Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Първи стъпки в Енергийното Лечение

Първи стъпки в Енергийното Лечение

Може да сте чували или виждали лечители, които с енергията на ръцете си за минути премахват болки, болести и проблеми. Пример за това е документалният филм, "Лечителят". Но малцина осъзнават колко лесно е сами да правите това.

Просто упражнение. Разтърквате дланите си за 10 секунди и след това ги задържате на десетина сантиметра една от друга. Веднага ще усетите енергията. 

Е с тази енергия може да лекувате. Поставяте ръцете над болното място и болната енергия ще се синхронизира с тази здрава, хармонична енергия. Щом това стане, болките и болестта ще изчезнат. В смисъл, че вече тялото ще е свободно от деструктивната енергия и ще се само-възстанови.

"При по-ниско напрежение клетките не могат да функционират нормално и ние се разболяваме.ВОЛТАЖА НА ИЗЦЕЛЕНИЕТО


В други статии съм обяснявал, как при първите стъпки е от огромна помощ да използвате помощни средства, като Квантовия Стик, който има постоянна силна енергия. ВижтеЧудото на 'Квантовия Нано-стик'

Основната причина защо това е от помощ при начинаещите е следната. Ако още не сте способни да поддържате силна здравословна енергия може да поемете част от болната енергия, защото енергиите автоматично се стремят да се синхронизират.

ВижтеБОЛЕСТИТЕ ГОВОРЯТ ЗА ПОНИЖЕНИ ВИБРАЦИИ

Другият съвет за начинаещите е да започнат първо с лечението на по-малки проблеми. Да не се залавят веднага за по-сложните. Първо се заемете с неща, които с лекота можете да преодолеете и след това постепенно вдигайте летвата все по-високо. Накрая и най-сложните проблеми ще ви се струват лесни. А дори и да не са толкова лесни, вече ще имате увереността, за да продължите достатъчно дълго, докато изчистите болната енергия. 

Хората често имат схванат врат, напрегнати (втвърдени) мускули, рамене и гръб. Това е напрегнатата стресова енергия, която трябва да освободите. Многократно съм показвал на хората, как в минутки кръгови движения с Квантовата писалка тези втвърдени тъкани омекват, отпускат се, и напрежението изчезва. Вижте, КАК ДА ИЗЛЕКУВАШ БОЛКИТЕ В КОЛЯНОТО, СТАВИТЕ И КРАКАТА

Не оставяйте такива стресови енергии да се натрупват по тялото ви. Научете се да ги освобождавате. Така няма да се достигне до хронични болестни състояния. 

Имайте в предвид, че химичните лекарства са основно за потискане на симптомите. Те не лекуват, а напротив, добавят токсини и вредни енергии в тялото ви - това причинява множество странични ефекти. Вижте историята на тази 'Петролна' фармацевтика. 

Квантовия стик има енергийно насочване и използва т.н. нулева енергия, за да възстанови болните места към първоначалното им здравословно състояние и възстанови енергийния баланс в тялото. ДЕМОНСТРАЦИЯ: ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА КВАНТОВАТА ПИСАЛКА ВЪРХУ АУРАТА

2000 Йонизация - Японска технология
Мощен инструмент за лечение
Лечение с Квантова Био-енергия: За болки в кръста, гърба, врата, ставите, мускулите, ливните възли и т.н. Това е нулева енергия - с други думи, премахва негативната (болната) енергия и връща биополето във изначално чисто състояние. Така организма си възстановява здравословните функции - тр. му само време да се възстанови: втечнява кръвта, обогатява с кислород, моментален оздравителен ефект, възвръща първоначалното здравословно състояние.

КВАНТОВО ЛЕЧЕНИЕ
КВАНТОВ-СТИК


ЛЕЧЕНИЕ НА:
СТРЕС


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации