Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Лечение на Рак: Всяка форма на Рак се лекува за 2-3 седмици

Рак Лечение на Рак, онкоболни, Ракови заоблявания Раков тумор тумори диети за рак добавки за рак въпроси за рак
Всяка форма на Рак  
може да се излекува за 2-3 седмици

Д-р Леонард Колдуел
Рак Лечение на Рак, онкоболни, Ракови заоблявания Раков тумор тумори диети за рак добавки за рак въпроси за рак

В някои случаи Ракът може да се лекува за минути. Такива случаи са известни. В момента, в който тялото ви се алкализира ракът спира. Може да отнеме няколко дни, няколко седмици период на възстановяване, но вече Рака го няма.

Щом доведеш тялото до лечебното ниво на pH, където  7 е неутрално, 7.36 е идеално, а при лечение искаме леко пре-алкализиране, затова 7.5 pH.Това може да се постигне по-много начини. Италиански онколог лекува ракови тумори за броени дни, чрез промивки със сода бикарбонат.

Д-р Мартин в Германия, вкарва кислород в кръвта, като я циркулира 12 пъти. Елиминира се липсата на кислород. Това е като легален допинг - чувстваш се пълен с енергия. Щом има достатъчно снабдяване с кислород раковото заболяване престава.

Но това което д-р Колдуел използва е инжектиране на витамин Це. Раковият тумор буквално изчезва за няколко дни. Витамин Е лекува много бързо кръвното налягане, във всякакъв вид и форма. Те взимат синтетични витамини и казват, "виж, не работи". Разбира се, че не работи. Химикалите не работят, природата работи.



Но д-р Колдуел препоръчва, веднага да започнем и диета за алкализиране. В Азия, за лечение на рак се използват Капсули комбуча и Капсули Шийтаке, които са богати на нужните за организма витамини и минерали.


Ако нямаме проблем с бъбреците, да пием по 3.6 л. вода на ден, с половин лъжичка морска сол в нея. Ние се нуждаем от соли - за всяка функция на тялото е нужно електричество. То единствено може да бъде произведено ако има достатъчно сол. Ако не достига солта ще имате ниско кръвно налягане.

Чували сте да не взимате много сол, особенно ако имате високо кръвно, но е точно обратното! Проблема за който говорят е 'трапезната сол'. Тя е 1/3 пясък, 1/3 стъкло и 1/3 сол. Стъклото и пясъкът драскат артериите. Холестерола отива да спре кръвотечението. Това стеснява кръвоносните съдове. Холестерола не е проблем. Разберете, умираме от липса на холестерол. Той е основата на клетките.

Ако погледнете фактите и какво знаят и не знаят, ще разберете... Според статистиките, докторите имат най-малка продължителност на живота - от 56 години. Те имат най-високо ниво на злоупотреба с алкохол и лекарства, най-високо ниво на самоубийства - само на психиатрите е по-високо.

Ако отидем при тези, с най-кратък живот, и ги питаме как да имаме здравословен и щастлив живот... тогава трябва да преразгледаме начина си на мислене. Прочетете: Как да се предпазим и излекуваме от Рак

Ако искате да разберете повече за тези и други методи за лечение на рак, свържете се с нас. От нас можете да закупите витамините и добавките необходими за бързо възстановяване, както и да ви свържем със хора, които успешно лекуват рак с най-съвременните методи - дори с лечение на квантово ниво.

Попитайте и за пакети, комбинирано лечение на рак, които атакуват раковото заболяване от няколко, доказано действащи посоки, за да гарантират бързо възстановяване. Не губете време и не се самоубивайте със химио-терапия. От здрав човек тя моментавно ви превръща в пътник. Статистически 95% от смъртните случаи са от токсичната химио-терапия, а не от самия рак. Разберете защо богатите монополи не искат да разберете това. Днес има пре достатъчно информация и факти.

Китайско Енергийно лечение на Рак

В Китай има болница, която рутинно стопява злокачествени тумори с помощта на лечебна практика на 5000 години, наречена Ки Гонг (Чи-гонг). Видеозапис показва как енергийните лечители стопяват тумор на пациент с размер на портокал за 40 секунди,, докато лекари наблюдават процедурата в реално време със СТ скенер. Откакто е отворил врати през 1980 година, Центърът е излекувал повече от 135000 пациенти. Общ процент на успешно излекуване е 95 процента! 

Днес квантовите изследвания и измерващи технологии могат да заснемат стресовата енергия в тялото, която предизвиква рака. Произвеждат се и различни технологии с които да се изчиства тази енергия и така премахва причината на това опасно заболяване. Прочетете повече за Квантовия стик и как работи той. В семейството ни и много наши познати го използваме успешно за всякакви проблеми. В случаи в които съм използвал енергийната писалка над раково-болни успях да усетя колко концентрирана, тежка и масивна е тази токсична енергия в тялото им. Да, това ще изисква по продължително време за изтегляне, но разберете, това е енергия и тя може да бъде коригирана с Кантовото енергийно лечение

Прочетете още:
Лечение с нулева енергия: Чудото на 'Квантовия стик'
Лечение на рак със сода за хляб и кленов сироп

Как да се предпазим и излекуваме от Рак
Принципи на алкално хранене  

Рак Лечение на Рак, онкоболни, Ракови заоблявания Раков тумор тумори диети за рак добавки за рак въпроси за рак

4 коментара:

  1. За рака се говори все по-често и по открито... Обществото става все по-осведомено за истинските причини за многото болни от рак... Да го кажем директно - Химио-терапията убива, а не лекува. Химиотерапията е причината за смъртта при 95% от заболелите.

    Оказва се че това което са ни казвали е било изцяло от полза на богатите монополисти, но не и реални усилия за лечението на рака. Ще продължаваме ли с пациентски политики и лекарствата за онкоболни, които целят, нищо друго, освен намаляване броя на населението и забогатяването на монополистите.

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря за коментара,
    Казват че всеки метод за лечение на рак има и показания, и противопоказания; и плюсове, и минуси. Но най-хубавото на методите, които д-р Колдуел споменава, е че те нямат никакви странични показания или противопоказания. Три сто процента от онкоболните, включени в световната програмата за лечение, има ужасяващи странични ефекти и противопоказания.

    Това е естествено - не може да ги облъчим с токсини и да очакваме да станат по здрави. Ние трябва да помогнем на организма, той сам има силите да се възстанови, ако му дадем това което му е нужно, за нормално функциониране.

    ОтговорИзтриване
  3. Как може да се свържем с въпросния доктор в германия прилага този метод на лечение моля за някакви кордината

    ОтговорИзтриване
  4. Иас искам някакви координати за вапросния доктор
    Изпратено

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации