Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Жива Вода от корали



Натуралният продукт «Корал-Майн» идва от Японските дълбоководни корали, които живеят в Японско море близо до островите Окинава и Токуносима. Коралите са уникално природно творение, което за повече от 500 милиона години от своето съществуване е достигнало и съчетава в себе си съвършената хармония на животинския, растителния и минералния свят. Коралът е удивително морско животно с причудлива форма, което прилича на странно растение. Той съществува благодарение на морските соли и в същото време се храни с микроорганизмите, живеещи около него.

Скелетът на корала представлява комплекс от минерални соли. Уникалните свойства на корала и чудотворното му въздействие върху човешкия организъм се дължат именно на тези соли. Това са най-вече соли на калция и магнезия. Но в състава на корала влизат също така и елементите калий, натрий, желязо, фосфор, сяра, силиций, хром, манган, цинк и много други.

Този богат комплекс от природни соли регулира минералния баланс в организма и нормализира дейността на всички жизнено важни органи и системи.

«Корал-Майн» е прахче, което се слага във водата и я обогатява с минерали, нормализира рН и лекува много болести.
.


Хората които пият вода с Корал-Майн имат по-дълъг живот, рядко боледуват и са по-жизнени.

Действие на активните съставки:

Калций – освен, че неутрализира излишните киселини, той влияе върху регулирането на процесите на растежа и дейността на клетките във всички видове тъкани, осигурява преминаването на електрическите импулси по нервните влакна, участва в обмяната на веществата, оказва противовъзпалително и противоалергично действие, играе ролята на строителен материал. Липсата на калций и нарушената обмяна на калция водят до развитието на около 150 заболявания.

Сам по себе си обаче калцият като хранителен продукт много трудно се усвоява от организма, затова на определен етап при необходимост организмът започва да го извлича от костите, предизвиквайки остеопороза.

Високото съдържание на калций в леснодостъпна, биологично усвоима форма е много полезно за организма. Корал-Майн добавя към водата органичен калций в йонизирана форма , почти идентичен на калция в човешкото тяло и напълно усвоим от нашия организъм. От белите корали Санго, от които се добива Корал-Майн, се правят костни протези, а другото название, с което е известен кораловия прашец, е коралов калций.

Освен калций Корал-Майн обогатява водата с още 69 редки и необходими за тялото микроелементи в йонизирана, т.е. биологично активна форма. Сред тях са магнезий, желязо, цинк, селен, калий, стронций, сребро, злато, хром, манган, йод, сяра и др.

Благодарение на среброто, Корал-Майн има антибактериално действие.

Кораловият прах е мощен природен абсорбент. При смесване с водата той активно поглъща съединенията на хлора, т.е. неутрализира ги.

Магнезий – помощник на калция, който стимулира синтеза на АТФ в клетката и повишава енергийния потенциал на организма, осигурява стабилен сърдечен ритъм, регулира тонуса на гладката мускулатура (в кръвоносните съдове, червата, жлъчния и пикочния мехур). Балансираното съотношение (2:1) на калция и магнезия в организма възпрепятства извеждането на калция от костите и така ги предпазва от разрушаване.

Натрий – регулира осмотичното налягане и водносолевия обмен в организма. Този елемент е необходим за поддържането на нервномускулната възбудимост и работата на натриево-калиевата помпа, която регулира клетъчния обмен.

Калий – основният вътреклетъчен катион, който поддържа водносолевия и алкалнокиселинния баланс, нервномускулната възбудимост и проводимост. Калият осигурява стабилността на артериалното кръвно налягане, извежда излишните течности от организма.
Приложение:
При взаимодействие с вода минералите преминават от корала във водата, като й придават редица полезни свойства. Приемането на тази вода помага за:
  • достигане на оптимално рН в организма;
  • регулиране на артериалното кръвно налягане и сърдечния ритъм;
  • профилактика на остеопорозата и артрита
  • повишаване на еластичността на мускулите и възстановяване на структурата на костната и хрущялната тъкан;
  • регулиране на работата на бъбреците и храносмилателната система;
  • подобряване на състоянието на кожата и косата.

Чрез използването на Корал-Майн са постигнати уникални резултати в лечението на:
• остеопения,
• остеопороза,
• артрит,
• ревматизъм,
• повишено кръвно налягане,
• заболявания на стомашно-чревния тракт,
• заболявания на бъбреците,
• заболявания на сърцето,
• заболявания на черния дроб,
• кожни заболявания,
• вирусни заболявания,
• автоимунни заболявания.

За кого е подходящ Корал-Майн и има ли противопоказания?
При употребата на Корал-Майн няма опасност от предозиране и няма противопоказания. Подходящ е за хора от всички възрасти, изключително добре повлиява здравето на децата.

Колко дълго трябва да пия Корал-Майн?
Въпросът колко дълго трябва да се употребява Корал-Майн е идентичен на въпроса колко дълго трябва да се пие качествена вода. Отговорът е – винаги. Ако желаете, можете постоянно да употребявате Корал-Майн.


Какво можете да очаквате да почувствате, когато започнете да използвате Корал-Майн?
Водата с Корал-Майн има лек диуретичен и детоксикиращ ефект, така че ще уринирате по-често и в по-големи количества. Възможно е цветът на урината да се промени, което е индикатор, че организмът изхвърля токсини. След известно време урината ще започне да се избистря.
Корал-Майн помага за прочистването на отделителната система от натрупани токсини и шлаки, така че в рамките на месец можете да усетите подобряване на функциите на стомашно-чревния тракт. При доста хора това води до загуба на излишни килограми през първите няколко месеца.
Ако имате костно-ставни проблеми, е възможно да усетите мигриращи болки на проблемните места. Болките са индикатор, че на тези места протичат процеси на възстановяване и ще отшумят за няколко седмици.
Общото подобряване на здравословното състояние, до което води редовната употреба на Корал-Майн, може да намери най-различни проявления – да станете по-енергични и издръжливи, по-спокойни, да се наспивате по-бързо, да подобрите външния вид на кожата, косата, ноктите си.

Начин на употреба:
Кораловият прах не се разтваря при поставяне във водата, а променя качествата й при досега си с нея.
Всяка от трите опаковки от фолио съдържа 10 малки пакетчета Корал-Майн. Едно малко пакетче се поставя в 1.5 литра вода за предпочитане изворна или минерална. След 5 минути е готово за употреба.
Водата е най-активна през следващите 8 часа, изпива се през деня без да се вади пакетчето отвътре. Бутилката се държи затворена и не трябва да има метални части, капачка например, защото металът дезактивира отрицателно заредените йони на калция. Не оставяйте бутилката на пряка слънчева светлина.
Ако изпиете водата и ви се пие още, можете да налеете в същата бутилка или да си приготвите нова с друго пакетче. Ако използвате същата бутилка на следващия ден, извадете използваното пакетче и поставете ново в 1.5 литра вода.
Съхранявайте опаковката добре затворена, за да нямат пряк контакт с въздуха.Пакет 

Цена: 10 прахчета: 15.00; 3 х 10 прахчета: 42,00 лв 40 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации