Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово йонно-лечение
Подобрете имунитета си

Силата на добрия масаж
Ползата да сте сътрудник
Био-енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Масаж от РСИ: Масажни - етерични масла

Масаж от РСИ: Масажни - етерични масла

ТИГРОВО МАСЛО


Смес от етерични масла за масаж и освежаване на уморени крайници и стави. Облекчава ревматичните болки. След масаж тялото е обзето от приятна топлина, умората и болките изчезват. Може да се използва по няколко пъти на ден без каквито и да било странични явления. Може да се използва като масажно масло.
Подробно

l

РЕЛАКСИН


Смес от етерични масла за отпускане и отмора, с насочено действие върху психо-физическото състояние на организма. Препоръчва се при поява на психическо напрежение, чувство на безпокойство, главоболие, мигрена… Етеричните масла в състава на Relaxin действат успокоително и отпускащо, като същевременно повдигат жизнения тонус и настроението.
Подробно

ЦЕЛУЛИТОЛ


Смес от етерични масла за антицелулитен масаж с използване на смес от етерични масла, ускоряващи циркулацията и обмяната на веществата – дава отлични резултати. Вследствие на засилената циркулация се отстраняват мастните образувания, задържането на вода и натрупаните токсични вещества. Celulitol подхранва кожата и я прави кадифено мека. И това масло може да се използва като масажно - когато желаем да се отпуснем, да отстраним болката в мускулите или за други физиотерапевтични цели.
Подробно

ДЕНТИСЕПТ


Идеален препарат за различни проблеми в устната кухина – обикновени афти, възпаления на венците или гърлото, след стоматологични интервенции. Комбинация от билкови екстракти и етерични масла за дезодориране и поддържане хигиената на устната кухина. Действа антимикробно и служи като дезинфектант за устната кухина и гърлото, при различни възпалителни процеси и увреждане на тъканите – намалява кървенето и ускорява регенерирането на лигавицата. Dentisept влияе добре при възпаление на венците, проблеми като пародонтоза или болки при кариес на зъбите.
Подробно

АКНОПУР


Смес от етерични масла за поддържане на проблематична кожа, склонна към възпаления и акне. При правилна и честа употреба предотвратява действието на различните бактерии или гъбички, като по този начин предотвратява възпаленията и промените върху кожата. Успокоява и съживява раздразнената кожа.
Подробно
Масаж от РСИ: Масажни - етерични масла

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации