Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

ROYAL MARIS

Royal Maris капки
Състав: 99,8% Maris Aqua (NaCl, Ca, Mg, K), 0,2% аниони, получени чрез електролиза и катализация на морска вода, обогатени с кислород.

Цена: 30 мл. 28,20 лв.

РСИ      намаление  15% намаление от 10.06. - 14.06.2019 г. 
28,00 лв  23,97 лв

Предназначение: 

Минерална добавка подходяща за детоксикация на организма от органични токсини. Укрепва имунната система.

Препоръки за употреба:
Обща употреба: до 5 капки на 50-100 мл вода, всяка сутрин, най-малко 15 минути преди хранене.

Приложение и действие:
  • Минерална добавка, обогатена с кислород.
  • Напълно естествено средство за детоксикация и укрепване на имунната система.
  • Royal Maris капки са подходящи като помощно средство при настинки, болки в гърлото, възпаления, грип, хепатит и херпес, лаймска болест, гранулом и пародонтоза, урогенитални инфекции.
  • Подпомага пречистването на организма от органични токсини.
  • Обеззаразяване на организма от микроби: бактерии, гъбички, вируси, протозои.
  • За подобряване ефективността на имунната система.
  • Напълно нетоксични, не предизвикват странични ефекти.
  • При оптимално разреждане не се променя аромата и вкуса на питейната вода, не дразни стомаха, не унищожава чревната флора.
За детоксикация и повишаване на имунитета капките се разтварят в питейната вода, чай или сок. Пият се веднъж на ден, сутрин на празен стомах, най-малко 15 минути преди хранене или вечер преди сън, най-малко 3 часа след последното консумиране на храна.

Необходима е 3-4 седмична употреба на капките, за да се прочисти организма от различни видове микроорганизми и от органичните токсини, след което постигнатото състояние се поддържа и имунната система достига оптимално ниво.

По време на употребата на антибиотици, не се препоръчва да се приемат Royal Maris капки, тъй като те могат да неутрализират действието на антибиотиците. С други лекарства не са известни взаимодействия.

Таблица за нормална употреба за деца и възрастни:

 Количество вода 
 Деца
 1-4 години 
 Деца
 4-9 години 
Юноши
 9-18 години 
Възрастни
 >18 години 
20-40 мл
2 капки



30-60 мл

3 капки


40-80 мл


4 капки

50-100 мл



5 капки

30 мл
Цена: 100 мл. 31,50 лв.
Royal Maris спрей 
Състав: 99,8% Maris Aqua, 0,2% натриев оксихлорид, кислород.

РСИ      намаление       30% намаление от 08.07. - 12.07.2019 г.   
31,50 лв 22,05 лв.

Предназначение: Използва се за третиране на открити повърхностни рани, ожулвания, наранявания, мехури, пъпки и акне, зачервяване и повърхностни инфекции, гъбички по ръцете, краката и по ноктите, изгаряния (особено слънчеви), алергии, херпес, ухапвания от комари и други насекоми, успокоява и намалява сърбежа само след минута. 

Препоръки за употреба:  
Прилага се директно върху здрава или увредена кожа или лигавица, един или повече пъти, с или без втриване, в зависимост от необходимостта. Минималното време за действие на спрея е 60 секунди. Може да бъде отстранен от кожата или лигавиците чрез изтриване или промиване с вода. 
Противопоказания не са известни. Спреят може да се използва в съотношение 1:10 за дезинфекция на детски ръце, плодове и зеленчуци, а в концентрирана форма за почистване и дезинфекция на бебешки шишета, биберони, играчки. 

Забележка: 
Поради силно изразените оксидантни свойства да се избягва контакт с цветни тъкани. Да се съхранява плътно затворен в оригиналната опаковка, далеч от слънчева светлина и източници на топлина, на място недостъпно за деца. 

Royal Maris гел

РСИ      намаление       30% намаление от 07.05. - 10.05.2019 г.   
28,20 лв 19,74 лв.
 
Състав: Maris Aqua, хидрогел, натриев оксихлорид, кислород. 

Предназначение: 
Royal Maris гел е природно средство, което не предизвиква раздразнения. Подходящ е за дезинфекция на рани и драскотини, спомага зарастването им, спира кървенето. Намалява болката и сърбежа при ухапвания от комари и други насекоми. 
Ефективно унищожава всички видове микроорганизми (бактерии, вируси, гъбички), които са причина за възникване на инфекции по кожата и лигавиците. Използва се за почистване на кожата на лицето и тялото при акне, пъпки, инфекции. Подходящ за кожата и лигавиците на главата, тялото и интимните части. 

Препоръки за употреба: 
За деца, тийнейджъри и възрастни – нанася се от 1 до 4 пъти на ден. Може да се използва за дезинфекция след бръснене, след козметични процедури, депилиращи кремове и медицински педикюр, за корекция на белези, за облекчаване на хематоми и ставни отоци, за дезинфекция на устната кухина и спиране кървенето на венците, намалява честотата на поява на зъбен кариес и пародонтоза. 

Забележка: 
Отстранява се с вода. Действа избелващо на цветните материи. Да се съхранява на тъмно и хладно място, недостъпно за деца. След употреба в устната кухина остава солен вкус. 

Приложение и действие (Royal Maris спрей и Royal Maris гел): 
- Антисептик за кожата и лигавиците, приготвен от водата на чистото Адриатическо море, обогатен с кислород.
- Напълно естествено вещество, създадено чрез електролиза и катализация на морска вода.
- Royal Maris спрей и гел съдържат едноатомен кислород, който унищожава микроорганизмите върху кожата и лигавиците, без да уврежда клетките.
- Само за 1 до 5 минути унищожават всички вредни микроорганизми, като в същото време спомагат за бързото възстановяване на засегнатите клетки и бързото заздравяване на рани. Поради това дезинфекцира и рехабилитира наранявания от всякакъв вид, стимулира зарастването на ожулвания, рани, декубитални рани и рани, причинени от диабет. 
- Действа антимикробно на бактерии, вируси и гъбички, предпазва от инфекции и възпаления, спира кървенето, намалява болката и сърбежа, подпомага бързото зарастване на рани
- Не предизвиква раздразнения
- Помага при ухапвания от насекоми (комари, оси, пчели, конски мухи, паяци, бълхи, кърлежи и др.) - намалява болката, подуването и сърбежа, като за 1 минута може да се предотврати разпространението на инфекцията 
- Поради силните окисидационни свойства, е необходимо да се избягва контакт с цветни тъкани
- Не предизвиква раздразнения
- Помага при ухапвания от насекоми (комари, оси, пчели, конски мухи, паяци, бълхи, кърлежи и др.) - намалява болката, подуването и сърбежа, като за 1 минута може да се предотврати разпространението на инфекцията
- Поради силните окисидационни свойства, е необходимо да се избягва контакт с цветни тъкани
-  В случай на контакт с очите, те трябва да се изплакнат обилно с вода

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации