Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

ИМУНО ФОРМУЛА - капсули

Цена: 120 к. 64,00 лв.

Човешкият организъм е в сътояние да се защити от вредните влияния, порадитова, че притежава естествена устойчивост срещу физичните, химичните и биологичните патогенни фактори на заобикалящата го среда. Тази способност е имунитетът и благодарение на неговата забележителна работа успяваме да се справим с постоянните и различни по характер „атаки” в ежедневието ни. Естеството на имунната система е такова, че функционира отлично, стига да полагаме достатъчно грижи за себе си, като се стараем да живеем и се хранимпълноценно и здравословно. Но тъй като съвременният начин на живот е изпълнен с високи нива на стрес и напрежение, и освен това имаме влошени навици на хранене, включващо преработени храни с не особено ясен произход, имунната ни система се нуждае от допълнителна грижа и подкрепа. Такава силна подкрепа, която спомага укрепването на имунитета е продуктът ИМУНО ФОРМУЛА.
ИМУНО ФОРМУЛА е перфектно имуностимулиращо съчетание от грижливо подбрани изцяло природни съставки, подходящи за интензивна подкрепа на имунната система и повишаване на жизнения тонус. Настоящият момент, който ни намира на границата между сезоните, е изключително подходящ за „събуждане” от зимната дрямка и навлизане в усмихнато пролетно настроение с помощта на ИМУНО ФОРМУЛА.


РСИ намаление 15% намаление от 25.09. - 29.09.2017 г. 
64,0 лв  54,40 лв.

СЪСТАВ:
Екстракт от Ацерола (съдържащ 17% Витамин С), Бял трън на прах, Артишок на прах, Куркума на прах, Екстракт кордицепс, Рейши на прах, Пелин на прах, Полизахариди

ПРИЛОЖЕНИЕ:
- подобрява храносмилането и обновява чревната микрофлора
- стимулира имунната система, подобрява функцията на белите дробове
- възстановява силата на организма
- пречиства черния дроб, жлъчката и кръвта
- спомага унищожаването и изхвърлянето на паразитите от организма
рак, имунитет, карциногем, онкиболни, имунната система, раково заболяване, паразити, рейши, кордицепс, бял трън, куркума, умора, оксиданти, адапто

ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ:
Екстракт от Ацерола – Ацеролата е овален черешоподобен плод, сразмер между 1 и 3 см в диаметър. Известна е още като барбадосова вишна, тропическа вишна или пуерториканска череша. Растението е голям и гъст храст, който може да достигне до 4,5 метра на височина. Ацерола е един от плодовете с най-висока концентрация на витамин C, многократно по-голяма от тази в портокалите. Под формата на екстракт от Ацерола, витамин С се усвоява много по-добре от организма.
Бял трън – Предпазва клетките на черния дроб от увреждане и извличатоксините. Имa ycтaнoвeнo лeчeбнo дeйcтвиe пpи чepнoдpoбни и жлъчни зaбoлявaния. Усилва имyнитeтa. Ефикасен е и при симптоми на ПМС. Пoдcилвa oтдeлянeтo нa xoлecтepинoви плaĸи и тpиглицepиди. B ceмeнaтa нa тoвa pacтeниe ce cъдъpжa cилимapин, ĸoйтo yвeличaвa cпocoбнocттa нa чepнoдpoбнитe ĸлeтĸи дa ce peгeнepиpaт чpeз жизнeнoвaжeн пpoцec, извecтeн ĸaтo cинтeзa нa пpoтeини. Учeнитe ca дoĸaзaли, чe cилимapинът пpoтивoдeйcтвa нa eфeĸтитe oт oтpoвитe нa нaй-oпacния чepнoдpoбeн тoĸcин. Бoгaт e нa мacтнopaзтвopими витaмини (E, A, D, F ). Cъдъpжa oщe дeфицитни миĸpo и мaĸpoeлeмeнти ĸaтo цинĸ, ceлeн, йoд, бop, мeд и дp.
Артишок – Съдържа веществото цинарин, което не може да се открие в другплод или зеленчук. Цинаринът се използва при хепатит, атеросклероза, при чернодробни и жлъчни заболявания, понякога и при алергии и екземи. Има силно антисклеротично действие, полезен е за страдащи от подагра и артрит.Предпазва черния дроб от токсично увреждане и съдейства за бързото му възстановяване при наличие на токсиинфекциозен процес. Продължителната употреба на артишок редуцира нивото на серумния холестерол и триглицеридите.
Куркума – Куркума е компонент в лечебните рецепти за много страдания,поради високото съдържание на куркумин, могъщ антиоксидант с антиейдж, противовъзпалителен и антисептичен ефект. Продуктите от куркума се използват на първо място заради противовъзпалителното действие на куркумина. Действат успешно при проблеми с жлъчката и храносмилателни разстройства. Успокояват чревната перисталтика и прекомерното образуване на газове в червата. Съдействат за балансиране на храносмилането и усвояването на хранителните компоненти.
Кордицепс – Смята се, че основното приложение на гъбата кордицепс е заподсилване на имунната система. Използва се и за лечение на кашлица, хроничен бронхит, респираторни заболявания, заболявания на бъбреците, сексуални нарушения при мъжете, анемия, аритмия, висок холестерол, чернодробни нарушения, особено след прекаран хепатит Б, замайване и шум в ушите. Приема се и като стимулант и адаптоген, за повишаване на енергията, издръжливостта и понижаване на чувството на умора. Притежава противовъзпалително действие, което е особено полезно при хора, страдащи от заболявания на дихателната система, както и хронични заболявания на бъбреците. Улеснява отделянето на вискозния секрет от дихателните пътища.Според някои изследвания, кордицепс оказва благотворно влияние на мъжката полова система, като повишава либидото и е с добър ефект при еректилна дисфункция.
Гъба рейши – Характеризира се с изключително широк спектър отблаготворни действия и свойства:
 -антибактериално действие – Насочено е основно срещустафилококови и стрептококови бактерии. То се дължи на веществото ганомицин. Гъбата потиска растежа на много видове бактерии, включително и метицилин-резистентните стафилококус ауреус, които причиняват едни от най-резистентните на антибиотично лечение инфекции. Чувствителни към екстракт от рейши са и ешерихия коли – бактерии, които са едни от най-честите причинители на уроинфекции.
- антиоксидантни свойства – Обезврежда свободните радикали.
- благотворно влияние и върху сърдечносъдовата система – като понижава кръвното налягане, както и нивата на холестерол в кръвта, подобрява метаболизма на сърдечните клетки и подобрява кръвния ток през коронарните артерии. Основните съставки в рейши, които допринасят за здравето на сърцето, са стероли, полизахариди, тритерпени и аденозин. Повлияват много добре състоянието на пациентите с коронарна болест на сърцето. Полизахаридите понижават нивата на „лошия” холестерол, който се отлага по стените на кръвоносните съдове, и едновременно с това подобряват кръвоснабдяването на миокарда и понижават консумацията на кислород от клетките, като по този начинсърдечните клетки стават по-устойчиви на понижена доставка на кислород. Тритерпените в състава на рейши са отговорни за понижаване на стойностите на кръвното налягане и подобряване на нивата на общия холестерол.
- имуномодулиращо действие – Стимулира функционирането на имунната система по различни начини. Съдържа уникални полизахариди, за които е доказано, че повишават количеството на РНК (рибонуклеинова киселина) и ДНК (дезоксирибонуклеинова киселина) в костния мозък, което пък повишава производството на т.нар. В–клетки. Това са свързани с имунната система клетки, чиято основна функция е производството на антитела. В същото време, приемът на гъби рейши води и до повишаване на т.нар. Т–клетки – имунни клетки, чиято основна функция е да обезвреждат вируси и туморни клетки. Стимулира иактивността на макрофагите – това са клетки на неспецифичния имунитет и са първа линия на защита на организма от бактерии и вируси.
- антивирусно действие – Приемът на гъба рейши води до повишане нанивото на интерферони в кръвта. Интерфероните притежават антивирусна активност, като пречат на размножаването на вирусите в клетките на тялото.
- антиалергенно действие – Установено е, че екстрактът от рейшипонижава отделянето на хистамин - вещество, предизвикващо симптомите при алергия. Проучвания на противоалергичните свойства на рейши в Китай и Япония, са показали, че рейши подобрява симптомите при астма, контактен дерматит и други прояви на алергия.
- адаптоген – Съдържащите се в рейши вещества тритерпени имат адаптогенни свойства, като спомагат на организма да се приспособява по-лесно към различни условия на средата и го правят по-устойчив на стресови влияния.
Пелин – тонизира мускулатурата на храносмилателните органи, увеличаваотделянето на храносмилателни сокове и подобрява храносмилането. Има противовъзпалително действие (хамазуленът) и способност да премахва спазмите на гладкомускулните органи – стомах, бронхи и др. Пелинът е най-доброто природно средство за избавяне от глисти заради силните си противопаразитни свойства. Стимулира жлъчната секреция.

ДОЗИРОВКА: 
Приема се по една капсула дневно с достатъчно течност.

ОПАКОВКА: 120 капсули

Количествено съдържание на съставките на продукта:
Хранителни вещества                                         За дневна доза (1 капсулa)
Витамин C                                                              17 mg
Бял трън на прах                                                    80 mg
Артишок на прах                                                    80 mg
Куркума на прах                                                     75 mg
Екстракт кордицепс                                               55 mg
Рейши на прах                                                        45 mg
Пелин на прах                                                        30 mg
Полизахариди                                                          4,5 mg
  
рак, имунитет, карциногем, онкиболни, имунната система, раково заболяване, паразити, рейши, кордицепс, бял трън, куркума, умора, оксиданти, адаптоге




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации