Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Комплект за крака: балсам за крака, шампоан за крака и къбка

Цена: 38.00 лв


Комплект за крака: 
балсам за крака, шампоан за крака и къбка

РСИ      намаление       25% намаление от 09.01. - 13.01.2017 г.   
38,00 лв 28,50 лв.

СЪДЪРЖАНИЕ НА КОМПЛЕКТА: Балсам за стъпала 125 мл, екстракт за баня на стъпалата 125 мл и твърда гъбка за ефикасно отстраняване на вроговената кожа.

• активира, съживява, дезодорира краката и стъпалата

БАЛСАМ ЗА СТЪПАЛА
Освежава уморените стъпала, като ги прави меки и нежни. Предотвратява появата на мазоли, твърда вроговена кожа и “кокоши тръни”. съдържа ценни екстракти и етерични масла от лайка, див кестен, жалфия, розмарин, столистник и прешлица.

ЕКСТРАКТ ЗА БАНЯ НА СТЪПАЛАТА
Дарява отмора и свежест на уморените стъпала. Тази ценна баня включва етерични масла на 21 лечебни растения, като например евкалипт, люта мента, анасон, розмарин... Ароматното му действие отпуска, почиства порите в дълбочина. Банята се препоръчва при парещи, отекли стъпала, при вроговена кожа и мазоли, при твърда кожа на ръцете вследствие на тежка физическа работа...

Препоръки при употреба:
• банята за стъпала се приготвя в 5 литра вода (35oC), в която се изсипва съдържанието на 1 мерителна капачка от екстракта. Стъпалата се накисват за десетина минути, след което се измиват с чиста вода. Върху вече подсушените стъпала с двете ръце се втрива балсамът за стъпала, като се масажират около две минути. Намазва се и кожата между пръстите.

• препоръчва се редовен, кратък, но интензивен масаж на стъпалата с балсама преди физически натоварвания или след тях.

• при вроговена кожа и мазоли, след накисването на краката критичните места се изтъркват с намокрената твърда гъбка, а след това се намазват с балсама за стъпала.

Други продукти от голяма полза за проблеми с краката: Балсам против мазоли и удебелена кожа омекотява кожата и намалява мазолите, както и местата с кокоши тръни. Но най-много се купува Балсамът от див кестен за разширени вени, който моментално премахва болката при умора, разширени вени, напукани капиляри, травми, оттоци и ревматични болки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации