Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

ЗЕЛЕНОУСТА МИДА - капсули

Цена: 120 к. 60,00 лв.

РСИ      намаление       15% намаление от 13.02. - 17.02.2017 г.   
60,00 лв 51,00 лв.

Най-честите причини за появата на проблеми на костно-ставната система са различни дегенеративни изменения, възпаления или травми, които водят до увреждане на съединителната тъкан на ставите или до влошаване на качеството и състоянието на ставната течност. Нормалното функциониране на ставите е възможно само при наличието на достатъчно количество ставна течност, която овлажнява и поддържа защитния слой около ставата. Тя има защитно действие и е от съществено значение за подхранването на хрущяла. При нарушения в този процес хрущялните клетки започват да отмират, а хрущялният слой намалява.
Тъй като чрез стандартното обезболяване не се елиминира причината за болката в ставите, а се стига единствено до облекчаване на симптомите, все по-голямо внимание се обръща на възможностите за подобряване на подобни състояния чрез естествени средства и методи. Един от големите пробиви в тази насока е проучването на зеленоустата мида Perna Canaliculus. Тя е с изключителни качества що се отнася до регенерирането на ставния хрущял и възстановяването на ставната течност. Мидата съдържа големи количества аминозахариди, които представляват молекули, съставени от белтъчини и захари. Те са известни под наименованието глюкозаминогликени и играят важна роля като необходим компонент на ставната течност, а също и в строежа на ставите. Придават на ставната течност вискозитет, осигуряват на хрущяла нормално подхранване и участват в изграждането на съединителната тъкан.

СЪСТАВ:
- Зеленоуста мида на прах, Витамин С, Витамин Е, Витамин В6, Фолиева киселина, Витамин В12

ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ:
Зеленоуста мида на прах – Новозеландската зеленоуста мида Perna Canaliculus има уникално естествено и напълно безвредно действие при лечението на ревматични проблеми. Тя съдържа хранителни вещества, подпомагащи строежа на кожата, съединителната тъкан, хрущяла и ставната течност. Действа изключително благоприятно за регенерирането на ставния хрущял и възстановяването на ставната течност, като по този начин намалява болката и улеснява подвижността на ставите.
Витамин С – Най-известният сред витамините играе важна роля за производството на колагена, който е важен за развитието и възобновяването на телесната тъкан, венците, кръвоносните съдове, костите и зъбите.
Витамин Е – Под това название се имат предвид осем доста подобни химически субстанции, проявяващи сходно действие. Витамин Е представлява есенциална субстанция, тъй като организмът не може да я произведе сам. Първото и най-важно действие на витамин Е в организма е антиоксидантното му действие, тъй като предпазва всички клетки и органи на тялото от унищожителното действие на свободните радикали и така предотвратява тяхното преждевременно остаряване и отмиране. Стимулира имунната система.
Витамин B6 – за лигавицата, нервите, кожата. За метаболизма на белтъчините: строеж, преработка и разграждане на аминокиселините. Участва в производството на кръв, синтеза на преносителите на нервни импулси, важен за растежа, опазването и възпроизводството на всички клетки в организма.
Фолиевата киселина (Витамин B9) е един от най-важните витамини за здравето. Фолиевата киселина помага на клетките да се размножават. Необходима е за образуването на плацентата и за изграждането на костния мозък на ембриона. Достатъчната консумация на фолиева киселина намалява риска от вродени увреждания на бебето, като спомага за правилното развитие на гръбначния стълб, мозъка, образуването на ДНК и доброто развитие на клетките. Витаминът оказва и положително въздействие върху организма на бъдещата майка - тонизира и намалява нивото на стресовите хормони. Особено полезен е за жени, склонни към анемия.
Витамин В12 – съставка на протеините в клетъчното ядро. Водноразтворим витамин, съществуващ в различни форми и съдържащ минерала кобалт, поради което съединенията с витамин B12 са най-общо наречени „кобаламини”. Важен за производството на червени кръвни клетки, ензими и нуклеинова киселина. Необходим за растежа и за функционирането на нервната система. Предпазва от анемия.

ПРИЛОЖЕНИЕ:
Участва в защитата на хрущяла и ставната течност
- има изключително действие в поддържане еластичността на съединителната тъкан, лигаментите и ставните структури.
- за движение без болка.
- предпазва ставите и костите от дегенеративни промени (артрози и ревматични заболявания).
- подпомага регенерирането на увредения ставен хрущял и съединителната тъкан.
- противовъзпалително и превантивно действие при ревматоиден артрит.
- естествена помощ при мускулно-костно-ставни травми при спортисти.
- предпазва лигавицата на храносмилателния тракт (не предизвиква стомашни и чревни проблеми).

ДОЗИРОВКА: 
Приемат се по две капсули дневно с достатъчно течност.

ОПАКОВКА: 120 капсули

Количествено съдържание на съставките на продукта:
Хранителните вещества                                        За дневна доза (2 капсули)

Зеленоуста мида на прах                                        300 mg
Витамин C                                                               150 mg
Витамин E                                                                 25 mg
Витамин B6                                                                4,2 mg
Фолиева киселина                                                  500 μg
Витамин B12                                                               2,8 μg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации