Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Дишането и здравето: Златните правила на Петър Дънов

Oma P5ch 200x200Дишането


Свикнете да правите няколко дихателни упражнения през деня. Дишането е наистина полезно, когато се извършва дълбоко и бавно, така че вдушваният въздух да има достатъчно време да изпълни дробовете и да изгони от там застоялия. И не само трябва да вдишвате дълбоко. От време на време е добре да задъжате въздуха няколко секунди, преди да го издишате... Въздухът, който вие вдишвате, е като хапка, пълна с живителна енергия. За да оползотворите напълно тази енергия, трябва да осигурите достатъчно време на дробовете да... го асимилират. Когато дишате по този начин си представяйте, че заедно с въздуха вие поемате в тялото си божествен живот.
„Дъвчете въздуха, за да извлечете енергията от него.“
Дихателните упражнения влияят благотворно на здравето, но те са полезни и за волята и за мисълта. Ето ви един пример: преди да се наведете, за да повдигнете нещо тежко, вие си поемете дълбоко въздух и така се справяте по-лесно.

Всред малките неща от ежедневието, при общуването ви с другите, не забравяйте за дишането. То ще ви позволи да запазите самообладание. Например, предстои ви разговор и за да не се изроди разговорът в препирня, постарайте се да дишате правилно.

Комплексно природолечение
Водеща причина за смъртност! 
Природолечение 
Когато сте разстроени, защо не се обърнете към дробовете си за помощ? Те затова са там! Вдишвайте дълбоко и издишвайте в продължение на две-три минути. Така вашите мисли ще олекнат, ще се избистрят. Нормално е да се нуждаете от помощ, но защо я търсите навън, когато тя е у вас?

Ако успеете да осъзнаете дълбокия смисъл на дишането, постепенно ще почувствате как вашето собствено дишане се слива с дишането на Космоса. Когато издишвате, си представяйте, че се разширявяте, разпростирате и успявате да докоснете края на Вселената. Когато вдишвате, си представяйте, че се прибирате в себе си, във вашето его, като в една незабелижима точка – център на безкраен кръг. Разширете се, свийте се отново, и пак, и пак …, и ще откриете в тези приливи и отливи ключа към всички ритми на Вселената. Като се стараете да поддържате в съзнанието си това отношение към дишането, вие се присъединявате към космическата хармония. Така се осъществява един обмен между вас и Вселената, тъй като вдишвайки, вие получавате от нея частици, издишвайки, на свой ред й отдавате нещо от вашето сърце и от вашата душа.

Който може да влезе в хармония с космичното дишане, навлиза в божественото съзнание. В деня, в който почувствате тези измерения, вие ще пожелаете през целия си живот да вдишвате силата и светлината на Бога, за да го раздавате след това на целия свят. А точно в това се състои нашето издишване: да раздадем светлината, която сме попили до Бога.

Съзнателното дишане носи неизброими благословии за физическия, емоционалния, интелектуалния и духовния живот на човека. Трябва да изучавате добрия ефект, който оказва дишането върху мозъка, душата и способностите ви. Дишането е добър фактор във всички области на живота, никога не пренебрегвайте този въпрос.

Продукти на Гринмастер: Царски Билки, Доктор Природа и Свети Бернард 
Алое Вера с витамини от Sanct Bernhard

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации