Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

СЕЛЕН ПЛЮС

Цена: 90 т. 42,00 лв.
Таблетки мая със селен плюс
Силният антиоксидант – селен, свързан с мая, провитамин А и витамините С и Е е отлично средство за укрепване на защитните сили на организма. Таблетките в тази комбинация действат върху метаболизма на клетките, намаляват риска от дегенеративни болести, предотвратяват окисляването, помагат за детоксикацията на организма, предотвратяват стареенето на клетките, запазват еластичността на тъканите, помагат при проблеми с кожата, ноктите и косата, при състояния на стрес, проблеми с нервите, при липса на енергия, изтощеност и по-голямо физическо и психическо напрежение…

РСИ      намаление       30% намаление от 07.05. - 10.05.2019 г.   
42,00 лв 29,40 лв.

СЪСТАВ: антиоксидантните витамини А (бета каротин), С и Е, върху основа от мая (биологически свързан селен с протеините на маята – суха мая)




ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:
• усилват имунитета и съпротивителните сили на организма
• намаляват риска от дегенеративни болести
• за детоксикация на организма
• неутрализират действието на свободните радикали
• силно антиоксидантно действие
• предотвратяват стареенето на клетките и предпазват клетъчната структура
• при увеличени психически и физически натоварвания
• във възстановителния период след прекарана болест
• осигуряват производството на енергия в организма

Препоръки при употреба:
Приема се по 1 таблетка 3-4 пъти на ден, по време на хранене, с малко течност.

СЕЛЕНЪТ в комбинация с витамините A,C,E оказва влияние върху:
• метаболизма на клетките
• поддържане еластичността на тъканите
• действа благоприятно при проблеми с кожата, ноктите и косата
• помага при състояния на стрес и проблеми с нервите
• при липсана енергия и изтощение


Липсва на селен:  може да се появи при хора с неправилен начин на хранене и със смущения в абсорбирането. Селенът притежава антибактериално, антифунгално и антитуморно действие, така че често се явява в хранителните добавки заради антиоксидантното му действие и все по-многобройните доказателства за противотуморното му действие. Липсата на селен се проявява най-често под формата на заболявания на кожата, косата, ноктите, имунната система, възпалителни заболявания на ставите, алергии, намалена функция на синтеза на белтъчините и дезинтоксикацията на черния дроб, дистрофични изменения в сърдечния и други мускули. Липсата на селен може да се отрази върху синтеза на хормоните на щитовидната жлеза, склонността към канцерогенни заболявания, да доведе до катаракта, отслабване на зрението, нарушена регенерация на увредените тъкани.

ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВА НА ПРЕПАРАТА
Таблетките мая със селен плюс съдържат биологически свързан селен в мая плюс провитамин А (бета каротин), както и витамините С и Е. Предотвратяват липсата както на витамините С, А и Е, така и на този есенциален микроелемент. Формата на препарата позволява лесната му абсорбция. Микроелементът селен и витамин Е действат заедно, подпомагайки провитамин А и другите важни за метаболизма на клетката хранителни вещества, срещу нежелателната оксидация. Остатъците от нежелателните субстанции се неутрализират чрез свързване, така че витамин Е и селенът служат за детоксикацията на организма и отлагат стареенето на клетките. Провитамин А (като бета каротин) и витамин С са важни за укрепването на собствените отбранителни сили на организма.

Селен – действа предимно като редуциращо средство или антиоксидант, при което свързва към себе си кислорода и така предотвратява оксидационното разлагане на мастните киселини. В същото време запазва витамините А и Е и ги подпомага в тяхното действие.

Мая – почти не съществува друга подобна смес от субстанции, които да са толкова богати на енергия колкото маята. Междувпрочем, тя съдържа над 50 съставки, от които 30 са витамините, респективно витаминните фактори, преди всичко витамините от група В, както и 12 есенциални жизнено важни аминокиселини. Към това трябва да добавим минералните вещества и микроелементите. Няма друга смес от вещества, които така добре да “партнират” на микроелемента селен, както в хлебната мая.

Витамин A – в най-тясна зависимост с нашето зрение, предотвратява страха от светлината, нощната слепота и далтонизма, действа като “витамин на красотата” за кожата, правейки я нежна и еластична, предотвратява чупливостта на ноктите и косопада, свързан е с растежа и възобновяването на клетките.

Витамин E – преди всичко осигурява защита срещу оксидацията, особено ако е подпомогнат от селена. Витамин Е гарантира правилната резорбция на кислорода и неговото пълноценно използване в клетките, запазва есенциалните мастни киселини, както и витамин А. Той се противопоставя на всички токсични явления, засягащи клетките на човешкия организъм. Освен това го наричат и ВИТАМИН НА ПЛОДОВИТОСТТА, защото е в тясна връзка с репродуктивните функции при двата пола.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации