Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Грижа за ТЯЛОТО


Масло от чаено дърво - Чаевец


100% естествено масло от чаено дърво - 'Чаевец' в течно, концентрирано състояние. 
Подробно

Лосион за тяло с витамин Е

Шифър: Dr.F-112
Лосионът за тяло с витамин Е прави кожата гладка, нежна и кадифена. Предназначен е за всички типове кожа и по-специално за подхранване на сухата и чувствителна кожа. Съставките му действат благотворно на кожата на тялото и й осигуряват непосредствен контакт с природата. Витамин Е забавя стареенето на кожата, предотвратява появата на стрии, намалява белезите върху кожата, овлажнява я и я регенерира като същевременно представлява един от най-важните антиоксиданти, съдържащи се в кожата.
Подробно

Балсам за тяло с маслиново масло


Маслиновото масло има благотворно действие върху тялото, тъй като ценните съставки, голямото количество витамин Е и освежаващите природни антиоксиданти гарантират здравословно поддържане на кожата по напълно естествен начин. Балсамът за тяло с масло от маслина прави кожата по-гладка, нежна и кадифена. Предназначен е за всякакъв вид кожа и по-специално за суха и чувствителна кожа. Съставките му имат благотворно действие върху тялото, защото са напълно естествени.
Подробно

Кристал - сух антиперспирант


Естествен материал – кристал, който след нанасянето му върху кожата не затваря порите и така позволява нормално потене. Действа 24 часа, няма мирис, а чрез нежния пилинг допълнително подобрява дишането на кожата и предотвратява гъбичните заболявания. Препоръчва се употребата му под мишниците, върху кожата на краката и слабините.
Подробно

Златно масло на д-р Вайндрих 


Златното масло съдържа ценни естествени масла от авокадо, жожоба и житни кълнове с витамин Е и F. Подхранващо масло за всички типове кожа – след къпане, вземане на душ, слънчеви бани или солариум. Подхранва и поддържа кожата на лицето и тялото, подпомага оросяването и, действа стимулиращо на растежа на тъканите и клетките, прави кожата по-стегната и здрава. Прониква в най-дълбоките и слоеве – подхранва и овлажнява в дълбочина, подобрява естествената и еластичност и жизненост. Поддържа кожата младолика, еластична и изпъната, прави я копринено мека и здрава. Забавя процеса на стареене и преждевременната поява на бръчки. Бързо попива и не оставя мазни и лепкави следи.
Подробно

Витал гел


Помага за рехабилитация на болезнени мускули, при пренатоварвания (спорт) или тежки физически дейности, препоръчва се специално при: ревматизъм, болки в костите, подагра, артроза, атрит, възпалени нерви, различни разтежения, увредени лигаменти, дефицит на ставна течност. Притежава охлаждащ и освежаващ ефект.
Подробно

Крем за лице и тяло с жожоба


Съдържа ценното масло от жожоба – ИЗТОЧНИК НА ЕНЕРГИЯ И СВЕЖЕСТ за кожата. Създава ЗАЩИТЕН “ФИЛМ” върху кожата: предотвратява загубата на влага, предпазва от изсушаване и от вредните външни влияния. Регенерира кожата, овлажнява я в дълбочина и я подхранва богато, като по този начин забавя процеса на стареене на кожата. Използва се за всички типове кожа на лицето и тялото (особено за суха кожа, която се лющи, за груба и напукана кожа). Придава на кожата мекота, кадифено нежен и поддържан вид.
Подробно

Крем мелкфет с екстракт от невен


ЕКСТРАКТЪТ ОТ НЕВЕН намира важно място в козметичната индустрия като съставна част на много кремове. Сalendula заема важно място и в билковата аптека на Dr. Förster – става дума за известния още в далечни времена МЛЕЧЕН КОНКРЕТ С ПЪЛНОЦЕНЕН ЕКСТРАКТ ОТ НЕВЕН. Това е естествен козметичен препарат, създаден по стара народна рецепта, с характерно меко антисептично действие.
Подробно

Крем мелкфет с екстракт от чаено дърво


Млечният конкрет с масло от чаено дърво е необходим във всеки дом – от една страна като средство за първа помощ, а от друга – като грижа за кожата при млади и стари. Заради широкия му спектър на действие, маслото от чаено дърво облекчава при многобройни проблеми: акне, обрив, ранички, изгаряния, афти, възпаления на венците, диабетична гагрена, гъбични инфекции (особено на стъпалата), вирусни инфекции, ухапвания от насекоми...
Подробно

Гел аляска


Естествена ледена свежест за кожата при високи температури и напрежения. Съживява, освежава и охлажда кожата, засилва циркулацията благодарение на комбинацията от евкалипт и ментол. Създава приятно чувство на свежест и прохлада през горещите летни дни, освежава при дълги пътувания с кола, по време на разходка, при главоболие… Препоръчва се при ревматични болки, при изгаряния първа степен, за инхалация на носната кухина при хрема, при настинки и бронхити, повишена температура, при спортни травми и др.
Подробно

Алпийски балсам с мас от мурмел


Комбинация от мас от мурмел и 59 екстракта и етерични масла на известни лековити растения (сред които планински бор, клек, жалфия, розмарин, лавандула, лайка и пр.) Действа меко и нежно върху кожата на цялото тяло, особено след физически и спортни занимания.
Подробно

Крем-балсам "Драконов огън" за тяло


Тайната на азиатското изкуство за поддържане на тялото! Тази мас – балсам е продукт на азиатската козметика, предназначен за втриване и масажиране. В основата на Драконовата мас са етерични масла от евкалипт, жалфия, ментол и камфор. Активира, оживява и отпуска. Традиционната медицина в служба на модерния човек – винаги под ръка в свободното време, на почивка или при спортуване. Внимание: да не се нанася върху лигавицата или върху кожата на деца, да се избягва употребата и като компрес.
Подробно

Подхранващо билково масло 110 с алое вера


Жизнената сила на 110 билки от цял свят, събрана в едно масло! Концентрат от естествени растителни масла от листата, корените, плодовете и други части на растенията с добавка на екстракт от ALOE VERA, уникално естествено средство за овлажняване на кожата. От останалите важни съставки за кожата, намиращи се в това масло ще посочим масло от авокадо, масло от жожоба, витамин Е, витамин F. Средство за освежаване, оживяване, масаж и грижа за цялото тяло.
Подробно

Китайско масло за болките в ставите, мускулите, невралгии, ревматизъм и главоболие


Китайско масло е събрало вълшебната сила на повече от 100 различни вида лековити растения от всички части на света. Това наистина първокласно етерично масло е незаменима помощ за облекчаване на болките в ставите и мускулите, при невралгии, ревматични заболявания, главоболие. Идеално е за инхалации при настинки и запушване на дихателните пътища.
Подробно

RSL Балсам за болки в мускули, кости и стави


Съдържа масло от зимзелен се използва за облекчаване на ревматични болки, при разтягане на мускулите, при болезнени стави и артрит. Eтеричното масло от ментол е също за ревматични болки и оказва приятен, охлаждащ ефект. Етеричното масло от камфор: загрява, стимулира и действа противоревматично в болезнените участъци (мускули, стави), притежава противовъзпалително действие.
Подробно

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации