Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

КОМБУЧА

Комбуча – лековитата чаена гъба
Цена: 90 к. 70,00 лв.

РСИ      намаление  15% намаление от 24.06. - 28.06.2019 г. 
70,00 лв 59,50 лв.

Лековитата чаена гъба произхожда от Източна Азия и е позната отпреди 2000 години. Благодарение на дружелюбното й въздействие върху организма, комбуча може да възвърне неговото оптималното състояние, без да предизвиква неприятни странични ефекти и така допринася за подобряване качеството на живот. Терапевтичните й свойства са известни в цял свят, като този древен домашен лек се използва при почти всички здравословни проблеми. Подпомага повишаването на енергийните нива, като при занимаващите се активно със спорт или с напрегната умствена дейност се наблюдава сериозен прилив на жизнена енергия. Капсулите комбуча са обогатени с витамините А, С и Е и са чудесна защита за имунната система.

СЪСТАВ:
Екстракт от комбуча,  Витамин А (Бета-каротин),  Витамин С,  Витамин Е (DL-alpha Tocopherylacetat)

ПРИЛОЖЕНИЕ:
- подпомага укрепването на имунитета
- енергизира организма и го освобождава от токсини
- препоръчва се при физическа и психическа преумора и изтощение
- подходящ при възстановяване след заболяване


ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ:
 Екстракт от комбуча – Гъбата комбуча представлява желатоидна маса в твърда мрежеста мембрана с формата на плосък диск. Нейната хранителна среда е захарният разтвор, благодарение на който произвежда ценни субстанции: глюкуронова и млечна киселина, витамини, аминокиселини и антибиотични вещества. Тя е своеобразна биохимична лаборатория, способна да подпомага работата на организма в справянето му с редица здравословни проблеми и оплаквания. Поддържа жизнения тонус и подобрява психическите и умствените способности. Подпомага засилването на метаболизма като елиминира прекомерното отлагане на мазнини в тялото. Има ясно изразени антибиотично и антивирусно действия. Подобрява бъбречните функции и регулира чревната дейност.
 Витамин А – Мастноразтворим витамин, който подобрява зрението, състоянието на кожата, лигавицата, венците и косата. Изключително необходим на организма, тъй като е отговорен за нормалното протичане на множество жизненоважни процеси. Има сериозно значение в подпомагането на дейността на имунната система. Едно от най-важните действия на витамина е неутрализирането на свободните радикали. Важен е и за репродуктивната функция при мъжете и жените. Подпомага клетъчния растеж, а също и регенерацията на вътрешните тъкани, като същевременно предпазва лигавицата на устата и гърлото.
 Витамин C – Витамин на превенцията и защитата – мощен и незаменим за укрепването на отбранителните сили на организма, особено важен за костите, хрущялите, свързващата тъкан и зъбите. Достатъчното количество витамин C в организма обуславя безпроблемното протичане на многобройните функции на метаболизма, в които той участва. Витамин C е много чувствителен, бързо се дезактивира и разпада под влияние на влагата, светлината, въздуха и топлината. Необходимо е постоянно внасяне на витамин C, тъй като той не може да се складира в организма за по-дълго време. И понеже става дума за разтворим във вода витамин, внесеното излишно количество се отделя и отново възниква необходимостта от внасяне на нови количества.
Витамин Е – Витамин Е представлява есенциална субстанция, тъй като организмът не може да я произведе сам. Първата и най-важна характеристика на витамин Е в организма е антиоксидантното му действие. Той предпазва всички клетки и органи на тялото от унищожителното действие на свободните радикали и така предотвратява тяхното преждевременно остаряване и отмиране. Стимулира имунната система. Предпазва клетките от токсичните вещества, съдържащи се в храната и заобикалящата ни среда, допринася за укрепването на имунитета и жизнения тонус, и е изключително важен за поддържането на еластичността и жизнеността на кожата. Като предотвратява окисляването на полиненаситените мастни киселини, чрез механизма си на действие витамин Е гарантира здравината на клетъчната мембрана и забавя стареенето на клетката.

ДОЗИРОВКА: 
Приема се по една капсула дневно с достатъчно течност.

ОПАКОВКА: 90 капсули

Количествено съдържание на съставките на продукта:Хранителните вещества                                                          За дневна доза (1 капсула)
Екстракт от комбуча,                                                                   250 mg 
от който полифеноли                                                                   50 mg
Витамин А (Бета-каротин)                                                         800 μg
Витамин C                                                                                     30 mg
Витамин E (DL-alpha Tocopherylacetat)                                        15 mg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации