Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Времето на хапчета свърши: Кеше писалка и Квантово лечение

Писалка на кеше лечени енергийно квантово изцеление лекуване Кеше фондация 
Писалка на Кеше и Квантовото лечение
Времето на пиене на хапчета за да се избавите от болка свърши
Писалка на кеше лечени енергийно квантово изцеление лекуване Кеше фондация 
На скоро бе представена Кеше писалка за лечение на болки и заболявания чрез използване на плазмена технология. Тя е базирана на взаимодействието на магнитно-гравитационните полета, писалката излъчва плазмени полета, които проникват до 3 см. под кожата, помагайки на тялото да се върне отново в баланс.

Фондацията на Кеше обещава лечение от заболявания като рак (с метастази), тумор на мозъка, множествена склероза, епилепсия, болестта на Паркинсон, амиотрофична латерална склероза и др. Вече имаме такива писалки и ги тестваме.
В последните години се разпространи и друг много ефективен метод за лечение без пиене на хапчета - Кванто лечение (евтино, бързо и без нужда от доктори). Разбира се хапчетата са главно химикали. Идеята им обикновенно е, чрез отрови да унищожим вирусите и вредителите в тялото. Енергийното лечение прави точно обратното; подсилва тялото да се справи с вредителите. Прочетете за Квантовото био-енергийно лечение

Продукти:

КВАНТОВ ЕНЕРГИЕН СТИК 
Възстановява енергийния поток, лимфите, кръвта - лекува корена на заболяванията (премахвайки натрупания стрес от организма)

Цена: 55 лв., 60 лв., 69 лв., 75 лв. 

Квантово енергийно лечение с нано стик как да се лекувам сам с енергийно лечение скаларна енергия
СКАЛАРНО МАХАЛО-МЕДАЛЬОН:  7000 ЙОНИЗАЦИЯ 
Спомага бърз лечителен процес чрез подобряване качествата на кръвта.

Цена: 40 лв.


Обединителния Принцип обяснява, че духовното и научното познания трябва да са в единство. Сега Квантовата физика потвръждава точно това, връзката между духовните и физическите феномени. Тя коригира разбирането за процеса и принципите на болестите и тяхното лечение. Така Квантовото лечение е способно да премахне самите корени на проблемите, които са духовни - вкоренени във стреса и проблемните взаимоотношения. Или както казваме, "Любовта има силата да лекува".

Плазмения-гравитационен метод на Кеше звучи различно от Квантовия, поне на терминология, но в основата си те и двете са Квантово енергийно лечение. 

Както Квантовата писалка, така и лечебната писалка на Кеше, предлагат естествено премахване на остра хронична болка. Чрез изпращане на контролирани плазмени полета до мозъка чрез нервните пътища, писалката предлага плазмена магнитно-гравитационна (МАГРАВ) терапия за млади и възрастни.

Квантовата писалка излъчва здравословни полета със здравословна честота, която коригира натрупаната стресова (негативна, болна) енергия в организма ни. Пораждайки собствени Маграв полета, Кеше писалката няма движещи части или батерии, точно както и Квантовата писалка, излъчваща нулева енергия. Те с лекота може да се носят в джоб на тениска или чанта, и да се използва през дрехите дори, по всяко време.

И двата вида писалки може да се използват за следните проблеми: 
  • Намаляване на мускулна болка, тендинит, и остър и хроничен тендовагинит 
  • Подобряване на циркулацията на кръвта 
  • Увеличаване на клетъчно/тъканите процеси 
  • Облекчаване на остра и хронична умора 
  • Намаляване на синдроми на Стягане Облекчаване на болки в кръста 
  • Подобряване на остри и хронични болки в кръста /дискупатия и др./ 
  • Поддържане на гръбнака в нормална позиция 
  • Облекчаване на схващания и разтягания 
  • Намаляване на болки в китката и Синдром на Карпалния Тунел / скованост, изтръпване, слабост, и други проблеми в ръката, поради натиск върху средния нерв в китката / 
  • Намаляване на болките в колената При хора с изкуствени стави, облекчава болките 
  • Лечение на вирусни инфекции придружени с висока температура.

Основни Разлики:
При Квантовата писалка няма какво да счупиш. Няма проблеми с мокрене и т.н. При тази на Кеше се внимава с температура над 30 гр на водата и други неща.
При Квантовата писалка няма странични или вредни ефекти, а при Кеше писалката се ползва само за кратко и има доста случаи при които трябва да се внимава. Но предимството, доколкото разбирам е, че там енергията е вече раздвижена, така че не се изискват кръгови движения или минавания по мередиана.
Писалка на кеше лечени енергийно квантово изцеление лекуване Кеше фондация 
Инструкции за използване на Квантова писалка?
Къде да си купите Квантова писалка?
Как лекува Квантовия медальон?
Писалка на кеше лечени енергийно квантово изцеление лекуване Кеше фондация 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации