Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово йонно-лечение
Подобрете имунитета си

Силата на добрия масаж
Ползата да сте сътрудник
Био-енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Енергийно лечение на Сърцето: КВАНТОВО ЛЕЧЕНИЕ

Енергийно лечение на Сърцето:
Магическа пръчка - квантово лечение

Цена: 59 лв  (Подробности)

Клиент със силни болки в областта на сърцето сподели, че страда от седмици и се опасява за живота си. Казах му, "Ох, не се притеснявай. Това е само енергия." Изтеглих я с комбиниран квантов енергиен стик и след по-малко от 5 минути болката вече я нямаше. След седмици го попитах, как е. Проблема не се бе връщал, но открих остатъчна енергия, която доизчистих. 

Лечение на сърцето с квантова енергия е лесно, евтино и много ефективно. Защо? Защото премахва самата причина. Но и още нещо, квантовото енергийно лечение лекува и взаимоотношенията. Съвременната наука е невероятна. Магическата пръчка съдържа кристали с нулева енергия, с мощно изцелително въздействие. 
Как действа Магическата Квантова Пръчка?
Източника на симптомите на болка и тревога обикновенно се намира в невидимите сфери на подсъзнанието, който науката нарича 'клетъчна памет'. С квантовия стик директно премахваме деструктивната стресова енергия натрупана в тялото и така освобождаваме сърцето.
За физически проблеми масажирайте областта или дръжте в близост. Може да усетите облекчение за минути. Но ефекта е поразителен дори за взаимоотношенията ни с другите. Вместо да сме нервни и изпълнени със стрес изведнъж започваме да чувстваме свобода, любов и радост. Как работи
Вземете магическата пръчка до сърцето си и дишайте. Мислете за хората и ситуациите, които притесняват СЪРЦЕТО ви.

ДИШАЙТЕ и ПРИВЕТСТВАЙТЕ ВСИЧКО в СЪРЦЕТО си.
МИРЪТ ще се върне в СЪРЦЕТО ви.
ЛЮБОВТА ще потече към ЦЯЛОТО ТВОРЕНИЕ.

Предлагаме помощ и напътствия за ползването на Магическата пръчка, както за лечение, така и за разрешаването на всички бариери във взаимоотношенията и живота.
Освободете сърцето си, освободете първоначалното добро във вас и изпълнете живота си с щастие и любов. Помогнете и на хората около вас.

ПОРЪЧАЙ: 0878-197022
 
75 лв. Комбиниран (Японска и Американска технология)

  • Втечнява кръвта и снабдява болните места с кислород – моментален лечителен ефект
  • Възстановява разрушени структори на ДНК – възстановява клетъчната памет към здравословното и първоначално състояние
  • Йонизацията му променя ориентацията на частиците и изчиства токсините
  • Възстановява нарушенията в био-полето и енергийния поток

Може да ви звучи учудващо, но енергийният стик има много бързо възстановително действие дори на сухожилия, кръвоносни съдове, дори изправя прешлените на гръбначния стълб, освобождавайки не само болките в кръста, но и резултатните увреждания в органи – поради нарушените нервни сигнали.

След като вече го ползвам успешно за лечение на множество проблеми, бих казал само едно, задължително трябва да го имате винаги със себе си. Вземете го и го ползвайте.
 
 
Цени от 55 до 75 лв. Препоръчваме ви комбиниран; с Американската и Японска технология в едно - 75 лв. Опитът ни показва най-добри резултати с него.
ЗА ПОРЪЧКА: 0878197028
55 лв. до 2000 йонизация
60 лв. до 2500 йонизация
69 лв. до 3000 йонизация
75 лв. Комбиниран
Сравнение: Омега или Японската версия, струват над 300-600 Евро. Нуга-бест продукти с йонизация 2000, струва от 1000 до 2000 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации