Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Квантово Лечение: Болестите говорят за понижени вибрации

Квантово Лечение:
Болестите говорят за понижени вибрации

Всяка болест говори за понижени вибрации. При здравословно състояние организмът има едни вибрации. При различните болести са различни и вибрациите.

От къде се появяват болните вибрации в организма ни? Синди Дейл обяснява как ние каплулираме травматичните преживявания. Те се съхраняват като енергия на квантово ниво в самите чакри или в части на тялото. 

Затова, когато аз сканирам хора енергийно, откривам области с нездравословна енергия. Мога да почувствам дали тя има резонанса на тъга, болка, гняв, страх или други негативни емоции. Фокусирайки моето съзнание над тези области аз виждам как тя започва да се растапя. Вибрациите и се променят към здравословни. 

Както Петър Дънов казва, "Мисълта може да изпъди всяка болест от човешкия организъм.. Няма недъг, който мисълта да не е в състояние да изправи. Ако хората биха концентрирали умовете си в определена точка, те биха стопили това, което се намира там. Канара би се стопила от енергията, която се излъчва от човешките мозъци. Хората, ако знаят как, чрез концентрация на мисълта си могат да разтопят всички скърби и болести." 


Как аз се научих да правя това? Както съм описвал в други статии, след тежка травма започнах да използвам Квантовата писалка. Така избягнах хирургическа намеса и само след седмица бях отново без болки, способен да ходя и правя всичко. Само при по-тежки физически натоварвания продължих да нося Квантовата писалка близо до болното място. В противен случай чувствах как стреса от натоварването отново започва да се натрупва там. Но ако я носех, можех свободно да спортувам, натоварвам и правя каквото искам. 


Едва след няколко месеца писалката вече не ми бе нужна. Тогава не разбирах, че дори след като съм изчистил болната енергия на повръхността, на по-ниски нива има все още останала такава. Като айсберга, ние виждаме това което е над водата. Да го изчистим не е достатъчно. Айсберга е огромен под водата. 

Така може да разберете натрупването на стресовите вибрации в организма ви. Отнело е дълъг период от време в което негативните вибрации са се натрупвали на това място, без външен физически ефект. Когато енергията приближи повръхността, вие чувствате леки, незначителни сигнали, но сте все още здрави. Щом избие над повръхността, този айсберг от трупана травматична енергия се изразява във физически проблеми. 

Затова, при работа с Енергийната Квантова писалка, забелязвам как някои енергии се изчистват невероятно бързо. За други отнема повече време. Всичко зависи от количеството на натрупаните болни вибрации в областта. Но поне знам, че продължавайки да работя с Писалката, след време цялата енергия ще се синхронизира със нейната здравословна честота, и в крайна сметка проблема ще изчезне напълно. Вече години от както я ползвам и винаги е така. Винаги накрая проблема изчезва напълно. 


Най-хубавото е, че дори познати на които съм я давал с минимално обяснение, как да я ползват, са постигали успехи от които дори аз се изненадвам и вдъхновявам. Така че, определено препоръчвам на всички да я пробват. Поне като допълнително или прохождащо средство, докато се научат да лекуват със собствената си енергия. 

И да, писал съм за това и преди; най-добър успех съм постигал с Комбинираните Квантови писалки, които съчетават Японската и Американската технологии. Друга причина поради която ги предпочитам е цената. Не са от скъпите (300-600 лв.), не са и от съвсем евтините (40-50 лв), а струват към 100 лв. Когато ги имаме в намаление, Двойната комбинирана писалка е 75 лв., а писалката с Тройна комбинация, включваща и магнитно лечение (85 лв.). 

Най-хубвавата част е, че лекува всички членове на семейството, премахва нуждата от много други скъпи лекарства, както и многото разкарвания по болници, прегледи и т.н. Запомнете, ние не се лекуваме, Бог е дал всичко необходимо на тялото ни, за да се самолекува. Ние само му помагаме, като изчистваме негативните квантови енергии, които блокират нормалното му функциониране. 





до 2000 йонизация

КВАНТОВО ЛЕЧЕНИЕ
НАНО-СТИК
БОЛКИ В КРЪСТА
Чудото на 'Квантовия Нано-стик'
Лечение с нулева енергия: Чудото на 'Квантовия Нано-стик'
Лечение на всякакви болки и болести с Био-енергия

Квантовия био-енергиен 'Нано-стик' е съвременна научна технология използвана все по широко в САЩ, Япония и Корея. Действието му се дъжки на силната йонизация и био-енергия.

Тел. за информация 0878197022

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации