Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Излекувайте се от Рак сами: Лечение без медикаменти на всяка болест

Лечение на рак без медикаменти, Природолечение, Ракови заболявания, рак, Самолечение, онкоболни, Онколог
Лечение без Медикаменти
Корегирайте вътрешния дисбаланс и заменете стреса със спокойствие - ракът ще изчезне
Лечение на рак без медикаменти, Природолечение, Ракови заболявания, рак, Самолечение, онкоболни, Онколог
Наскоро бе публикувана статията, Всяка форма на Рак се лекува за 2-3 седмици. Изследвания показват, че няма болест, която имуната ни система да не може да излекува. Самото осъзнаване на това ще ви освободи от страха и стреса, които са основен причинител на болестта.

Китайска лечебна практика, Чи-гонг, използват различни техники за подобряване протичането на жизнената енергия или жизнена сила ки (чи). С нея те успешно лекуват различни неразположения, болести, дори рак. Днес подобно енергийно лечение е достъпно за всеки, чрез Квантовата писалка; пръчка с мощна скаларна лечебна енергия, с която можете да се лекувате сами в къщи.
Защо е така? Стресът, доказано, е основната причина, която може да изключи вградения в нас механизъм за самолечение. Всичко това е въпрос на енергия - положителни или негативни енергийни честоти, които приемаме, генерираме и задържаме в съзнанието си. 'Негативното' програмиране праща стресови сигнали  към клетките и причинява болести, а доброто, 'положително' програмиране ще ви изцели.

Плацебо, вяра и реалност

Знаем, че 30-35 % от пациентите се излекуват от захарни хапчета, чрез плацебо ефект. Не е само в съзнанието им, те физически се излекуват. Дори косата пораства на човек, който получава такива хапчета. Плацебо ефекта е невероятно силен за тежките болести, като Рак.

Когато на пациентите им казват за страничните ефекти, те също се появяват. На пациент по погешка казват, че е болен от рак и ще живее 3 месеца. Селед 3 месеца той наистина умира и при аутопсията откриват, че не е имал рак. Той е повярвал, нещо негативно и това се е програмирало в него.

Едни го наричат 'плацебо', други го наричат 'вяра', но истината е, че квантовата физика дава съвсем реално физическо обяснение на тези феномени. Думите и емоциите, които възприемаме имат съответно положително или отрицателно въздействие на нашите клетки и организма ни, като цяло.

Ние сме 80% вода, а знаем, че водата реагира на енергията на думите и мислите. Помислете, колко повече това въздейства на нашите клетки и ДНК. Вече има достатъчно изследвания за това. Нашите погрешни концепции блокират имуната ни система и възприемат това, кото ни разболява. Но ако разберем истината, те ще могат да ни лекуват.

Природата сама лекува, химията не!

Лекарствата само маскират симптомите, те не лекуват причината. Но в тях често са скрити и още по сериозни проблеми. Да погледнем химическите лекарства, с които аптеките са пълни. Те почти не споменават какво могат да излекуват. Напротив, те са пълни с предупреждения за странични ефекти и вредно въздействие. Помислете за вредната, токсична енергия която те предават на организма.

Изследванията показват, че химически създадени, дори нужните витамини и вещества са неусвоими за организма ни. Тогава защо ги създават химически. Защото няма как да патентоват истинските полезни съставки, които се намират в природата. Всичко е въпрос на печалби. Още повече, те не печелят ако вие сте здрави. А така модивицираните химически съединения ви правят зависими.

Тялото ни знае как само да се лекува

Нас са ни програмирали да мислим, че не можем сами да се излекуваме. Ние пък програмираме от малки децата си, да разчитат на външна помощ, за да се излекуват. А трябва да им казваме, че им даваме нещо, докато самото им тяло се излекува, защото то има тези способности. Това е научно доказано.

Подсъзнанието на децата се програмира до 6 годишна възраст. Тези неща остават техния светоглед за цял живот. Кажете им, 'Няма проблем, твоето тяло знае как да се само излекува.'

Не е магия. Има два компонента; Положителното вяраване и грижата на някой, който казва, че това ще ви помогне - някой на когото вярвате и има добро, грижовно отношение към вас. След прилаганието на специални тахники за самолечение, Дженифър споделя, 'След 10 седмици ми направиха изследване и от тумора нямаше и следа. Не съм взимала никакви медикаменти."

Как сами създаваме болестите си?

Амигдалата - винаги търси да ви предпазва. Тя стартира тази стрес реакция, за да ви предпази. Но тя не различава, дали има такава опасност, или вие просто мразите работата си или сте ядосани, че някой е излял вино върху дрехите ви. Това е симпатичната нервна система.

Изцелителните способности са от парасимпатичната нервна система. Но те работят само в спокойно състояние. Амигдула е успокоена и внезапно тялото чувства тези изцелителни хормони.

След като разбира това и превключва на този положителен процес, Лари споделя: "Само след три дни в тумора се забеляза промяна. Ден след ден той продължаваше да се смалява, доката напълно изчезна само за няколко седмици."

Как стресът ви разболява?

Под стрес се влкючва 'стрес респонс' - симпатичната нервна система. Това става при страх, съмнения, дори когато сме объркани, 'това ли да направя, онова ли...'.

За да сме здрави ни трябва повече от здравословно храненене. Никакво количество полезна храна и добавки не може да балансира отровния ефект от хроничните стресови състояния на тялото.

Затова трябва да запазим състоянието на спокойствие, сигурност, радост, здравословни връзки, здравословна професия, здравословна среда, здравословен духовен живот, здравословен сексуален живот, здраво съзнание.

Промоните в мозъка, променят честотите в цялото тяло. Вие буквално сами казвате на тялото си да бъде болно, с негативните вибрации, които изпращате къмклетките. Защо да не направите обратното. Пробразувайте всички натрупани негативни вибрации в тялото си в положителни. Прочетете, Оттървете се от стреса и болестите

Как да активираме тези полезни процеси?

УДОВОСЛТВИЕ - СИГУРНОСТ - БЛАГОДАРНОСТ

1. Хората със силно чувство за общност имат над 50% по-нисък процент от сърдечни проблеми. Да се освободим от самотата е по-важно от упражненията и пушенето.

Ако сме в стресиращи взаимоотношения или работа, ще произвеждаме стресови реакции постоянно. Не случайно хроничните заболявания са звързани точно с това.

2. Трябва да знаете, че няма хронични болести. Всички те са излечими моментално. Ще откриете документирани случай за всички болести, на моментално изцеление. Ние може да прелеиваме от жизнена сила на здраве. Ние можем да изцеляваме себе си. Защото тялото може да изцелява себе си - себе изцелителните сили на организма.

Заменете страшната картина с приятна

Доктора казва на пациент, "Ти имаш рак", "Ще умреш.." Той си представя тази страшна картина и неговата Амигдала направо откача. Стрес респонс се включва - здравето отива на кино. А трябва точно обратното, да намалим стресовия фактор и включим спокойствието и изцелителните функции. Трябва веднага да си представим точно обратното на този негативен образ - най-красивото, спокойно, изпълнено с любов и доброта състояние. Този образ в съчетание с тези приятни чувства ще даде команда на клетките ви да са здрави.

Споменахме този реален случай. Защо когато доктора направил грешна диагноза за Рак пациента наистина живял само 3 месеца? Аутопсията откривила, че той нямал рак. Смъртта му била просто Плацебо ефект - той повярвал на доктора. С други думи клетките ви моментално следват тези команди, на които искрено вярвате.

Самата диагноза за Рак, ако я повярвате, вече ви е убила на 50%. Химио терапията ще довърши останалите 50%, понеже тя атакува бъзо делящите се клетки, а най-бързо се делят имунните клетки. С унищожена имунна система и изтощен от терапията организъм вие имате по-малко от 5% шанс да оцелеете.

Обърнете негативноите вибрации в положителни

Ето и обратния случай. Дали му 3 години живот. Той отказал терапията и отишъл със семейството си в природата. Започнал да потдържа градината на родителите си и да се радва в пълнота на малкото оставащ му живот. И познайте, той доживял до 96 години. Отишъл обратно в САЩ да пита докторите какво се е случило. Те вече не били живи.

Истината е, че вие нямате Рак. Това е просто име, с огромна убийствена сила. Реалността е, че има просто дисбаланс, който трябва да се коригира. Тялото на всеки човек спокойно лекува раковите клетки постоянно. Дайте му нужното, дайте му спокойствие - и то ще ви излекува на момента.

Италиански онколог откри, че няма ракови клетки. Това са нормални клетки, които отчаяно се борят да ви спасят. Просто стресът е блокирал нужното снабдяване на кислород и те не могат да се справят. Затова мнозина успешно лекуват рак с добавки. Най-добрите минерали-борци срещу рака трябва да бъдат всеки ден на масата; Йод, селен, цинк, витамин С, калций, витамини D и Е

Ето ви друг реален случай на моментално лечение. Китайски лечители го правят за 3 минути. Те използват просто ментални команди. Пускат на монитора снимка на болния тумор и на реалното състояние. Трима лечители едновременно повтарят 'Изцелено, изцелено, изцелено'. На екрана се вижда в реално време, как туморът се смалява и изчезва за по-малко от 3 минути. Те не го лекуват - тялото го прави само. Дори не е важно какво точно казват. Важното е, че те изпращат вибрациите, то да се включи за самоизцеляване. А защо да не го направите сами?

Трите фактора да се изцелите сами

Много лесно е да го направите. Всеки път когато успокоите съзнанието си вие успокоявате вашата Амигдала. Смехът има същия ефект, както и красивата любов със семейния ви партньор, щастливите моменти с децата ви или с добри приятели. Започнете да се радвате и да сте благодарни и за най-малките неща в живота. Това ще гарантира над 50% от вашето оздравяване.

Разбира се дайте му и другите 50%. Бързо възстановете здравословния баланс в него. Дайте на организма си и необходимите природни добавки, за да може то да започне да фунционира нормално. Спрете да му давате химии, които то няма как да усвои, а се трупат като отровни токсини.

Капсули комбуча и Капсули Шийтаке успешно са използвани за лечението на рак в Азия. Лентинианът, който се намира в състава на гъбата Шийтаке, е модератор на биологичнаата реакция, който засилва действието на имунната система срещу рака, увеличава производството на интерлевикин-1, веществото, което директно се бори срещу злокачествените агенти.

Полизахаридите на гъбата Шийтаке ускоряват растежа на "естествените убийци" - клетките НК, които убиват нападащите вируси. Те са най-добрата отбрана за организма срещу вирусите и раковите клетки.

Сега остава само да раздвижите кръвта си и снабдяването на кислород. Лечение на Лумфната система чрез прочистване с Квантова енергияПрочетете, . Започнете да се занимавате със спорт, с хобито си (това което най-много обичате да правите), и започнете да живеете за другите. Няма по-силно изцелително средство от това да мислим и правим нещо добро за другите от цялото си сърце. Вие имате силата и способността да се самоизлекувате. Вижте още, Истината за Рака

Прочетете още:
Лечение с нулева енергия: Чудото на 'Квантовия стик'
Лечение на рак със сода за хляб и кленов сироп

Как да се предпазим и излекуваме от Рак
Принципи на алкално хранене  
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации