Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Ябълков оцет - надеждно средство за добро здраве




Ябълков оцет съдържа 19 от 22-та най-необходими за здравето ни минерали. Най-важният от тези минерали е калият. Другите са фосфор, хлор, натрий, магнезий, желязо, флуор и силоксан. С цялото това многообразие от оръжия срещу болестите не е чудно, че ябълковия оцет подобрява кръвообращението, нормализира кръвното налягане и драстично намалява риска от инфаркт. Освен това ябълковият оцет унищожава бактериите, вирусите и други вредни микроорганизми и предотвратява навлизането на отрови в организма. Богатия на минерали оцет помага за разграждането на натрупаните в тялото мазнини и не позволява понататъшно натрупване на тлъстини. Специалистите дори смятат, че с помощта на ябълковия оцет, човек може да отслабне, без да спазва диета. Лекарите препоръчват при всяко ядене да се пият по два чаени лъжички оцет в чаша вода. Резултатът според тях ще бъде на лице още след два месеца. Ябълковият оцет помага и за освобождаване от напрежението, стреса, главоболието и мигрените. Причината за тези проблеми често се крие в натрупаните в тялото вредни вещества. Но като вземате всяка сутрин и вечер или при всяко хранене по лъжичка ябълков оцет, разтворена във вода вие ще възстановите естествената киселинна среда в организма си. Оцетът е безценен и за храносмилателната система, бъбреците и пикочния мехур поради способността да неутрализира микробите и отровите. Той се използва и за лекуване на артрит и за облекчаване на болки.


Антибактериалното действие чисти организма. Действа на жлъчно-чревния тракт, изчиства отровите от бъбреците, пикочния мехур и пикочните канали, действа дезинфекциращо. Неприятел на бактериите, унищожава опасните източници на болести /сигурен защитник на оралните жлези и всички останали жлези на човешкото тяло/ - капсулите взети преди храна, за която не сме сигурни, че е прясна. Уравновесява метаболизма на маста в организма. Важен е за диабетиците и при диетите, защото поддържа нивото на захарта стабилно. Има силни диуретични свойства, като по естествен начин подтиква диурезата, което води до регулиране на кръвното налягане. Снабдява с минерали /съдържа 19 минерала, някои от които са: натрий, калий, магнезий, фосфор, калций, желязо и т.н./. съдържа пектин, който понижава нивото на холестерола. Ябълковият оцет съдържа още 93 различни, полезни съставки.


Интересно за ябълков оцет:
Кървене
До миналия век, лекарите са използвали оцет за лекуване на рани и да спрат надмерно кървене.  За резни рани и кървене от носа натопете памук в оцет и сложете на резна рана или в носа. Също е полезно да се оцет ползва пред и след операция.

Алергии
Многи вярват, че ежедневно приемане на ябълков оцет може да стимулира имунната система и подобрява метаболизма, което ще помогне на намаляване на много видове алергични реакции.

Здравето на костите
Гореспоменути минерали помагат за здрави и силни кости.


РЕЦЕПТИ:
Ако ви боли стомах, през 5 минути пийте по малко смес от 2 ч. л. ябълков оцет, разреден в чаша вода. Правете това докато болката затихне.

За подсилване корените на косата си, използвайте смес от половин чаша вода и половин чаша ябълков оцет. Преди да измиете главата, втрийте сместа в косите си.

При безсъние и главоболие: В чаша с мед се сипват 3 ч. л. ябълков оцет. Вечер преди лягане изяждайте по 1-2 ч. л. от лекарството - то ще ви помогне да заспите и е добро профилактично средство против мигрена. 


Капсули с ябълков оцет


1 коментар:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации