Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово йонно-лечение
Подобрете имунитета си

Силата на добрия масаж
Ползата да сте сътрудник
Био-енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

ЛЕЦИТИН

Лецитин - Храна за мозъка
Цена: 120 к. 44,00 лв.


Лецитинът е субстанция с чисто растителен произход, който е получен от соя. Представлява естествено вещество с изключителни свойства. Лецитинът е храна за нервите, участва в строежа на централната нервна система, представлява 20-25% от сухото вещество на мозъка. Лецитините са фосфолипиди и подлежат на метаболизъм, така че трябва да се обновяват чрез синтез в самия организъм или чрез приемането им под формата на хранителна добавка. В човешкия организъм те представляват 1% от общото телесно тегло, а в по-големи концентрации се намират в мозъка и в гръбначния мозък.

СЪСТАВ:
соев лецитин, рафинирано соево масло

ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ:
Соев лецитин – Лецитинът е естествена съставка на всички клетки, източник е на есенциални мастни киселини, холин и инозитол, и есенциална съставна част на мозъчната и нервната тъкан. Открива се и в предпазната бариера по вътрешността на стомаха. Като емулгатор, лецитинът подпомага абсорбцията и храносмилането на мастите, транспортирането на мастноразтворимите витамини, опазва и подпомага работата на черния дроб. Подпомага емулгацията на жлъчния сок, действа като разтворител на холестерола, улеснява транспортирането му през кръвоносните съдове и същевременно подобрява тяхната проходимост и протока на кръв. В комбинация с витамин Е намалява агресивността на кислорода и забавя процеса на стареене. Допринася за правилното протичане на редица процеси в организма. Неговите главни съставки са холин и инозитол. Холинът играе кючова роля в изграждането на структурата на мембраните и често се свързва с витамините. Инозитолът се открива в храните с растителен произход, като особено голямо е количеството му в соята. По-големи количества инозитол се отлагат в човешкия мозък. Смята се, че функциите на холина и инозитола са да бъдат катализатори и да участват в разграждането на мазнините. Лецитинът намалява нивото на холестерола, прочиства стените на кръвоносните съдове и подпомага работата на сърцето. Тъй като обичайният ни начин на хранене съдържа значително по-голямо от оптималното количество мазнини, почти всеки човек изпитва повишена нужда от лецитин. Друг важен ефект на лецитина е свързан със способността му да облекчава болката в ставите. Полезен е и за хората, чувствителни към промените във времето. Придава здрав цвят на косъма и намалява косопада. С негова помощ може да се предотврати появата на екземи. Усилва концентрацията и способността за запомняне, действа успокоително върху нервната система.

Рафинирано соево масло – Органичен продукт получен чрез обработката на зърната на соята. Полезните му свойства се дължат на неговия състав, богат на витамини и микроелементи. Има положителен ефект върху функционирането на мозъка. Нормализира холестерола в кръвта. Препоръчва се за профилактика на заболявания на храносмилателната система, метаболитни нарушения и имунни заболявания. Съдържащите се в маслото фитостероли подпомагат поддържането на здравето на кожата и ускоряват процесите на регенерация на клетките.

ПРИЛОЖЕНИЕ:
- природна храна за мозъка и нервите.
- за нормализиране на дейността на нервната система.
- повишава интелектуалните способности, най-вече процеса на запаметяване.
- ускорява метаболизма и обмяната на мазнините.
- подпомага нормалната работа на черния дроб, поддържа здрава кръвоносната система.
- осигурява допълнителна енергия, поради което се препоръчва при изтощение.

ДОЗИРОВКА: 
Приемат се от 3 до 6 капсули дневно с достатъчно течност.

ОПАКОВКА: 120 капсули

Количествено съдържание на съставките на продукта:

Хранителните вещества                                                         За дневна доза ( 3-6 капсули)
Соев лецитин                                                                              1504,5 - 3009 mg
Рафинирано соево масло                                                            120,3 – 240,6 mg


   


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации