Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Алое Вера с витамини - Sanct Bernhard

Алое Вера с витамини 

Бъдете здрави с "Царицата на растенията”!


Опаковка: 100 капсули
Код: 30417
Цена: 65 лв


Действие: Сокът от алое има доказано имуномодулиращо, антиоксидантно, противовъзпалително, противотуморно действие. Подобрява обменните процеси в организма.

Допълнително действие: Има мощно противоалергично, антибактериално, болкоуспокояващо, регенеративно действие. Подобрява храносмилателната и отделителната системи и еластичността на кръвоносните съдове. Повлиява положително подвижността на ставите и мускулите. Поради факта, че е изцяло естествен продукт, са възможни малки вариации на външен вид, цвят и вкус, които не намаляват качеството на сока.

Състав: Всяка капсула съдържа 200 mg висококачествен концентрат от алое вера 200:1 (съответства на около 3,6 литра сок от алое вера за всяка опаковка), 75 mg витамин С, 12 mg витамин Е от естествени източници, 6,1 mg амид на никотиновата киселина, 4,8 mg пантотенова киселина, 825 μg витамин B2, 757 μg Vitamin B6, 583 μg витамин B1, 77 μg фолиева киселина, 88 μg биотин, 2,75 μg витамин B12.

Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при:
срив на имунната система, алергични заболявания, екземи, дерматити, акне, херпес симплекс, туморни заболявания, стомашни проблеми, диабет, атеросклероза, отпадналост, проблемна кожа, повишен холестерол, рани, контузии, болки в мускули и сухожилия, възпаления на дихателните пътища, болки и шум в ушите, хемороиди, бактериални и вирусни инфекции.

Начин на употреба:
3 пъти на ден по 1 капсула с вода.

Алое Вера подсилва имунната система, забавя стареенето и предотвратява образуването на туморни клетки


Алое Вера подсилва имунната система, забавя стареенето и предотвратява образуването на туморни клетки
Алоето e тропическо растение, натурално за региона на Северна Африка. Изкуствено се култивира в Южна Европа от преди четири века. Отглежда се във ферми из Китай, Индия, Австралия, Парагвай.

Растението е вечнозелено и достига до метър и половина на височина. Листата му са дълги, заострени наподобяващи тези на кактус. Именно те са ефективната част от растението, която е довела до международното му култивиране. От сока, който отделят листата след сушене и и сгъстяване, се получава стъкловидна маса, наречена Алое.

Алое Вера се използва в козметиката и медицината. Употребата му с медицинска цел е спомената през първия век от новата ера в Новия завет на Библията. През вековете и до днес алтернативната медицина придава на Алое освежаващи и подмладяващи свойства. В миналото екстракти от растението се използвали за лечение на изгаряния, за предотвратяване на инфекции в рани и други кожни проблеми.

Днес погледът към Алоето е все така оптимистичен, макар науката да гледа към ефективността на растението по-критично от всякога.

Основно подсилва имунната система, поради богатия си състав от минерали, витамини и аминокиселини. Заедно с това е полезен за храносмилателната система и за бъбреците (особено в съчетание с мляко). Има антивирусно и антигъбично действие. Редовното му приемане забавя стареенето на организма и предотвратява образуването на туморни клетки. Помага още за високо кръвно налягане, артрит, диабет, констипация, астма. Гинеколозите го препоръчват поради благоприятния ефект, който оказва срещу кисти и сраствания.

В листата на Алое се съдържат голямо количество биологично активни вещества: манани, полиманан, антраквинон, C-гликозиди, антрони и лектини.

Доказаните  ползи при употреба на препарати съдържащи екстракт от алое са:

  • Намалява нивото на кръвната захар при болни от диабет тип 2 при орален прием.
  • Намалява нивата на липидите в кръвта при болни от хиперлипидемия при орален прием.
  • Подпомага лечението на генитален херпес при локално приложение.
  • Намалява тежестта на симптомите на себореята при локално приложение върху засегнатите участъци.

Съществуват и множество предположения за въздействието на алоето върху човешкия организъм. Повечето от тят не са научно доказани:

  • Подпомага заздравяването на рани. Данни, получени при лабораторни животни, дават повод да се твърди подобен ефект, но проучванията с хора се провалят в откриване на позитивни аспекти от подобно лечение. Споменават се негативи и затова информацията е конфликтна.
  • Подтиска развитието на определени видове бактерии и гъбички, без да притежава антибиотичен ефект. Изследванията са в начален етап.
  • Придават му се противовирусни свойства срещу вируси, атакуващи кожата. Това прави екстрактите от алое приложими в продукти, борещи се с последиците от СПИН.
  • Лечението на рак на кожата при кучета и котки се повлиява от продукти с алое, но терапията не е тествана при хора.
  • Повлиява симптомите на псориазиса. Тук информацията е конфликтна. Едно изследване показва подобен ефект, а друго го отхвърля напълно.

Отхвърлени ползи:

  • Не подпомага зарастването на кожата след слънчеви и термични изгаряния. Изследванията, проведени с хора, дават основания да се твърди, че екстрактите от алое, приложени върху наранената кожа, не само не подобряват заздравяването, а в някои случаи го затрудняват.
  • Няма данни екстрактите от Алое Вера да оказват общ имуностимулиращ ефект.

Странични ефекти

Освен принципно често срещаните алергии няма други преки противопоказания за използването на продукти с алое (козметика, балсами, шампоани, гелове). Няма изследвания, потвърждаващи безопасността на оралния прием на продукти, съдържащи екстракт от алое при бременни и кърмещи жени, хора с хронични чернодробни и бъбречни заболявания.

При орален прием от диабетици или хора, подложени на високо протеинова диета , кетонна диета  и други състояния, при които се приемат ниски количества въглехидрати, е добре да се следи нивото на кръвната захар. Оралният прием на продукти с екстракт от алое имат склонността да понижават нивата на кръвната глюкоза.
Дозировка

Следвайте дозата на етикета за закупения от Вас продукт. Обикновено концентрацията на екстракт от Алое Вера в геловете е в рамките на 0,5%.
 
Алое вера може да се приема вътрешно или външно

Външно Алое Вера се прилага при кожни раздразнения, изгаряния, инфекции, екземи. Добавено към козметика за кожа има омекотяващо и регенериращо действие, а също така забавя симптомите на стареене и е успешен лек срещу акне. Дори самата Клеопатра е използвала алое, за да поддържа феноменалната си красота. Разпространена е употребата в шампоани и маски за коса и е особено подходящо за къдрави коси.

Вътрешното приемане на Алое Вера може да предизвика скептични погледи поради факта, че се прилага при много разнообразни симптоми. Това е изненадващо, но не и подвеждащо. Ако обелите кората на алоето, ще видите, че под нея има гелообразна консистенция, която бързо се втечнява. Тя може да се смеси със сок или мляко и да се изпие в натурален вид, но ако не сте от хората, които си падат по подобни неща, може да си набавите алое от търговската мрежа под всевъзможно форми – таблетки, капсули, чай, дори разнообразни напитки с плодови вкусове.

1 коментар:


  1. искам да информирам обществеността как се излекувах от (ЖИВОТА СИМПЛЕКС ВИРУС) от жрицата карачи, посетих различни болници, но ми дадоха списък с лекарства като Фамвир, Зовиракс и Валтрекс, което е много скъпо за лечение на симптомите и никога не ме излекува , Разглеждах в интернет, търсейки лекарство срещу херпес и видях коментар на хора, които говорят как свещеничката карачи ги излекува. Изпращам я по пощата и тя ми изпраща билково лекарство, което взех и то сериозно работеше за мен, аз съм свободен човек сега без проблем, херпесният ми резултат излезе отрицателен. Моля се за вас жрица карачи, тук изпращайте вашите данни на жрицата карачи чрез princetesskarachi@gmail.com, за да излекувате вашите

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации