Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Лечебният Код: Стресът е енергиен проблем в организма

Лечебният Код: 
Стресът е енергиен проблем в организма
Лечебния Код д-р Алекс Лойд д-р Бен Джонсън Отвъд Волята Емоционалния Код д-р Брадли Нелсън
През 1905 Алберт Айнщайн открива, че всичко е енергия, но сега осъзнаваме, че "Всички здравословни проблеми произхождат от вредна, деструктивна честота на енергията (на квантово ниво)." С Квантовата писалка можете да лекувате, защото можете да коригирате тази енергия.

Както Алекс Лойд пише, "В действителност  всички проблеми възникват от нещо, което не е физическо." Енергийното лечение работи, защото всичко е енергия, а всички форми на енергията имат следните характеристики:

1. Честота
2. Дължина на вълната
3. Спектрален цвят

Всичко в нас и около нас, всеки елемент от Менделеевата таблица, всичко е енргия, която може да се определи според найната честота. Това откритие промени технологиите и живота ни. Единствената област, която изостава, е медицината. Но това не ще е за дълго.

Бъдещето на Медицината е Енергийното лечение

Множество видни умове, ларуреати на Нобелови награди и изобретатели заявяват, че коренът на здравето и болестта неизменно е енергиен проблем в тялото. Затова с разпространяването на съвременното Квантово енергийно лечение светът на човешкото здраве завинаги ще се промени.

"Всички живи организми излъчват енергийно поле", Семьон Кирлиан, СССР. "Енергийното поле е началото на всичко", заявява Проф. д-р Харолд Бър. Затова, д-р Д.Крайл казва, "Болестите трябва да бъдат диагностицирани и предотвратявани с оценка на енергийното поле." Ако искаме да лекуваме здравословните проблеми от корена, трябва да използваме новите методи за Квантово енергийно лечение. Прочетете,

Мигновено лечение чрез Квантово изчистване на био-полето

Стресът: Основен Причинител на Болестите

Всички проблеми, които човек може да си престави, по един или друг начин могат да се проследят то стреса. Енергийното лечение наистина лекува, защото то премахва стреса от тялото. Нерешените проблеми, конфликтите, дълготрайните страхове, продължителния гняв, омразата, дългосрочната тъга, непреодолените вини оказват влияние върху здравето точно защото се натрупват като деструктивна енергия в тялото ни. Затова дълготрайната тревога и силният стрес могат да предизвикат болестни реакции в организма. Силният и внезапен стрес може да отключи редица заболявания, депресии, рак, инфаркти и дори смърт.

Болестите са само сигнал, предупреждение, че нещо не е наред в цялостното функциониране, че има някакъв дефицит, нарушаващ целостта и хармоничното съществуване. Това е сигнал, че трябва да се направи някаква промяна. А енергийното лечение е най-ефективният начин да коригираме стоящата в корена деструктивна енергия. 

Лечебните кодове, както и Емоционалния код, просто освобождават дестабилизираната автономна нервна система от стреса в достатъчна степен, за да й позволят да си върне баланса. Ако притежавате Квантова писалка, просто трябва да минете достатъчен брой пасажи по централния мередиан. Можете спокойно да ползвате муслулен тест и таблиците от Емоционалния код, ако не, просто продължете, докато постигнете желания лечебен резултат, насочвайки съзнанието си последователно върху всички необходими аспекти, които трябва да се коригират или балансират в тялото. Това е малко като молитва, при която обаче използвате физическа енергия за да спомогнете енергийното разрешаване на проблема. 


Клетъчната памент: Ключ към Изцелението

Стресът и деструктивната енергия се натрупват в тялото. Както съвременната медицина открива, шокощите спомени и стреса се съхраняват в клетките на тялото. Квантовия био-енергиен стик освобождава този натрупан стрес и връща клетките към първоначалното им здравословно състояние. Преди да обясня какви процедури да направите, нека разберем как действа клетъчната памет.

'Лошо програмиране', което изпраща стресови сигнали към клетките ни причинява болести. Спомените се съхраняват в клетките на цялото тяло, а не са локализирани на дадено място. Нашето здравословно състояние е отражение на това което са спомените на клетъчно ниво на организма ни.

Най-голямат ни надежда за изцелението на неличими болести се крие в способността ни да лекувме клетъчната памет. Не можем да бръкнем с ръка, за да направим това, но можем да използваме насочена енергия със здравословен резонанс. Точно това прави Квантовият стик. А това означава, че имаме достъп до контролният механизъм на оздравяването на всяка клетка от тялото.

Лабораторните изследвания показват, че каквито са спомените на клетъчно ниво на организма, такова е инеговото здравословно състояние. Човек, живовтно или растение с деструктивни спомени на клетъчно ниво има проблеми дори при благоприяттни обстоятества. При здравословни спомени на клетъчно ниво човек порцъфтява дори обстоятествата да не предполагат това.

Когато са налице деструктивни спомени, бележките в тях казват на клетката да прави не каквото трябва. Те дават 'погрената командаа', която клетките приемат, даа преминат в режим на стрес, когато това не е необходимо. Ето защо ключът за лечението на болести и нарушения, които до днес смятахме за нелечими, се крие във възможността да излекуваме клетъчната памет от стресовата енергия натрупана в тях (независимо дали това е от личния ни живот, от ранното детство или натрупано от предишни поколения).


КВАНТОВА ЛЕЧЕБНА ПИСАЛКА

Комбинирания стик е съчетание на 2 технологии; Американската, Японската). Не е скъп, както тези от 300-600 лв., но далеч надминава по лечебни качества евтините версии, които са само за зареждане на храната и водата.




Възстановява физическото и емоционално здраве

Тази био-енергийна пръчка прилича на писалка, но не е. Това нано технологично чудо съдържа 11 различни природни минерали и кристали със силно квантово излъчване, на суб молекулярно ниво. Предназначен е за подобрение на здравето. Био енергията и йонизацията в него въздействат на отделните клетки, балансират енергията, ускоряват заздравителните процеси и оказват подобрение в имунната и нервната системи.

1. Премахва енергийни блокажи в тялото ни 

2. Изчиства изкривяванията в нашия енергично Био-поле 

3. Улеснява изцелението на тялото ни 

4. Зарежда храните и течностите с енергия, като по този начин увеличава полезността им 

5. На домашни любимци и растения, като възстановява баланса на енергия 

6. За да се балансират и енергизират дисбалансите в тялото 

7. За да помогнете на другите при болки и други заболявания 

8. За да възстанови и енергизира средата, в която живеем 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации