Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА Капсули

Цена: 120 к. 70,00 лв.

ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА Капсули 
Една от най-здравословните храни на света. Кралицата на всички плодове.

Състав:
Червена боровинка екстракт

РСИ      намаление       15% намаление от 04.09. - 08.09.2017 г.   
70,00 лв 59,50 лв.

ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ:
Червена боровинка екстракт – Червената боровинка е вечнозелено нископълзящо растение. Тя е известна с многобройните ползи за здравето и е един от най-пълноценните и напълно естествени източници на витамин С, поради което успешно предпазва организма от вируси и укрепва имунната система. Богата е не само на витамини, микроелементи и минерали, но и на флавоноиди, есенциални мастни киселини, каротеноиди и фитостероли.
От особена важност е способността й да предотвратява инфекциите на пикочните пътища. Червената боровинка е естествен антибиотик, който предотвратява прилепването на бактерии към стените на лигавиците в уринарния тракт, като същевременно не допуска връщането на инфекцията в пикочния мехур. Синтетичните антибиотици унищожават бактериите, които се намират в урината, но част от бактериите „се скриват” в стените на пикочния мехур и след прекратяването на антибиотичната терапия те са отново в уринарния тракт. Червената боровинка съдържа проантоцианидини, които "обграждат" бактерията ешерихия коли и не позволяват прикрепването й към стените на пикочните пътища, като по този начин предотвратяват нейното разпространение. Тъй като плодовете притежават диуретично и дезинфекциращо действие, те се прилагат успешно при лечението на камъни в бъбреците, подагра, ревматизъм, пиелонефрит и цистит. Циститът е заболяване на лигавицата на пикочния мехур, което е често срещано и засяга предимно жените. Изключителна е ролята на червената боровинка и ползите в помощ на състояния, свързани с цистити. Чрез способността си да предотвратява прикрепването на бактерии към стените на лигавиците в уринарния тракт, тя оказва неоценима помощ на страдащите от цистит или хроничен цистит. Има и противовъзпалително действие, стимулира отделянето на урина, а с това и спомага елиминирането на причинителите на неприятните симптоми.
Червените боровинки са мощни антиоксиданти. Те подпомагат балансирането на нивата на холестерола и защитават клетките от увреждане. Спомагат намаляването на зъбната плака, а сокът възпрепятства натрупването на бактерии в устата. Смята се, че боровинките са и силно противораково средство.
Боровинките имат и положително влияние при болестта на Алцхаймер и други невро-дегенеративни изменения, свързани със стареенето. Освен изброеното дотук, червената боровинка съдържа и важните за метаболизма Омега-3 мастни киселини. Има добър ефект при предотвратяването на Хеликобактер пилори инфекция в стомаха, която води до образуването на язви. Приемът на червена боровинка намалява риска от сърдечни заболявания и е надеждна превенция на сърцето.
Витамин C – Витамин на превенцията и защитата – мощен и незаменим за укрепването на отбранителните сили на организма, особено важен за костите, хрущялите, свързващата тъкан и зъбите. Достатъчното количество витамин C в организма обуславя безпроблемното протичане на многобройните функции на метаболизма, в които той участва. Витамин C е много чувствителен, бързо се дезактивира и разпада под влияние на влагата, светлината, въздуха и топлината. Необходимо е постоянно внасяне на витамин C, тъй като той не може да се складира в организма за по-дълго време. И понеже става дума за разтворим във вода витамин, внесеното излишно количество се отделя и отново се появява необходимостта от внасяне на нови количества.
Цинк – Цинкът като минерал е важен за работата на всяка една клетка. Снабдяването на тялото с оптимално количество цинк е в състояние да контролира изключително широкия спектър от нарушения, предизвикани от липсата на този минерал. Цинкът има основно значение за половото и репродуктивно здраве и на двата пола. Необходим е за плодовитостта, предпазва простатната жлеза.
Съчетанието на витамин C и цинк – Тясното им взаимодействие подпомага запазването на равновесието в организма и жизненоважните му функции. Заедно с витамин C, цинкът унищожава грипните вируси, като оказва не само превантивно, а и терапевтично действие. Комбинацията балансира нивото на кръвната захар, подпомага панкреаса в производството на инсулин и намалява нивото на холестерола, особено при диабетиците. С приемането на цинк и витамин C от мъжете, тестостеронът възвръща естествената си форма. Запълването на запасите от цинк и витамин C в организма води до постигане на баланс и поддържане на добро здраве.
Селен – Селенът е жизненоважен ултрамикроелемент, който е необходим на организма в малки количества, измерващи се в микрограмове. Притежава антибактериално, противогъбично и антитуморно действие. Действието му е изключително благоприятно при превенцията на канцерогенни процеси. Като силен антиоксидант е ефикасен и при превенцията на сърдечните болести. Действа предимно като редуциращо средство или антиоксидант, при което свързва към себе си кислорода и така предотвратява оксидационното разлагане на мастните киселини. В по-широк план на действие селенът е важен за детоксикацията на организма от тежки метали. В негово присъствие олово, платина, живак, кадмий, талий и респективно техните соли се превръщат в инертни и неопасни вещества. Селенът има голямо приложение и в дерматологията където се прилага срещу пърхот и себорея.

ПРИЛОЖЕНИЕ:
- помага при бактериални инфекции
- подпомага дейността на бъбреците
- укрепва имунната система
- превантивно действие срещу кариеси и заболявания на венците
- облекчава алергични симптоми
- спомага забавянето на стареенето

ДОЗИРОВКА:
Приемат се по две капсули дневно с достатъчно течност.

ОПАКОВКА: 120 капсули.

Количествено съдържание на съставките на продукта:
Хранителни вещества                                                                За дневна доза (2 капсули)
Витамин C                                                                                   53,32 mg
Цинк                                                                                               8,12 mg
Селен                                                                                             16 μg
Червена боровинка екстракт                                                       400 mg




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации