Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

ЛОСИОН ЗА ТЯЛО с маслиново масло

ЛОСИОН ЗА ТЯЛО с маслиново масло

Цена: 250 мл. 20,00 лв.

РСИ      намаление       15% намаление от 11.02 - 15.02.2019 г.   
20,00 лв 17,00 лв.

Лосион за тяло с маслиново масло е натурален козметичен продукт, който доставя на кожата ценни хранителни вещества. Лосионът изглажда кожата и я поддържа по естествен начин. Придава й свеж младежки вид, намалява дехидратацията и осигурява приятно чувство на мекота.

ПРИЛОЖЕНИЕ И ДЕЙСТВИЕ:- регенерира, подхранва и предпазва кожата
- забавя процесите на стареене
- освежава и успокоява кожата
- прави кожата еластична и мека
- лосионът е подходящ за всички типове кожа, особено за суха и чувствителна

СЪСТАВ:
Маслиново масло, Глицин соево масло, Масло от шеа, Уреа, Витамин Е (токоферол), Пантенол (Витамин B5)

ХАРАКТЕРНО ЗА СЪСТАВКИТЕ:
Маслиново масло – Маслините са богат източник на мононенаситени киселини и витамин Е. Маслиновото масло е ценна храна, богата на каротин и хлорофил (потиска окисляването на маслото), лецитин (антиоксидант, активиращ метаболизма на мазнини, захари и протеини) и важните витамини A, D, K и витамин Е. Смята се, че маслиновото масло допринася за по-бързото обновяване на клетките и възстановяване на свежестта на кожата, като я пази от всички вредни влияния, които се натрупват с годините. Маслиновото масло предпазва от вредните UVA лъчи. Въпреки, че няма слънцезащитен фактор, витамин Е и антиоксидантите, съдържащи се в неговия състав, укрепват кожата, което я прави по-устойчива на слънчевите лъчи. Омекотява и овлажнява горния слой на епидермиса, намалява белезите, успокоява и подхранва кожата и я прави сияйна.
Глицин соево масло – Глицинът е неесенциална аминокиселина, поради което може да се синтезира в човешкия организъм. Тази аминокиселина е с много ценни качества. Тя е съсредоточена най-вече в кожата, съединителната тъкан и мускулите. Основната биологична роля на глицина е формирането на протеини. Глицинът притежава ясно изразени антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.
Масло от шеа – Представлява мазна субстанция, добивана от ядките на африканското дърво Шеа. Получава се от натрошени ядки, които се пресоват, след което маслото се рафинира. Ядките се използват за разнообразни нужди в медицината, козметиката, както и за храна. Маслото от Шеа съдържа голямо количество мастни киселини, повече от какаовото и кокосовото. Мастните киселини са от съществено значение за овлажняването и възстановяването на кожата. Маслото стимулира клетъчната дейност, действа възстановяващо на нарушената структура на кожата, има забавящ ефект върху стареенето й, както и добри регенериращи свойства. Съдържа пълен набор от витамините, необходими за поддържането на здрава, добре хидратирана, мека и гладка кожа.
Уреа – Уреата се получава при белтъчната обмяна на веществата. Тя е органично химично съединение, познато още като карбамид и е изключително важен краен продукт на обмяната на веществата. Тя представлява производно на амоняка, но за разлика от него не е токсична за организма. Уреата присъства нормално в кожата, като съдържанието й е около 7-8% и действа като дълбоко овлажняващ агент, благодарение на свойството си да свързва молекулите на водата и да се разтваря много добре в нея. Поради това си качество, нейната главна функция в роговия слой на епидермиса е да възстановява водния баланс. Нейните химични, физични и биологични свойства допринасят за благоприятното й действие върху организма и някои кожни заболявания. При удебелена кожа, от особена важност е дълбокото хидратиране, посредством което кожата се омекотява и подхранва, а деленето на клетките се стимулира. По този начин кожата се поддържа мека и здрава.
Витамин Е – Най-ефикасният антиоксидант, който неутрализира свободните радикали. Предпазва клетките от токсичните вещества, съдържащи се в храната и заобикалящата ни среда, допринася за укрепването на имунитета и жизнения тонус, и е изключително важен за поддържането на еластичността и жизнеността на кожата. Той е естествено хидратантно вещество, което възвръща влажността на кожата, придава й еластичност и мекота, изглажда дребните бръчици, поддържа младежки гладка кожа, подпомага зарастването на рани и изгаряния, както и заличаването на белези и старчески петна. Като предотвратява окисляването на полиненаситените мастни киселини, чрез механизма си на действие витамин Е гарантира здравината на клетъчната мембрана и забавя стареенето на клетката. Тонизира кожата, обогатява я с кислород, като й помага да постигне идеалния баланс между мекота, еластичност и хидратация.
Пантенол (Витамин B5) – Благоприятства епителизирането на кожата. Пантенолът е водноразтворим витамин, който подпомага клетъчното изграждане. Като съставка на козметични продукти намира приложение в облекчаването и заздравяването на повърхностни наранявания на кожата и лигавиците, както и при изгаряния. При различни нарушения в целостта на кожата или раздразнения, като слънчево и други изгаряния, охлузвания, ожулвания, одрасквания и т.н., благотворното действие на пантенола дава необходимата помощ чрез подпомгане на регенериращата способност на кожата.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации