Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Грижа за ЛИЦЕТО


Гинко крем срещу стареене


Гинко кремът против стареене. Отличен крем за лице с комбинация от естествени съставки – екстракт от гинко билоба и зелен чай. Възобновява кожата, предпазва от влиянието на свободните радикали и вредните лъчения. Употребата на този дерматологично тестван препарат гарантира здрава, поддържана и красива кожа включително и в зряла възраст. Попива лесно и бързо, при което подхранва кожата в дълбочина, без да я омазнява. Употребата на Гинко крем против стареене подобрява външния вид и текстурата на кожата, прави я по-здрава и сияйна.
Подробно

Крем за лице с маслиново масло


Кратко описание: ценните компоненти - маслиново масло, жожоба и витамин Е предпазват кожата от вредното влияние на околната среда, ултравиолетовите лъчи и действието на свободните радикали. Предназначен е за суха и чувствителна кожа. Кремът за лице с маслиново масло подобрява общото състояние на кожата като я прави по-гладка. Маслиновото масло действа благотворно на тялото, тъй като ценните съставки, високото съдържание на витамин Е и природните антиоксиданти, действащи освежаващо на кожата, представляват напълно естествен начин за поддържането на здравия й вид.
Подробно

Златен крем - биоактивен регенериращ крем


Биоактивен, регенериращ нощен крем за всички типове кожа. Щедро подхранва и възобновява кожата, прави я гладка, еластична и мека. Идеален за грижи за кожата в зряла възраст. Съдържа всички необходими съставки на природна основа, компенсира изгубената влага. Действа успокояващо, подобрява тургора на кожата.
Подробно

Крем за лице Q-10


Крем за намаляване на бръчките в дълбочина! Ефикасните съставки – коензим Q-10, масло от върболика, масло от растението шеа и витамин E, балансират съдържанието на мазнини и влага в кожата, предотвратяват преждевременната поява на бръчки, правят кожата видимо млада и по-опъната, укрепват тъканта и я правят по-стегната. Подходящ за взискателна, суха и чувствителна кожа.
Подробно

Крем-балсам с витамин Е и масло от пшеничен зародиш


С витамин Е, получен от масло от пшенични кълнове. Действа стабилизиращо на кожата. За всички типове кожа, особено за млада и увредена кожа на лицето (белези след акне). Стимулира горния клетъчен слой на кожата. Освежава суха и дехидрирана кожа. Ускорява процеса на регенериране на кожата. Подхранва обилно в дълбочина. Подобрява естествената защита на кожата, способността и да изглежда жизнена и еластична по-дълго време. Неутрализира вредното въздействие на свободните радикали и преждевременното стареене на кожата. Още след първото намазване кожата става видимо по-свежа, мека, гладка и еластична.
Подробно

Крем-балсам с екстракт от невен


Съдържа екстракт от лековития невен - calendulа, на който се приписва способността да почиства в дълбочина, да действа регенериращо и стимулиращо върху горния слой на клетките на кожата. Успокоява чувствителната кожа, подхранва я и предотвратява нейното изсушаване и напукване. Прави кожата свежа, гладка, еластична и мека. Подходящ е за всички типове кожа, особено за суха и чувствителна, както и грапава и увредена кожа.
Подробно

Royal Secret ЕНЕРГИЗИРАЩ КРЕМ

Съдържание и приложение:  напълно натурален продукт, без парабени, изкуствени оцветители и аромати  подхранващ крем  съдържа масла от кайсия, пшеничен зародиш, арган, бадем, макадамия и авокадо  богат на витамини А и Е  идеална грижа за суха и дехидратирана кожа  предназначен е за уморена, зряла кожа  използва се като дневен или нощен крем – ИЗБОРЪТ Е ВАШ!
Подробно

Royal Secret НОЩЕН КРЕМ

Съдържание и приложение:  напълно натурален продукт, без парабени, изкуствени оцветители и аромати  за основа на крема са използвани природните восъци от канделила, жожоба и ориз  добавена е Хималайска кристална сол  съдържа масло от калофил, което помага за кожа, изложена на възпалителни процеси  съдържа богатото на витамини и минерали масло от памук, така нареченото “Златно масло”  действа успокояващо  регенерира кожата
Подробно

Royal Secret ДНЕВЕН КРЕМ

Съдържание и приложение:  напълно натурален продукт, без парабени, изкуствени оцветители и аромати  за основа на кремa са използвани природните восъци от канделила, жожоба и ориз  добавена е Хималайска кристална сол  богат на хранителни вещества, витамини А, Д, Е и лецитин, съдържащи се в маслата от авокадо, червени водорасли и сладък портокал  има естествен защитен UV-A и UV-B фактор от оризово масло  намалява съществуващите бръчки, признаците на умора, кръговете под очите и пигментацията на кожата  осигурява на кожата необходимата хидратация  превенция против стареене  идеална основа за грим
Подробно

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации