Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Капсули за простата: Екстракт от сабал и тиквени семки

Цена: 100 капсули 69,00 лв.

 Капсули за простата:
Капсули с екстракт от сабал и тиквени семки

РСИ намаление      40% намаление от 16.07. - 20.07.2018 г.   
69,00 лв41,40 лв. 

Палма Сабал е отличен диуретик: подобрява уринирането, намалява задържането на урина в пикочния мехур и, подобрява либидото и сексуалната активност. 

Тиквата, и особено семките й, съдържат много ценни вещества: протеини, аминокиселини, също така важният цинк, бета каротин и други антиоксиданти.

Препоръчва се:
- при аденом на простатата ( уголемяване на простатата)
- за нормално уриниране
- против нощно напикаване
- при хронично, често уриниране
- за постоянна струя при уриниране
- против задържане на урина, причинено от уголемяване на простатата
- за предотвратяване на карцином на простатата
- за успешна потенция и по-добра циркулация в долната част на таза

Състав:
екстрат от плодове на палма сабал, екстрат от тиквено семки

Приема се 2 пъти по 1 капсула (по природен начин се подтиква работата на простатата, пикочно-половата система и действа против увеличението на простатата, което се проявява с напредването на възрастта. )

Простатата е жлеза, голяма колкото кестен, разположена непосредствено под пикочния мехур, зад защитните кости и пред завършващия дял на дебелото черво. През нея минава пикочния канал. Простатата произвежда семенна течност, която защитава сперматозоидите и прави възможно тяхното придвижване по пътя до яйцеклетките в матката при оплождането.
Най-честите промени на простатата са възпаление и доброкачествена хиперплазия на простатата (аденом на простатната жлеза) – увеличение на простатата. Възпалението се лекува с антибиотици, докато увеличението на простатата е нормален физиологичен процес с напредването на възрастта.
Увеличението на простатата понякога е без симптоми – това е проблем, като с времето простатата се увеличава, става голяма, нееластична, притиска пикочния канал и създава проблеми при уриниране. Проблемите са: често и затруднено уриниране, слаба струя при уриниране, прекъсване на струята при уриниране, често уриниране, нощно напикаване (nocturia), болезнено уриниране, задържане на урината, невъзможност за контрол на уринирането.
Неприятните симптоми нарушават качеството на живота в личен и професионален аспект.
Причините, предизвикващи доброкачествена хиперплазия на простатата не са известни.
Клиничните изследвания показват, че ензимът 5-α-редуктаза, който в младостта е достатъчен в простатата, намалява с напредването на възрастта. С годините естествения тестостерон все повече преминава в лошата форма дихидротестостерон, който се смята за един от основните виновници за аденом на простатната жлеза.
Алкохолът, кафето, силните подправки, както и наситените мастни киселини, подтикват възникването на аденом на простатата.
Чрез препаратът на д-р Фьорстер от тиква и американска палма сабал изключително успешно се пресичат симптомите на аденом на простатата. Фитостеролите от палма сабал успешно предотвратяват образуването на лошия тестостерон (дихидротестостерон). Палмата сабал блокира ензима 5-α-редуктаза и предотвратява увеличаването на простатата, и следователно премахва горепосочените затруднения при уринирането, като то става с лекота.
С изключителното съчетаване на палма сабал и тиква е получен препарат на капсули, който дава добри резултати в запазването на качеството на живота на мъжете.
Тиквата, и особено семките й, съдържат много ценни вещества: протеини, аминокиселини, също така важният цинк, бета каротин и други антиоксиданти.
                                                                                               Д-р Слободан Ралевич


Цинк с витамин С 

Капсули цветен прашец и пчелно млечице 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации