Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

ТИКВЕНИ СЕМКИ капсули


ТИКВЕНИ СЕМКИ капсули 

Цена: 90 к. 60,00 лв.

Тиквата (Cucurbita Pepo) е растение с пълзящи стъбла, произхождащо от Мексико, което благодарение на испанците пристига в Европа.
Тиквата притежава титлата за една от най-здравословните храни. Съдържа витамини A, C, D, E, K, B1, B2, B3, B6, минералите калий, калций, желязо, фосфор, селен, цинк, магнезий, бор, кобалт. В нея има голямо наличие на диетични фибри и мазнини, белтъчини и въглехидрати. Съдържа и фолиева киселина, каротеноиди, триптофан и линолова и олеинова киселина. Когато се заговори за тиквени семки, вниманието ни се насочва основно към проблеми, засягащи мъжката половина от човечеството. Това обаче не означава, че РСИ продуктът ТИКВЕНИ СЕМКИ капсули е запазена територия и е ориентиран единствено към грижа мъжкото здраве. С изключително богатия си състав и многобройни ползи за здравето, той е много подходящ и за жените, особено за тези от тях, които са преминали периода на менопаузата.

РСИ      намаление       15% намаление от 31.07. - 04.08.2017 г.   
60,00 лв 51,00 лв.

СЪСТАВ: 
Екстракт от тиквени семки Тиквени семки на прах Екстракт от червена боровинка

ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ: 
Екстракт от тиквени семки;
Тиквени семки на прах – Тиквените семки се използват за медицински цели в продължение на хилядолетия. Те са богат източник на магнезий, калций, калий, желязо, цинк и витамин К. Богати са и на Омега-3 мастни киселини, които са необходими на тялото, за да се поддържа здравето на сърцето, кръвоносната система, както и за балансиране на кръвното налягане. Имат и противовъзпалителни свойства. Някои изследвания заключават, че жените, които са преминали през менопаузата и в дневното им хранене са включени тиквени семки, имат 23% по-нисък риск от развитие на рак на гърдата. Маслото от тиквено семе се използва за лечение на уголемена простата (хиперплазия). То съдържа фитохимикали и антиоксиданти, които намаляват нивото на свободните радикали в организма, като по този начин може да се предотвратява образуването на ракови клетки. При редовна консумация на тиквени семки, нивата на холестерола могат да бъдат намалени с 13% за „лошия” и с 10% за общия холестерол. Това от своя страна намалява риска от сърдечно-съдови заболявания, образуване на кръвни съсиреци, инсулт и инфаркт. Ефективни са при регулиране на нивата на кръвната захар и увеличаване на чувствителността на организма към инсулин. Много експерти препоръчват тиквените семки на диабетици като храна за ежедневна консумация.

Екстракт от червена боровинка – Червената боровинка е естествен антибиотик, който предотвратява прилепването на бактерии към стените на лигавиците в уринарния тракт, като същевременно не допуска връщането на инфекцията в пикочния мехур. Синтетичните антибиотици унищожават бактериите, които се намират в урината, но част от бактериите „се скриват” в стените на пикочния мехур и след прекратяването на антибиотичната терапия те са отново в уринарния тракт. Червената боровинка съдържа проантоцианидини, които "обграждат" бактерията ешерихия коли и не позволяват прикрепването й към стените на пикочните пътища, като по този начин предотвратяват нейното разпространение. Червените боровинки са мощни антиоксиданти. Те подпомагат балансирането на нивата на холестерола и защитават клетките от увреждане. Смята се, че боровинките са и силно противораково средство. Плодовете притежават диуретично и дезинфекциращо действие, ето защо те се прилагат успешно при лечението на камъни в бъбреците, подагра, ревматизъм, пиелонефрит и цистит. И не на последно място, червената боровинка е добър източник на важните за метаболизма Омега-3 мастни киселини.

ПРИЛОЖЕНИЕ: 
- помага при увеличена простата
- улеснява уринирането
- действа като диуретик
- прочиства организма от чревните паразити
- подпомага балансирането на нивата на холестерола
- подобрява качеството на спермата
- подобрява паметта
- облекчава стреса и подобрява настроението

ДОЗИРОВКА: 
Приемат се по три капсули дневно с достатъчно течност.

ОПАКОВКА: 90 капсули

Количествено съдържание на съставките на продукта: Хранителни вещества За дневна доза (3 капсули) Екстракт от тиквени семки 750 mg Тиквени семки на прах 750 mg Екстракт от червена боровинка 360 mg - от който протоантоцианидин 9 mg 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации