Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Мултивитамини

Капсули с мултивитамини
Цена: 90 к. 45,90 лв.

МУЛТИВИТАМИНИ Капсули 

Обезпечаването на нуждите на човешкия организъм от необходимите хранителни вещества е все по-трудна задача в съвременния живот на високи скорости и повишени нива на стрес. Все по-рядко можем да сме сигурни, че с ежедневното меню си набавяме отговорните за правилното протичане на жизнените процеси вещества. Фактите говорят, че липсата на витамини е един от рисковите фактори за появата на някои от хроничните заболявания, каквито са: остеопорозата, заболяванията на сърдечно-съдовата система, туморите и др. Съчетаването на важни витамини в един продукт е подходяща и балансирана формула за превенция и поддържане на доброто функциониране на отделните органи и организма като цяло.

СЪСТАВ: Витамин С, Холин, Инозитол, Кверцетин 95%, Витамин B5, Витамин B6,
Витамин B1, Витамин B2, Фолиева киселина, Биотин, Витамин B12, Витамин B3, Витамин Е

ПРИЛОЖЕНИЕ: Превантивно средство срещу грип и настинки Намаляват риска от отслабване на имунитета За повече енергия през целия ден Облекчава симптомите на стрес Поддържа здравето на кожата, косата и ноктите Подпомага възстановяването на тялото след травми и заболявания Д-р Слободан Ралевич

ДОЗИРОВКА: Приема се една капсула дневно с достатъчно течност.

ОПАКОВКА: 90 капсули

Количествено съдържание на съставките на продукта: Хранителните вещества За дневна доза (1 капсула) RDA% Витамин C 60,00 mg 75% Пантотенова киселина 6,00 mg 100% Витамин B6 2,00 mg 142% Витамин B1 1,40 mg 127% Витамин B2 1,60mg 114% Фолиева киселина 200,00 μg 100% Биотин 300,00 μg 300% RDA (%)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации