Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

ХИАЛУРОНОВ СЕРУМ

Цена: 50 мл. 37,80 лв.

РСИ      намаление       15% намаление от 17.06. - 21.06.2019 г.   
37,80 лв 32,13 лв.

С възрастта кожата губи от влажността си и това води до поява и задълбочаване на бръчките. Както винаги природата ни дава решение и за този проблем. Тя ни е подарила съставките, които са специално иновативно съчетани в този ефективен серум 3 в 1, даващ видими резултати след само едноседмична употреба. Комбинацията на емулгатор, текстуриращ агент и активните съставки житен и овесен протеин, маслиново масло, с добавени алое вера, студено пресовано масло от кайсиеви ядки, най-ефикасните „анти-ейдж” активни компоненти под името хиалурон, ще върне на вашата кожа еластичността, свежестта и младежкия вид, ще намали следите от умора, ще изглади бръчките и ще има повдигащ и стягащ (лифтинг) ефект в областта около очите, на лицето, шията и деколтето.

СЪСТАВ: 
Хиалуронова киселина, Житен и овесен протеин, Маслиново масло, Алое вера, Масло от кайсиеви ядки  

ХАРАКТЕРНО ЗА СЪСТАВКИТЕ:
Хиалуроновата киселина е основен компонент на дълбокия слой на човешката кожа – дермата. Отговорна е за гладкостта на кожата, поради способността си да свързава големи количества водни молекули.
Житен и овесен протеин - подобряват капацитета на задържане водата в кожата и имат възстановяващо и успокояващо действие. Кожата се хидратира в дълбочина.
Маслиново масло - съдържа всички видове мастно разтворими витамини, фитостероли и фосфолипиди. Маслиновото масло предотвратява изсъхването на кожата, а като следствие от това и образуването на бръчки.
Алое вера – притежава антибактериално, хидратантно и регенеративно действие. Своеобразен естествен антибиотик, антисептик и бактерицид, влияещ върху редица бактериални, вирусни и гъбични инфекции. Ускорява зарастването на раните, стимулира производството на колаген, който прави кожата здрава и еластична.
Маслото от кайсиеви ядки - подхранващо и омекотяващо масло, което лесно попива в кожата. Маслото е изключително подходящо за дехидратирана, деликатна и чувствителна кожа. Богато е на витамин F, който е важен биостимулатор за различни физиологични и биохимични процеси в организма. Успокоява възпаленията по кожата и спомага за регенерацията. Съдържа и природен восък, който действа като натурален филър.

ПРЕПОРЪКИ ЗА УПОТРЕБА: 
Нанасяйте сутрин и вечер върху почистена кожа, с върховете на пръстите си нежно върху лицето, зоната на шията и деколтето. В случай на повишена чувствителност при стягане на кожата след използването на серума, нанесете малко количество Крем с екстракт от охлюви, Витамин Е крем-балсам или Златен крем  

ПРИЛОЖЕНИЕ И ДЕЙСТВИЕ:
Не съдържа синтетични оцветители и парфюми, без парабени и без парафин. Не е тестван върху животни
                                                                           Д-р Слободан Ралевич

ОПАКОВКА: 50 мл

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации