Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

БИЛКОВИ МАСЛА



Характерно за съставките:
- Слънчогледово масло – притежава специфичния вкус и аромат на слънчогледовите ядки, от които се добива. То е силен антиоксидант и е богато на витамин Е. В него са запазени Омега 6 и 9 мастни киселини.
- Масло от бергамот – има благотворно въздействие върху състояния на кожата, предизвикани от стрес, като някои екземи или псориазис.
- Евкалиптово масло – притежава антимикробни, антисептични, антибактериални, противовъзпалителни и противогъбични свойства.
- Масло от иглички на бял бор – има бактерицидно, антисептично действие, пречиства организма от токсини, подобрява микроциркулацията, тонизира, дезодорира и пречиства.
- Масло от листа на мента – освежаващо, противовъзпалително, спазмолитично действие.
- Масло от гаултерия – действа противовъзпалително, диуретично, облекчава болката, противомаларично.
- Масло от хвойна – има бактерицидно, общотонизиращо, ободряващо действие. Подходящо при кожни екземи, пърхот, рани. Спомага пречистването на организма от токсини.
- Токоферол (витамин Е) – най-мощният антиоксидант. Действа благоприятно за предпазване на клетките от дегенеративни заболявания, както и намаляването на риска от тях. Усилва имунитета и жизнеността на организма. Спомага за забавяне на процесите на стареене.
- Масло от розмарин – благотворно действие при главоболие, мигрена, невралгии, умствена умора и нервно изтощение. Притежава също и антисептично действие.
- Масло от лимонова трева – има полезно действие при грип, простуда, умора, стрес.
- Масло от лавандула – характерно за маслото е успокояващо действие, както и добрия ефект срещу безсъние, стрес и безпокойство.

                                                                                                      Д-р Слободан Ралевич
Цена: 100 мл. 27,10 лв.

Актив билково масло е балансирана комбинация от няколко доказано ефикасни етерични масла в основата на слънчогледово масло. Подхранва кожата, подходящ за ползване преди и особено след физически упражнения или спорт.Изключително подходящо за освежаване.

Съдържание:
Слънчогледово масло, Масло от бергамот, Евкалиптово масло, Масло от иглички на бял бор, Масло от листа на мента, Масло от гаултерия, Масло от хвойна

Препоръка за употреба:
Нанасят се няколко капки на врата, гърба, ръцете или краката. Смесването на билкови и растителни масла е много подходящо при масажи.

Не съдържа парабени, парафин, изкуствени оцветители и аромати!

ОПАКОВКА: 100 мл


Цена: 100 мл. 27,10 лв.

Витал билково масло действа освежаващо и тонизиращо. Съчетава розмарин и лимонова трева в основата на слънчогледово масло с допълнение от масло от цитронела (извлича се от източноиндийска лимонова трева) и ментово масло. Подхранва кожата, особено подходящо е след тренировки или изтощителен работен ден.

Състав:
Слънчогледово масло, Масло от бергамот, Масло от розмарин, Масло от източноиндийска лимонова трева, Масло от лимонова трева, Масло от листа на мента

ПРЕПОРЪКИ ЗА УПОТРЕБА: 
При признаци на умора нанасянето на няколко капки върху шията е напълно достатъчно за осезаемо освежаване и тонизиране.Смесването на растителни и билкови масла при масаж е изключително полезно.

Не съдържа парабени, парафин, изкуствени оцветители и аромати!

ОПАКОВКА: 100 мл


Цена: 100 мл. 27,10 лв.


Релакс билково масло е уникална комбинация от студено пресовано масло от лимон – цвят, слънчоглед, лавандула, лимонова трева, здравец, мента, карамфил и естествен витамин Е. Подходящо е за цялостен масаж и пълно отпускане на тялото. Особено ефикасно при главоболие и напрежение. Има благотворно действие при безсъние, депресия, тревожност и мигренозно главоболие. Има силно изразен анти-стрес ефект. Почиства кожата, има антисептично и бактерицидно действие.

Състав: 
Слънчогледово масло, Масло от бергамот, Масло от лавандула, Масло от лимонова трева, Масло от листа на мента

ПРЕПОРЪКИ ЗА УПОТРЕБА:
При умора препаратът се прилага върху лицето, челото и шията. Само няколко капки са достатъчни за нежно масажиране половин час преди сън. Смесването на растителни и билкови масла при масаж е изключително успокояващо.

Не съдържа парабени, парафин, изкуствени оцветители и аромати!

ОПАКОВКА: 100 мл

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации