Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Балсам против мазоли и удебелена кожа

 За безгрижна крачка

Цена: 30 мл. 26,00 лв.

Балсам против мазоли и удебелена кожа съдържа: растителни екстракти от върба, невен, жалфия, масло от бабина душица.

Препоръчва се: най-вече в борбата срещу удебелената кожа на стъпалата и ръцете, както и срещу мазоли и кокоши тръни.  





Препоръки при употреба: Втривайте веднъж дневно на желаните места на ръцете или краката, по възможност след баня. Следно няколкодневно нанасяне отстранете мъртвите клетки с пемза или друго средство със същото предназначение. Редовната му употреба ограничава и намалява мазолите и удебелената кожа. Омекотява кожата на местата с кокоши тръни и облекчава тяхното третиране. Благодарение на естествените и успокоителни съставки омекотява кожата, правейки я гладка и свежа. Не омазнява и попива бързо. - балсамът съдържа растителни екстракти от върба, невен, жалфия, масло от бабина душица - препоръчва се най-вече в борбата срещу удебелената кожа на стъпалата и ръцете, както и срещу мазоли и кокоши тръни - редовната му употреба ограничава и намалява мазолите и удебелената кожа - омекотява кожата на местата с кокоши тръни и облекчава тяхното третиране - благодарение на естествените и успокоителни съставки омекотява кожата, правейки я гладка и свежа - не омазнява и попива бързо

Кокошите тръни, мазолите и удебелената кожа са не само грозни и неприятни образувания по кожата, но и нейни неприятели, предизвикващи болка и пречещи да си намерим удобни обувки. Тези проблеми могат да се предотвратят или облекчат чрез правилни и редовни грижи с природни препарати, притежаващи насочено действие. Човешките крака имат комплексна структура и може да се каже, че са истинско техническо чудо, което успява да оцелее въпреки честата им употреба и изтощението. Краката са най-често използваната част и именно по тази причина са смятани и за “най-малтретираната част на тялото”. В течение на своя живот човек извървява пеша средно около 185 000 км, което се равнява на четири обиколки на земното кълбо. Краката носят цялата тежест на тялото, както и тежестта на дрехите, с които сме облечени и на всички допълнителни предмети, които носим със себе си. В течение на един ден средното натоварване на краката се равнява на стотици тонове. Въпреки изключителната им “концепция”, понякога нещата могат да тръгнат на лошо. Факт е, че 87% от възрастното население имат някакви проблеми с краката. През зимния период най-чести са проблемите със стъпалата. Тесните обувки, постоянното триене или притискане, когато обувките са неудобни, могат да доведат до повърхностни увреждания на кожата. Най-често това са кокоши тръни, мазоли и удебелена кожа – вроговени участъци по кожата, които се създават за да защитят чувствителната кожа на краката от постоянното триене и притискане.


Мазоли – появяват се на равна повърхност и нямат връх. Могат да бъдат предизвикани от какъвто и да било проблем, който не позволява тежестта на тялото да се разпределя равномерно върху стъпалото. Най-често се появяват по най-натоварените части на краката – удебеленията под пръстите или на петата. Мазолите се появяват, когато вследствие на прекаления натиск (например в тясна обувка) горните слоеве на кожата се отделят от долните слоеве. Между тях се получава малък отвор, в който навлиза междуклетъчна течност. С всяка направена крачка мазолът притиска слоя кожа, върху който се намира и точно това е причината мястото да е чувствително и леко да пари или да боли. Освен това се появява зачервяване, а кожата на това място се повдига. И все пак, почти не се появява пронизващата болка, характерна за кокошия трън. Мазолите се появяват най-често когато обувките са прекалено тесни или не са “разтъпкани”. Зле обутите или твърде широки чорапи, както и изпотяването на краката, благоприятстват за появата на мазоли.
Кокоши тръни – изпъкнали участъци от удебелена кожа, обикновено по пръстите. Всеки от тях има конусообразна форма и е разположен така, че върхът на конуса прониква към тъканта на крака в дълбочина. Ако го натиснете, твърдият връх натиска нервите, разположени под кожата и предизвиква болка. Най-често кокошите тръни между пръстите на краката са омекотени от изпотяването им, а върху стъпалото са дребни – обикновено колкото оризово зърно. Най-често се появяват при хора с висок свод на стъпалото, тъй като при ходене подлагат пръстите си на голямо натоварване, а и триенето в обувките е по-голямо. Твърди кокоши тръни – появяват се най-често върху пръстите на краката, или от външната страна на малкия пръст на крака, който постоянно е в допир с обувките. Понякога кокошите тръни могат да се появят върху загрубялата кожа на стъпалата, или дори под мазол, при което всяка крачка е съпътствана от силна, пронизваща болка. Меки кокоши тръни – те са влажни като гума, появяват се между пръстите, на мястото, където костите на единия пръст притискат костите на съседния.
Удебелена кожа – Неумолимият ход на годините оставя най-видими следи върху кожата на лактите, сгъвките, колената и петите. Колената, лактите и глезените са такива участъци на кожата, които са особено склонни към изсушаване и удебеляване. Регенерирането на клетките е природен процес. Цикълът на обновяване продължава между 21 и 28 дни. Мъртвите клетки, заедно с нечистотиите се задържат върху повърхността на кожата. Удебелената кожа върху петите се появява вследствие ежедневното триене и натиск, за да защити стъпалата. Прекалено удебелената кожа изглежда зле, напуква се и предизвиква болка. Можем да ускорим процеса на регенериране с помощта на пилинг и естествени препарати с насочено действие.

Кристален камък 

Гел за крака и вени 



"ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво за всички кожни проблеми 

Гел Аляска 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации