Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

КРЕМ С МАСЛА ОТ ОБЛЕПИХА И ШЕА


100% природна грижа!


РСИ      намаление 
 15% намаление от 22.04. - 25.04.2019 г.  
25,00 лв 21,25 лв.

Кремът с масла от облепиха и шеа е напълно натурален продукт, изработен на основата на иновативната база (3 в 1) на естествени емулгатори като хидролизиран протеин от пшеница, маслиново и слънчогледово масло от биологично земеделие, както и масла от жожоба, които сами по себе си са емулгатор, текстуриращ агент и активен компонент, придаващи усещане за хидратация и подхранване на кожата. Идеалният състав, богат на протеини, минерали, ненаситени мастни киселини, както и високата концентрация на каротеноиди и токоферол, действа ефективно при третирането на бръчки, прави крема подходящ за кожа, склонна към раздразнения и възпаления, помага за зарастване на рани, подтиква епителизацията и регенерацията на кожата. Този подхранващ крем е идеален за грижа за суха и уморена кожа на лицето и цялото тяло. Кремът е стабилизиран с ECOCERT сертифициран стабилизатор.
Състав:
Масло от облепиха, Масло от шеа, Маслиново масло, Пшеничен протеин, Масло от жожоба, Слънчогледово масло

Характерно за съставките:
 Масло от облепиха – Облепиха има благотворни за организма действия -регенериращо, укрепващо, антибактериално и обезболяващо. Маслото от облепиха прекрасно хидратира, укрепва кожата и я прави еластична. Забавя стареенето, обновява клетките, премахва възпаленията и подобрява кръвообръщението.Използва се при изгаряния, рани, язви по кожата и лигавиците, заболявания на кожата.Има отлично подхранващо действие за кожата, което е обусловено от изключително богатия му състав. В него могат да се открият повече от 190 биологично активни вещества – аминокиселини, витамини, провитамини, флавоноиди, феноли, микроелементи, мастни киселини. Изключително висока е концентрацията на три от най-важните за антиоксидантната защита на организма витамини – A, C и E. Съдържанието им в облепиха е в пъти по-голямо от други плодове, станали нарицателни с витаминното си действие. Съдържа и кверцетин -един от най-активните биофлавоноиди, който има изключително мощно антиоксидантно действие, и чрез свойството си да съхранява целостта и здравината на клетъчните мембрани дава на организма стабилна защита от свободните радикали.Съдържащото се в този крем масло от облепиха е получено чрез иновативен метод, познат като екстракция със свръхкритични флуиди. По този начин активните вещества и витамините се извличат без да се променят техните свойства като се запазват всички ценни субстанции.
 Масло от шеа – Маслото от шеа съдържа значителни количества ненаситени мастни киселини, витамини на красотата А и Е, и е богато на протеини и минерали. Мастните киселини са от съществено значение за овлажняването и възстановяването на кожата. Маслото стимулира клетъчната дейност, действа възстановяващо на нарушената структура на кожата, има забавящ ефект върху стареенето й, както и добри регенериращи свойства. Съдържа пълен набор от витамините, необходими за поддържането на здрава, добре хидратирана, мека и гладка кожа. Маслото от шеа е естествена защита от UV-лъчи, хипоалергенно е, а също е и чудесен избор за грижа за чувствителната детска кожа.
 Маслиново масло – Маслините са богат източник на мононенаситени киселини и витамин Е. Маслиновото масло е ценна храна, богата на каротин и хлорофил (потиска окисляването на маслото), лецитин (антиоксидант, активатор на метаболизма на мазнини, захар и протеини) и важните витамини A, D, K и витаминЕ. Смята се, че маслиновото масло допринася за по-бързото обновяване на клетките и възстановяване на свежестта на кожата, като я пази от всички вредни влияния, които се натрупват с годините. Маслиновото масло предпазва от вредните UVA лъчи. Витамин Е и антиоксидантите, съдържащи се в неговия състав, укрепват кожата, което я прави по-устойчива на слънчевите лъчи. Омекотява и овлажнява горния слой на епидермиса, намалява белезите, успокоява и подхранва кожата и яправи сияйна. Помага на кожата да възвърне еластичността си, забавя признаците на стареене.
 Пшеничен протеин – Кремът е направен на базата на субстрат отизключително питателния пшеничен протеин. Пшеничният протеин прониква в дълбочина в кожата и я подхранва, като същевременно създава защитен филм на повърхността й. Доставя на кожата успокояваща грижа с противовъзпалителен ефект. Подобрява капацитета на задържане на влагата в кожата и има възстановяващо и успокояващо действие. Кожата се хидратира в дълбочина.
 Масло от жожоба – Естественото масло от жожоба е източник на енергия и свежест за всички типове кожа. Специфичната му структура създава защитен„филм” върху кожата, който я предпазва от прекомерната загуба на влага и неутрализира вредните външни влияния. Регенерира кожата, стяга я и действа превантивно срещу появата на бръчки
 Слънчогледово масло – Добива се чрез студено пресоване на слънчогледови семки, след което се подлага на фина филтрация, като не се обработва по химичен способ. Така се запазват всички ценни вещества и свойства на слънчогледовото масло. То е силен антиоксидант и е богато на витамин Е. В него са запазени Омега 6 и 9 мастни киселини.
Препоръки за употреба: 
Нанасяйте крема на тънък слой върху третирания участък на чиста кожа 1-2 пъти на ден или колкото пъти е необходимо
Приложение и действие:
изключително ефективен при възпалителни кожни заболявания
- ефективен при атопичен дерматит и розацея
- за грижа за уморена и зряла кожа
- намалява бръчките и забавя стареенето на кожата
- помага при акне, рани, изгаряния, екземи
- естествена защита от слънцето• помага при пигментация на кожата (старчески петна)
- действа превантивно при стрии и белези, и облекчава вече съществуващите
- може да се използва като маска за коса
- защитава кожата след бръснене и депилация
- 100% натурален, съчетава най-добрите компоненти, за нежна природна грижа за кожата на лицето и тялото.Не съдържа парабени, парафини, изкуствени оцветители и аромати.
Д-р Ениса Кармазин
Опаковка: 50 мл

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации