Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

ТАБЛЕТКИ ЗА ЗДРАВИ ОЧИ

90 бр.
ТАБЛЕТКИ ЗА ЗДРАВИ ОЧИ


РСИ      намаление  40% намаление от 13.08. - 17.08.2018 г.  
84,00 лв 50,40 лв.

В днешно време нашите очи повече от всякога са изложени на интензивни вредни въздействия от заобикалящата ни среда. Вследствие на различни видове лъчения, както и на свободните радикали, възникнали при клетъчния метаболизъм, се ;получават различни увреждания на очите. Сред многото каротиноиди, оказващи положително въздействие върху здравето на очите, Лутеинът е един от най-важните, като изключително мощен антиоксидант.

Американски онколози са доказали, че лутеинът е най-силният инхибитор на пероксидацията на липиди/масти в структурата на окото. Лутеинът неутрализира свободните радикали, той представлява естествена защита на органа на зрението от ултравиолетовите лъчения, както и от други вредни лъчения (ТВ, компютри и др.).

Лутеинът представлява жълт пигмент, антиоксидант и съставна част на жълтото петно (макулата) и ретината. Когато попадне в организма, лутеинът се натрупва в макулата (macula lutea) и има изключително голямо значение за функционирането на очния нерв, а следователно и за зрението.
Въздействайки върху жълтото петно (макулата), свободните радикали водят до атеросклероза на капилярите на задната част на окото и нейното дегенериране.

Според изследвания, направени в Харвардския университет /САЩ/, чрез прием на 6 мг лутеин дневно увреждането на макулата (жълтото петно) може да бъде намалено с 43%. Очната леща е частта, която в най-голяма степен е изложена на заболявания. Очната леща представлява 98% белтъчини, а под въздействието на свободните радикали в нея се развиват; дегенеративни процеси. Именно този процес води до появата на перде/катаракта, т.е. помътняване на естествената леща на окото, което в около 50% от случаите води до слепота.

Дегенеративните процеси се стимулират директно от тютюнопушенето, от диабета и други болести на метаболизма. Лутеинът е храна за здрави очи. В препарата на Д-р Фьорстер той е в комбинация с водещи антиоксиданти, които също играят ролята на пазачи на окото. Този препарат с лутеин представлява съвременна хранителна добавка, съдържаща антиоксиданти от групата на витамините А, С и Е, както и цинк (Zn) и мед (Cu), с чийто прием се постигат изключителни резултати за опазването на окото в здраво състояние.



На кого се препоръчва тази хранителна добавка, съдържаща лутеин?
 На всички лица с отслабнало зрение
 На лица с диагностицирано увреждане на окото
 На лица, ежедневно изложени на ярка или изкуствена светлина
 На журналисти, мениджъри
 На всички, които трябва да предотвратят развитието на дегенеративни
процеси на макулата на окото
 На хипертоници и диабетици
 На възрастни хора с износен зрителен апарат
 На пушачи
 На лица, живеещи в замърсена среда
 На всички, които полагат грижи за доброто си здраве

ДОЗИРОВКА: По 1 капсула дневно след хранене.

Лецитин Гранулат 
Капсули цветен прашец и пчелно млечице 



Витамин В-комплекс 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации