Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

КЛИНОВИТАЛ - сироп

Цена: 250 мл. 55,00 лв.


КЛИНОВИТАЛ - сироп

РСИ      намаление       30 % намаление от 04.09. - 07.09.2017 г.   
55,00 лв 38,50 лв.

КЛИНОВИТАЛ е първият продукт в нашият асортимент, разработен и произведен от български учени с изцяло български суровини.

Продуктът е научна разработка на Д-р Крум Бърдаров.

Състав:
Студено пресован, концентриран под вакуум сок от мавруд и арония, екстракт от котешка стъпка (Clinopodium vulgare), с добавка на захароза и лимонена киселина.

Клиновитал е течна хранителна добавка с бързо и лесно усвояване от организма и удобен и приятен начин на употреба.
Силно концентрираните екстракти от котешка стъпка, които влизат в състава на  Клиновитал са силно горчиви и трудни за прием под друга директна форма. В рамките на Клиновитал приемът им е приятен и лесен.

Високата концентрация на сапонини в Клиновитал:
- имат благоприятен ефект върху кръвните нива на холестерола. Сапонините се свързват с така наречените Bile соли в интестиналния тракт. Образуват се малки  мицели с холестерола, които влияят на неговата абсорбция. Така че сапонините  намаляват кръвните нива на холестерол пречейки на неговата реабсорбция.
- сапонините имат антитуморно и антимутагенно действие, изтъквани в редица
научни публикации, като по този начин намаляват риска от развитие на карциноми. Изглежда сапонините реагират с богатите на холестерол мембрани на раковите клетки, като ограничават техния растеж и жизнеспособност.
- растенията синтезират сапонините за борба с инфекциите причинявани от паразити. Сапонините са изключителен имуностимулант. При употреба от човека те предпазват от вируси и бактерии.
- редуцират загубата на костна плътност. Особено стероидните сапонини.
- изключително силен антиоксидант. Този ефект помага при намаляване риска от рак и сърдечно-съдови заболявания.
И това не е всичко. Концентрираните под вакуум и ниска температура екстракти от гроздето Мавруд и Арония осигуряват още един източник за набавяне на изключително ценни и полезни вещества посредством Клиновитал.

Аронията съдържа, органични киселини, пектинови и дъбилни вещества. Има високо съдържание на витамин Р - до 3000 мг%, и това е единственият плод у нас с такова съдържание на витамин Р. Следват витамините С, К, В, B1, В2, В5, В9. Съдържанието на йод в аронията е 3-4 пъти по-голямо от другите плодове.Помага на
на обмяната, кръвообразуването и тонуса, стимулира щитовидната жлеза, активизира пропускливостта и еластичността на кръвоносните съдове.
Биофлавоноидите от червеното грозде Мавруд и Аронията притежават противовъзпалително, съдовоукрепващо, антихепатотоксично, антидепресивно, имуномодулиращо и други фармакологични свойства. Към тях спадат спадат: антоцианите, катехините, проантоцианидините, флавонолите, фенолните киселини, транс-резвератрол и неговите производни и други. Червеното вино дължи противораковия си ефект (при рак на простата и на гърдата) на високото съдържание на транс-резвератрола. А в сорта Мавруд, концентрацията на транс-резвератрол е най-висока сред популярните у нас винени сортове грозде.
 Не на последно място, сиропът е вкусен, което се дължи най-вече на аромата на червеното грозде Мавруд. Може да се приема както директно, така и след разреждане с вода или като добавка към натурални сокове, пюрета, кисело мляко и дори за гарниране на различни кулинарни сладкиши.

Хранителната добавка Клиновитал е един чудесен начин за превенция и борба със съвременните болести, преди те да са се появили.


Клиновитал е 100% натурален продукт. Не съдържа консерванти, оцветители, допълнителни аромати и изкуствени добавки. Подходящ е за вегани и хора, ориентирани към употребата на автентични напълно природни продукти.
За кого е подходящ Клиновитал?

- За всички интензивно работещи и проактивни хора, желаещи да поддържат тонуса и жизнеността си, чрез добавянето на полезни вещества към храната си, които не могат да се набавят само от съвременните храни.
- За хора подложени на стрес и предразположени към ракови заболявания, такива които имат раково болни в семейството си и желаят да са защитени от ракови заболявания.
- за пушачите, сърдечноболните, за диабетици или склонни към диабет и с начална форма на диабет.
- за всички хора отговорни към здравето си.

Kак се приема Клиновитал и по колко?
- За увеличаване съпротивителните сили на организма се препоръчва приемането на 10мл от сиропа всеки ден.
- За интензивна профилактика на рак и при пушачите се препоръчва прием два пъти дневно по 10мл от сиропа.
- При хора с ракови заболявания или склонни към рак се препоръчва приемане на 40мл (два пъти по 20мл) дневно.

Клиновитал не се приема по време на химиотерапия! Прекратява се употребата му най-малко 2 седмици преди химио или лъчетерапия; Клиновитал може да се приема най-малко две седмици след приключване на химиотерапия или лъчетерапия.

Д-р Крум Бърдаров

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации