптово масло – Помага при кожни проблеми, укрепва съединителната тъкан, спомага за разрушаване на натрупаните мастни образувания, които блокират кръвообръщението и лимфата. Стимулира жизнеността на клетките.

ПРЕПОРЪКИ ЗА УПОТРЕБА:
Втривайте гела с кръгови движения два пъти дневно върху зоните, засегнати от целулит.

ПРИЛОЖЕНИЕ И ДЕЙСТВИЕ:
- ефективно премахва целулита и намалява обема му
- оформя тялото
- регенерира, освежава и тонизира кожата
- подобрява кръвообращението
- помага при слънчево изгаряне
- ефективен при спукани капиляри и разширени вени
- помага при кожа, склонна към зачервяване
- ефективен при розацея

Не съдържа парабени, парафини, изкуствени оцветители и аромати!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации