Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

"ЧАЕВЕЦ": Мехлем с масло от чаено дърво за всички кожни проблеми

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, за всеки кожен проблем, Млечния конкрет от д-р Фьорстер
Цена: 200 мл. 36,00 лв.
ЧАЕНО ДЪРВО - 'ЧАЕВЕЦ

цена на Масло от чаено дърво - 'ЧАЕВЕЦ 'чаевец, чаево дър

Задължителна част от домашната аптечка за "първа помощ": Германски продукт с много високо качество и невероятно ниска цена. ку 
 ц  
ена


 на Масло от чаено дърво - 'ЧАЕВЕЦ 'чаевец, чаево
Всеки който е ползвал "Чаевец" е усетил чудодейно действие на маслото от чаено дърво. Чаевеца е едно от най-ефективните антисептични и бактерицидни етерични масла. Винаги го нося със себе си и е най-добрата билка за всеки кожен проблем който можете да се сетите; от наранявания, сърбежи, гъбички, ухапвания, та дори и до алергии, брадавици и рак на кожата. Хората непрестанно ни споделят нови и нови невероятни ефекти от неговото въздействие.
Чаеното дърво се знае, че подобрява цялостно имунната система. Маслото лекува брадавици, изгаряния, сърбеж, алергии... облекчава болката, предотвратява по-нататъшното развитие. Учени установиха, че маслото от Чаено дърво лекува рак на кожата. При експеримент с мишки ефекта е отбелязан още същия ден и за три дни ракът на кожата е бил напълно излекуван.

Широко приложение на Млечния конкрет с масло от чаено дърво : Можете да използвате чаевец за всички кожни проблеми. Хубаво е винаги да го имате под ръка.

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, за всеки кожен проблем, Млечния конкрет от д-р Фьорстер
Приложение
- за третиране на проблематична кожа (акне, ранички, абцеси, дерматит и кожни алергии)
- за третиране на гъбични заболявания по кожата
- при вагинални възпаления (за интимните части)
- за вируси и херпеси по устните, лицето и гениталите
- за премахване на малки брадавици
- при изгаряния
- при ухапвания от насекоми (или за да не те хапят)
цена на "ЧАЕВЕЦ": за всеки кожен проблем, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Чудото на 'Квантовия Нано-стик'



Лечение на всякакви заболявания, за няколко сеанса с Био-енергия: За болки в кръста, гърба, врата, ставите, мускулите, ливните възли и т.н. Прочети още

45 лв. до 2000 йонизация              
55 лв. до 2500 йонизация
65 лв. до 3000 йонизация





Свойства

Маслото от чаеното дърво е силен антисептик. То е 8 пъти по-силно от карболовата киселина и 12 пъти от фенола. Има бактерицидни, противогъбични, противовирусни и имуностимулиращи свойства.

Използва се при терапия срещу патогенни микроорганизми като Staphylococcus. Активен е срещу 6 вида от този микроорганизъм, aureus, erider-midis, pneumoniae, faecalis. Действа и срещу Propionibacterium acnes, Beta haemolytic streptococcus, Klebsiella pheuraoniac, Citrobacter spp., Shigella sonnei, Proteus mirabolis, Legioneila spp., Pseudomonas aeriginosa, Candida albicans и др. То убива изброените микроорганизми и едновременно с това усилва имунната система.

Ефективно е и при простудни заболявания, заради успокоителния и отхрачващ ефект, прочиства дихателните пътища от секрети и облекчава състоянието на болния.

Чаеното масло е подходящо средство за терапия на рани, ухапвания, загноявания и изгаряния, тъй като има дезинфектиращи свойства. Спомага и бързото възстановяване на кожата и оздравяване на раните. Има ефект дори при паразити по кожата – въшки и краста.

Преди да пристъпите към употреба на маслото е необходимо да се тествате за поносимост към него. Може да капнете няколко капки на вътрешната страна на китката и да ги оставите втрити за един час. Дори в случай, че се появи леко зачервяване или парене на кожата, можете да го използвате. Алергична реакция може да се наблюдава само по изключение.

Маслото от чаено дърво се използва в лечебни препарати за всички видове заболявания на дихателната система като настинки, остри респиранторни заболявания, вирусни заболявания, ларингити и тонзилити, както и при всички заболявания на устната кухина – гингивити, пародонтоза, болка в зъбите.

Добавя се във всички видове козметични средства – кремове, лосиони, шампоани, гелове и емулсии. Маслото ефективно отстранява пърхота. Използва се за туширане на козметични дефекти по кожата като мазоли, брадавици, акне.

Действа и на психиката – успокоява, намалява напрежението и тревожността, подобрява работоспособността и благоприятства за концентрация на вниманието..чаевец, чаево дърво, Маслото от чаено дърво натурално лекарстволекува, цена, как да си набавя, купя
ЕТЕРИЧНО МАСЛО: КРЕМ ОТ ЧАЕНО ДЪРВО

  • едно от най-важните антисептични и бактерицидни етерични масла
  • със силно антибактериално действие върху три групи микроорганизми – бактерии, гъбички и вируси
  • притежава подчертани противовъзпалителни свойства (предотвратява и отстранява инфекциите, възпаленията и акнето), има широкоспектърен антимикробен ефект
  • силен имуностимулатор, подпомагащ организма в борбата срещу различни заболявания


ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ НА МЛЕЧНИЯ КОНКРЕТ С МАСЛО ОТ ЧАЕНО ДЪРВО

  • за третиране на проблематична кожа – решава проблемите с акнето, малките ранички и абсцеси
  • за третиране на различни форми на дерматит и кожни алергии
  • третиране на гъбични заболявания по кожата
  • подходящ за грижи за интимните части (при вагинални възпаления)
  • за третиране на вируса на херпеса (устните, лицето, гениталиите) – облекчава болката, предотвратява по-нататъшното му развитие
  • третиране на малки брадавици
  • облекчава последиците от изгаряния (физически източници на топлина и слънце)
  • действа отблъскващо на насекомите и облекчава последиците от техните ухапвания

Чаеното дърво
представлява австралийски храст или ниско дърво с игловидни листа и нежни белезникаво-жълти или виолетови цветове. Маслото от него е “зеленото злато” на Австралия и се получава чрез дестилация на водна пара: от около 1 тон листа се получават 10 литра масло. Етеричното масло от чаено дърво е популярно в ароматерапията и е съставна част на много и различни ароматерапевтични, съответно козметични препарати. Днес то е едно от най-важните антисептични и бактерицидни етерични масла.

Коренното население на Австралия от столетия са използвали листата на чаеното дърво за различни лечебни процедури – за лекуване на рани, ухапвания от насекоми и различни инфекции. Приложението на това ценно етерично масло в модерната медицина води
началото си от 1925 година, но едва от 1976 насам започва дестилирането му в по-големи количества за търговски цели. Благодарение на доброто му биологично действие то се използва при третирането на редица здравни проблеми.


АНТИСЕПТИЧНО ДЕЙСТВИЕ НА МЛЕЧНИЯ КОНКРЕТ С МАСЛО ОТ ЧАЕНО ДЪРВО

Д-р Фьорстер е разработил идеалната комбинация – смес от млечен конкрет и етерично масло от чаено дърво. Тя притежава характерен билков аромат, не съдържа консерванти и е подходяща за грижи и защита на всички типове кожа. Маслото е предвидено за третиране на проблематична и нечиста кожа. На първо място са проблемите с акне и малките пъпчици. Следват другите увреждания по кожата и абсцесите, съответно раничките по кожата.

Със своето антисептично действие чаеното масло предотвратява развитието на микроорганизмите и възпаленията в резултат от тяхното действие. Различните форми на дерматит – възпалителните процеси по кожата, дори и тези от типа на алергиите, реагират позитивно на чаеното масло. Това масло може да се прилага вместо антибиотични унгвенти.


Вирусите на херпеса предизвикват сериозни проблеми – става дума за неприятните малки мехурчета, появяващи се върху устните или лицето, съответно върху други кожни участъци, включително и върху гениталиите. В някои случаи третирането на различни малки брадавици с масло от чаено дърво води до успешни резултати при упорито мазане. С маслото се третират и изгаряния (от физически източници на топлина и от слънце). Моменталното намаляване на болката, както и антисептичното му действие облекчават неприятните усещания, свързани с изгарянията (болка, горене, зачервяване, поява на малки мехурчета…).

Ухапванията от насекоми, предизвикващи сърбеж и зачервяване върху кожата са друг неприятен проблем, който също се повлиява добре с маслото от чаено дърво. От една страна то действа отблъскващо – репелентно върху насекомите, а от друга страна премахва сърбежа и болката.

Сега вече и в течна форма!
Масло от "Чаено дърво" в течна форма - Оригинално австралийско масло от чаено дърво. Погледнете Крем с масло от чаено дърво и бадеми
Чаевец, чаено, Др Фьорстер, Чаевец намаление, кожни проблеми, промоция, 


Квантовото лечение

Цена100 лв. 75 лв.
Поръчайте0878-197022

Комбинирания стик е съчетание на 2 технологии; Американската, Японската). Още...

как да закупя 4aevec, цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, за всеки кожен проблем, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

19 коментара:

  1. Една клиентка ми скоро написа при новата си поръчка: Преди около два месеца си поръчах"Чаевец" и останах много доволна.
    Аз го ползвах предимно за проблеми с акне и наистина резултатите са много добри.

    ОтговорИзтриване
  2. Как да се снабдя с крем "Чаевец"? Как да си закупя мехлем "Чаевец"? Каква е цената на Масло от Чаено дърво? В аптеките го няма.

    Чувал съм много от хора за Чаевеца: "Използвам чаевец под формата на крем и съм много доволна.Служи за много неща и затова без него не оставам никога."

    "Във всеки дом трябва да има чаевец. Това е продукт, с който можеш да...

    Мисля,че не трябва да има дом без ЧАЕВЕЦ." "Аз с тяхен мехлем от (ЧАЕВЕЦ) СЕ ИЗЛЕКУВАХ." "чувала ли си за крем чаевец. Миналото лято имах подобен лишей. Мазах го с какви ли не лекарства и накрая започнах с чаевеца."

    "Конюктивитът е преборен с намазване на слъзния канал на окото и клепачите: сутрин и вечер с кремът от чаено дърво /чаевец/. Описание.."

    Чуваме какви ли не свидетелства за силата на Чаевеца, Крем от Чаено дърво. Можете да използвате чаевец за всички кожни проблеми. Хубаво е винаги да го имате под ръка. Чаевец - Крем от Чаено Дърво.

    ОтговорИзтриване
  3. Този мехлем звучи като някакво чудо! Ако наистина действа бързо при ухапвания от бълхи и комари значи е само за мен! Предполагам, че имам някаква форма на алергия към такива ухапвания, защото винаги много се подувам и страшно бавно ми минават независимо с какво ги мажа. Доста неща пробвах и понякога има доста бърз и добър ефект, а понякога ефекта е краткотраен, тоест трябва да се мажа поне 2-3 седмици докато напълно изчезне подуването. Според мен това е доста дълъг период и не е нормално.

    ОтговорИзтриване
  4. Може ли Чаевеца да се използва за лекуване на афти в устната кухина?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За афти, херпеси, дори за венците го ползваме цялото семейство от години. Много сме доволни и без него не оставаме никога.

      Изтриване
  5. Да! Чаевеца или 110 Билки са доста ефективни при афти в устната кухина ;)

    ОтговорИзтриване
  6. Здравейте, имам гъбички по ноктите на краката, с които заразих и дъщеря ми ,която е на 10 г.С какво е по-ефикасно да се мажем с мехлема или с маслото?

    ОтговорИзтриване
  7. Здравейте, имам гъбички по ноктите на краката, с които заразих и дъщеря ми ,която е на 10 г.С какво е по-ефикасно да се мажем с мехлема или с маслото?

    ОтговорИзтриване
  8. Как по точно лекува влагалищни

    ОтговорИзтриване
  9. Как по точно лекува влагалищни

    ОтговорИзтриване
  10. Може ли да се използва при бебета. Колко често се прилага.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Бебета имат чувствителна кожа. На етикета пише да не се дава и на малки деца;но по принцип ако няма много чувствителна кожа... аз ползвах на моето около 7 месечно бебе за дупето.

      Изтриване
  11. Крива от царевец може да се поръча по интернет има го в София и в Бургас доставя се с куриер.

    ОтговорИзтриване
  12. Крива от царевец може да си го закупите само по интернет от София има аптека в люлин мисля беше.

    ОтговорИзтриване
  13. Имам нужда от този продукт, как да га парйчам ?

    ОтговорИзтриване
  14. помага ли при екзема от препарати по ръцете?

    ОтговорИзтриване
  15. Помага ли при гъбички по ноктите.Колко пъти се маже с крем царевец или маспо?

    ОтговорИзтриване
  16. Много харесвам чаевеца, но с лигавици и очи трябва да се внимава! Възпалява очите ако влезе в окото, а за другите лигавици - на мен ми е помагало, но може да засърби понякога (зависи къде се използва). Най добър е за изгаряния, повърхностни възпаления, но не и за постоянна ежедневна употреба, а при нужда.

    ОтговорИзтриване
  17. Използваме го цялото семейство и сме страшно доволни

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации