Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Квантово лечение на ГЛАВОБОЛИЕТО: Как да спрем галвоболието

Квантово лечение на ГЛАВОБОЛИЕТО:
Как да спрем галвоболието без хапчета и странични ефекти? Квантовото енергийно лечение е най-бързия, лесен и ефективен начин.

Насочването на енергията към органите и жлезите е невероятно ефективен метод на лечение. Квантовият стик е удивително технологично средство с което да изцелите стреса и главоболието.

Тук ще обясним процеса на лечението на главоболиете с енергийния стик, както и областите в които да работите и начините за въздействие. Прочети, Защо Квантовото лечение работи
"Причината за главоболието е стресова енергия, която може да бъде изцелена. Болните области се синхронизират с енергията на Квантовия стик."
Причините за главоболието може да е причинено от стрес, токсини или травма. Но във всички тези случаи говорим за енергия, която може да бъде изцелена с Квантовия енергиен стик. Той ефективно изгегля стресовата, болезнена енергия от областите които масажирате с него или над които правите кръгови движения. Така създавате поле със силна лечебна енергия, с която болната енергия ще се синхорнизира и коригира. Виж, Мигновено лечение чрез Квантово изчистване

Как да освободете стреса от мускулите, за да освободите главоболието

В днешния свят на компютри и смартфони мнозина развиват проблеми с врата, които водят до главоболие. Главните мускули на шията, които трябва да освободите енергийно с писалката, са трапецовидният, пофдигашият лопатката, гръдно-ключично-папиларният мускул и стълбестият мускул.

Защо енергийното лечение на мускулите на главата и шията е толкова важно?

Мускулите на врата са главния причинител за много болезнени симптоми. Стресът и напрежението в тях може да предизвика главоболия (в областта над тила, предната част на челото, надвеждите или в горната част на главата). Болки в слепоочията, в скулите, в лицевите мускули може да предизвикат разстройство на зрението, остри или хронични болки в челюстта, болки в ушите, зъбобол, схванат врат, болки при преглъщане, болки в раменете и световъртеж.

Нежно масажирайте с квантовата писалка докато мускулите се отпуснат. Може да правите и кръгови движения над дадената област. Виж, Как да се лекувам с Квантова енергия



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации